Σωστός.the comet the course the tail έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:42η γυναίκα... έχει πιο πολλές νευρικές απολήξεις παντού...![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
"Άχρι καιρού..."
Τώρα πως να το πω ήπια. Ας πούμε η αίσθηση όλου αυτού. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το να τον βλέπω,αισθάνομαι "έτσι".Bipsco έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:42Τι σε ευχαριστεί στο στοματικό που κάνεις;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:38Δε το βλέπω έτσι. Κάτι που θα κάνω στον άλλον ευχαριστεί εμένα πρώτα. Τώρα από την άλλη το γεγονός ότι το απολαμβάνει ο άλλος ίσως είναι αφορμή να το απολαμβάνω κι εγώ.
Μπράβο σου, κατάφερες να με μπερδέψεις![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μπα, εμένα δεν με ευχαριστεί. Μου αρέσει να τον ικανοποιώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι.Naida έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:52Τώρα πως να το πω ήπια. Ας πούμε η αίσθηση όλου αυτού. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο το να τον βλέπω,αισθάνομαι "έτσι".Bipsco έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:42Τι σε ευχαριστεί στο στοματικό που κάνεις;Naida έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:38
Δε το βλέπω έτσι. Κάτι που θα κάνω στον άλλον ευχαριστεί εμένα πρώτα. Τώρα από την άλλη το γεγονός ότι το απολαμβάνει ο άλλος ίσως είναι αφορμή να το απολαμβάνω κι εγώ.
Μπράβο σου, κατάφερες να με μπερδέψεις![]()
"Άχρι καιρού..."
τα λέτε μπερδεμένα και έχω χαθεί, μπορεί κάποιος να βάλει εικονογράφηση;
Natasha έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:57Μπα, εμένα δεν με ευχαριστεί. Μου αρέσει να τον ικανοποιώ, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν το ευχαριστιέμαι.
Αν δεν μου άρεσε ή μου ερχόταν αναγούλα προσωπικά δεν νομίζω να το έκανα. Όχι επειδή δεν θα ήθελα να τον ικανοποιήσω αλλά θα μου χάλαγε τελείως την διάθεση για σεξ.
Άσε δε που σε προκαλεί από μόνο του να το "περιεργαστείς" με τα πάντα σου.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ατιμουλικοenaon έγραψε: 30 Μαρ 2019, 22:02 τα λέτε μπερδεμένα και έχω χαθεί, μπορεί κάποιος να βάλει εικονογράφηση;
Βάλτε φωτο και εικόνες, εγώ παω λίγο να τσιμπήσω κάτι. Μερικές φορές το ενστικτό μου για φαί είναι πολυ ισχυρότερο απο το γενετησιο.
"Άχρι καιρού..."
-
Γραφικός
Ερώτηση: Έστω ότι έχουμε έναν τύπο που δεν γουστάρει τα πολλά πολλά με τις γυναίκες. Όχι ότι θα προσπαθήσει να τους κάνει την ζωή δύσκολη, αλλά τις αποφεύγει. Δεν σταματάει ποτέ να τους μιλάει στον πληθυντικό, κρατάει πάση θυσία τις αποστάσεις κι είναι μονίμως ψυχρά ευγενικός μαζί τους. Στόχος του να περάσει απαρατήρητος και να μιλήσει μαζί τους όσο το δυνατόν λιγότερο, όχι επιδεικτικά όμως. Χαμογελαστά ας πούμε.
Αυτός ο τύπος είναι μισογύνης; Αν ναι, ποιο το κακό αφού με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζει τη ζωή κανενός και καμιάς;
Αυτός ο τύπος είναι μισογύνης; Αν ναι, ποιο το κακό αφού με αυτόν τον τρόπο δεν επηρεάζει τη ζωή κανενός και καμιάς;
Ειναι Παίκτης .Γραφικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:00 Ερώτηση: Έστω ότι έχουμε έναν τύπο που δεν γουστάρει τα πολλά πολλά με τις γυναίκες. Όχι ότι θα προσπαθήσει να τους κάνει την ζωή δύσκολη, αλλά τις αποφεύγει. Δεν σταματάει ποτέ να τους μιλάει στον πληθυντικό, κρατάει πάση θυσία τις αποστάσεις κι είναι μονίμως ψυχρά ευγενικός μαζί τους. Στόχος του να περάσει απαρατήρητος και να μιλήσει μαζί τους όσο το δυνατόν λιγότερο, όχι επιδεικτικά όμως. Χαμογελαστά ας πούμε.
