!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47 Funky Gourmet, μισελέν και αστέρια μάντολες...
Μπήκα από περιέργεια στο site τους. Για τι μαλακίες πληρώνει χρήματα ο κόσμος...

Και τι είναι ο Γλωσσίδης;
Γιαπονέζος μάγειρας με καταγωγή από τον Πόντο
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Re: Mε 1 αστέρι Μισελίμ τιμωρούν από χθες οι οπαδοί του Γλωσσίδη το fb page του Funky Gourmet

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ερμής έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:48
Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47 Funky Gourmet, μισελέν και αστέρια μάντολες...
Μπήκα από περιέργεια στο site τους. Για τι μαλακίες πληρώνει χρήματα ο κόσμος...

Έχεις πάει;
Αφού γράφω ότι μπήκα από περιέργεια στο site. Φαίνεται να έχω πάει;
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47
fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:46 Π.χ. δεν θα πηγαινα ποτε σε εστιατοριο σεφ που κανουν εκπομπες που βριζουν τους εργαζομενους τους για τις αναγκες των ριαλιτι.
:lol: :lol: :lol:
Σοβαρα μιλαω.Αυτο που κανουν δεν ειναι ενδειξη σοβαρης επιχειρησης.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

"Nα φας κιοφτέ τηγανιτό από του κυρ-Θανάση στο Μπραχάμι να πεις το Δεσπότη Παναγιώτη¨

"Σούπα;;; Να δούμε τι άλλο θα σκεφτούν για τα όργιά τους αυτοί!!"
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Namrail

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Namrail »

Νταξ αυτά είναι αναμενόμενα σε μια χώρα όπου ποδοσφαιροποιεί όχι απλά την τηλεόρασή της, αλλά και την ίδια την πολιτική.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι με τις μέχρι τώρα κριτικές, φαίνεται πως ο ιάπωνας σουβλατζής το άξιζε περισσότερο.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:49
Ερμής έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:48

Έχεις πάει;
Αφού γράφω ότι μπήκα από περιέργεια στο site. Φαίνεται να έχω πάει;
είσαι της λογικής "να φας πιτόγυρο απο τον Νώντα τον γκαβό, να ξεχάσεις και αστέρια και φεγγάρια";
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
parafrwn
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από parafrwn »

fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:49
parafrwn έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:47
fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:46 Π.χ. δεν θα πηγαινα ποτε σε εστιατοριο σεφ που κανουν εκπομπες που βριζουν τους εργαζομενους τους για τις αναγκες των ριαλιτι.
:lol: :lol: :lol:
Σοβαρα μιλαω.Αυτο που κανουν δεν ειναι ενδειξη σοβαρης επιχειρησης.
Γελάω γιατί κατάλαβα ποιον λες. Ούτε εγώ θα πήγαινα.
Σας σιχάθηκε η ψυχή μου.
fagano3

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από fagano3 »

Ερμής έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:48 Απο την άλλη αυτό είναι το ίντερνετ.
να σχολιάζει το τάδε πιστοποιημένο δις, κάποιος που δεν έχει φάει κάτι περισσότερο απο σουβλάκι αλβανικό
να σχολιάζει το τάδε αυτοκίνητο κάποιος που δεν έχει οδηγήσει ούτε πατίνι
να σχολιάζει τον τάδε πρωταθλητή κάποιος που για να σηκωθεί απο τον καναπέ χρειάζεται χειρουργική επέμβαση

Θεωρώ οτι οι μόνοι που επηρεάζονται απο τους παραπάνω είναι οι υπόλοιποι παραπάνω, που δεν έχουν κάνει ακόμη αντίστοιχη κριτική

Έχεις πάει;
Το κακο της δημοκρατιας του ιντερνετ.

Απο την αλλη αν εισαι τουριστας σε ξενη χωρα και θελεις να φας σε καλο εστιατοριο θα μπεις π.χ. σε σαιτ οπως της μισελεν οπου προτεινει εστιατορια οχι μονο μισελενατα.

Μετα θα βαλω τα εστιατορια στο γκουγκλ για να δω τοποθεσιες.

Αν δεις οτι εχεις δυο επιλογες και η μια εχει 2 αστερια και η αλλη 5 θα πας στα 5, δεν θα καθισω να διαβασω τα σχολια και μαλιστα σε γλωσσα που δεν ξερω.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Εικόνα
τηλεσκουπίδια
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
Άβαταρ μέλους
Ερμής

fagano3 έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:54

Το κακο της δημοκρατιας του ιντερνετ.

Απο την αλλη αν εισαι τουριστας σε ξενη χωρα και θελεις να φας σε καλο εστιατοριο θα μπεις π.χ. σε σαιτ οπως της μισελεν οπου προτεινει εστιατορια οχι μονο μισελενατα.

Μετα θα βαλω τα εστιατορια στο γκουγκλ για να δω τοποθεσιες.

Αν δεις οτι εχεις δυο επιλογες και η μια εχει 2 αστερια και η αλλη 5 θα πας στα 5, δεν θα καθισω να διαβασω τα σχολια και μαλιστα σε γλωσσα που δεν ξερω.
όταν θέλω να πάω σε ένα απλο εστιατόριο θα κοιτάξω τα ratings, όταν θέλω να πάω σε κάτι περισσότερο όχι, θα κρίνω μόνος μου.
Αν και τώρα που τα κοιταξα λιγάκι στο tripadvisor 5 αστέρια έχουν τα μισελενάτα σε Αθήνα και κάποια στο εξωτερικό.
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

Yochanan έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:54 Εικόνα
τηλεσκουπίδια
Μην ξηγιέσαι έτσι για τον Γκόρντον, αγαπώωωωω!!!
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Και εγω μπαινω και βλεπω κριτικες ,αστερια κτλ αλλα διαβαζω οντως τα σχολια.
Θελω να δω τι προτεινουν οι περισσοτεροι,τι δεν του αρεσε.
Τι να προτιμησω να δοκιμασω και τι οχι.
Τωρα αν εβλεπα τετοια σχολια δεν θα με επηρεαζε.Και σιγουρα θα προτιμουσα να διαβασω σχολια πχ στο tripAdvisor και οχι στο φβ.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δεν
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
Άβαταρ μέλους
Ερμής

YouOnlyLiveOnce έγραψε: 09 Μάιος 2018, 12:03
Maspoli έγραψε: 09 Μάιος 2018, 11:55 όχι ρε θα πα να πληρώσω να φάω αυγοτάραχο με λευκή σοκολάτα. Εμετό κάνω και μόνος μου
Δεν σου εχει τυχει ποτε να εχεις κατι στο μυαλο σου που να θεωρεις οτι δεν
σου ταιριαζει και τελικα να το δοκιμασες και ειπες wow δεν το περιμενα ειναι τελειο,
και τι εχανα τοσο καιρο που δεν ειχα δοκιμασει κτλ;
Τρολάρει. Έπεσα και εγώ στη λούμπα πριν
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”