Chilloutbuddy έγραψε: 09 Μάιος 2018, 01:33
πολύ μ'αρέσει αυτό, συρτάρια είναι αυτά κάτω απ'τα σκαλοπάτια;
είμαι σε φάση που πληρώνω 13 χιλιάρικα για 4 ντουλάπες 2pac και κλαίω
αλλά δεν με εμπιστεύομαι να τις κάνω μόνος μου, δεν έχω ξανακάνει. Όλες αυτές τις επιφάνειες με τι τις κόβεις;
ναι, συρταρια ειναι. και το τελευταιο σκαλοπατι, ειναι η φατσα του κρυφο συρταρι.
τις λευκες μελαμινες τις παραγγελνω ετοιμες κομμενες και με ταινια περιθωριων, γιατι ολοκληρο φυλλο δεν μπορω να το κουμανταρω μονος μου. τα μικροτερα κομματια τα κοβω με δισκοπριονο παγκου.
μην κολωνεις, ειναι πανευκολο, σαν να συναρμολογεις επιπλο του ικεα. δουλεια θελει μονο στο σχεδιασμο, μην κανεις κανα λαθος μετρημα.
ψαχνω ιδεες για καγκελο στο πλαι της σκαλας. σκεφτομαι για μια επιφανεια mdf, στην οποια θα κανω τρυπες, ειτε στρογγυλες και θα τις βαψω να μοιαζουν με φινιστρινια, ειτε καποιο αλλο σχεδιο (ειναι παιδικο δωματιο)
επισης η ντουλαπα θα συνεχιστει προς τα δεξια. σκεφτομαι να βαλω μια γερη επιφανεια και να συνεχισω κι εκει το καγκελο, να γινει το ταβανι της ντουλαπας κατι σαν μπαλκονι, και αν τελικα το κανω πριν ενηλικιωθει ο μπομπιρας

στο τελος μια τσουληθρα για να ξανακατεβαινει.
ενα αλλο θεμα που δεν εχω λυσει, ειναι το πως θα ανοιγουν ολες οι πορτες στη γωνια. η μεγαλη ντουλαπα μαλλον θα γινει συρομενη, και να δω πως θα γινει να μη βρισκει στην πορτα του ντουλαπιου κατω απο τη σκαλα. στη χειροτερη θα το κανω απλως ραφιερα, χωρις πορτα.