Συμφωνα με τα αλάνθαστα στατιστικά μου ο τυπος ανδρος που περιγράφεις πηδαει πολλες κ ανετα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γραφικός
Δεν μιλάμε για τον τύπο όμως που πηδάει, αλλά για αυτόν που δεν θέλει να πηδήξει. Είπαμε "ψυχρά ευγενικός". Δηλαδή τι θα τους λέει; "Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστείτε μαζί μου τι σας κάνω;"Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:06 Ειναι Παίκτης .
Συμφωνα με τα αλάνθαστα στατιστικά μου ο τυπος ανδρος που περιγράφεις πηδαει πολλες κ ανετα .
δεν εχει σημασια - εστω για οποιοδήποτε λογο να μην θέλει η να μην δειχνει οτι θελει να πηδηξει - τον θελουν αυτες και του ορμανεΓραφικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:10Δεν μιλάμε για τον τύπο όμως που πηδάει, αλλά για αυτόν που δεν θέλει να πηδήξει. Είπαμε "ψυχρά ευγενικός". Δηλαδή τι θα τους λέει; "Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστείτε μαζί μου τι σας κάνω;"Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:06 Ειναι Παίκτης .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
Γραφικός
Πρώτον: Δεν ισχύει. Ακόμα κι αν κάνουν την πρώτη κίνηση, οφείλει να κάνει αυτός την δεύτερη. Αν δεν κάνει δεύτερη, κι ο Ρουβάς να είναι, το πολύ- πολύ να του τύχουν σε όλη του τη ζωή δυο- τρεις λυσσάρες.Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:14 δεν εχει σημασια - εστω για οποιοδήποτε λογο να μην θέλει η να μην δειχνει οτι θελει να πηδηξει - τον θελουν αυτες και του ορμανε![]()
Δεύτερον: Αυτό που γράφεις μεταφράζεται και ως "αν οι γυναίκες είναι σίγουρες ότι ο άλλος δεν είναι κανένας αούγκανος, δεν έχουν πρόβλημα να κάνουν την πρώτη κίνηση". Παίζει να είναι το πρώτο θετικό πράγμα που είπες για τις γυναίκες στο πχόρουμ.
Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:14δεν εχει σημασια - εστω για οποιοδήποτε λογο να μην θέλει η να μην δειχνει οτι θελει να πηδηξει - τον θελουν αυτες και του ορμανεΓραφικός έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:10Δεν μιλάμε για τον τύπο όμως που πηδάει, αλλά για αυτόν που δεν θέλει να πηδήξει. Είπαμε "ψυχρά ευγενικός". Δηλαδή τι θα τους λέει; "Θα είχατε την ευγενή καλοσύνη να μοιραστείτε μαζί μου τι σας κάνω;"Αγις έγραψε: 02 Απρ 2019, 17:06 Ειναι Παίκτης .
Συμφωνα με τα αλάνθαστα στατιστικά μου ο τυπος ανδρος που περιγράφεις πηδαει πολλες κ ανετα .![]()
Αυτά παθαίνω και εγώ όπως τα λες είναι
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Αυτο που γράφω χρόνια στο πχορουμ - ειναι οτι τις θεωρω Γάτες - οτι τις θαυμάζω - τις παρακολουθώ - προσπαθω να αντιγραφω οσο γινεται τις απολυτα επιτυχημένες τακτικες τους - οτι μας εχουν πάρει τα σωβρακα κ οτι κοιμομασατε ορθιοι κ τελικα οτι ειναι ανωτερο ειδος που εξασφαλιζει καλοζωια απο θεση αδυναμιας.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-