Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Natasha έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:01
Δεν διάβασα όλες τις σελίδες, έχω ένα ερωτημα προς τους άντρες κάπως βιτσιόζικο αλλά ελπίζω να μου το απαντήσει κάποιος.
Θα αφήνατε την γυναίκα σας ή την συντροφό σας να σας "παρει" απο πισω; Ναι, όχι και γιατί.
όχι, διότι η εκσπερμάτιση με διέγερση του προστάτη δεν είναι το ίδιο ηδονική... είναι κάπως βεβιασμένη...
Τότε γιατί πιστευεις ότι το ζητουν κάποιες γυναίκες;
Στους άντρες-γυναίκες γιατί αρέσει να γλείφουν; Δεν νιώθουν κατι στο σώμα τους όταν το κανουν.
Δεν υπάρχει γιατί σε αυτά
Τότε γιατί πιστευεις ότι το ζητουν κάποιες γυναίκες;
Στους άντρες-γυναίκες γιατί αρέσει να γλείφουν; Δεν νιώθουν κατι στο σώμα τους όταν το κανουν.
Το κάνεις για να ευχαριστήσεις τον άλλο.
Δε το βλέπω έτσι. Κάτι που θα κάνω στον άλλον ευχαριστεί εμένα πρώτα. Τώρα από την άλλη το γεγονός ότι το απολαμβάνει ο άλλος ίσως είναι αφορμή να το απολαμβάνω κι εγώ.
Μπράβο σου, κατάφερες να με μπερδέψεις
Δε το βλέπω έτσι. Κάτι που θα κάνω στον άλλον ευχαριστεί εμένα πρώτα. Τώρα από την άλλη το γεγονός ότι το απολαμβάνει ο άλλος ίσως είναι αφορμή να το απολαμβάνω κι εγώ.
Στο σεξ ποιος παίρνει περισσότερη ηδονή; Ο άντρας ή η γυναίκα;
Bipsco έγραψε: 30 Μαρ 2019, 21:34
Στο σεξ ποιος παίρνει περισσότερη ηδονή; Ο άντρας ή η γυναίκα;
Αν το σεξ είναι καλό και οι δύο. Δεν υπάρχει πιο πολύ ή πιο λίγο. Ίσως πιο έντονα η γυναίκα. Αλλά αν είναι καλό.