!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 13:35
Belisarius έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:23
Chainis έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:38

:goodpost:
Μάλλον είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :roll:
:+1: Ο λογαριασμός του Χαοτικού είναι χακαρισμένος.
Μια χαρά είναι, έχει μικρά παιδιά, το γράφει, δεν θα τα θυσιάσει έναντι της οποιαδήποτε γραμμής του οποιαουδήποτε κόμματος που ακολουθεί. Αυτό δείχνει λογική και όχι φανατισμό όπως εκπέμπουν πολλοί εδώ μέσα.. άλλωστε πιο κόμμα πρεσβεύει 100% τον οποιοδήποτε εδώ μέσα εκτός τον Μπλεμπούμπη;
Σχεδόν όλα τα νουδουλικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

brb και tyt έγραψε: 29 Μαρ 2019, 21:28
Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:30 Μπορείτε να ρωτήσετε σε ένα στυνομικό τμήμα για το τί επιτρέπεται αντί για συστάσεις κουνήματος κεφαλιών και δηλώσεις περί υπεράσπισης εγκληματιών από εμένα.

Δηλάδή αν δεις κάποιον απλά μέσα στο χωράφι σου τον καθαρίζεις; Σοβαρά μιλάτε;

ζανακς έγραψε: 29 Μαρ 2019, 19:27 Και ο αλλος ο μακαριτης αστυνομικός εκτος υπηρεσιας είδε τον γυφτο στην καγκελόπορτα του γείτονα και πηγε να τον σταματήσει (χωρίς κουμπουρι όπως θα υπερθεματιζες φαντάζομαι) και βρέθηκε στον άγιο Πέτρο μαχαιρωμενος με γυναικα και παιδι (αν θυμαμαι καλα) πισω
Δηλαδή όποιον βλέπουμε σε καγκελόπορτα, χωρίς να εξετάσουμε την περίπτωση, τον κατεβάζουμε με το αυτόματο; Έτσι πάει; :smt017
Επιτρέπεται σε μερικές πολιτείες των ΗΠΑ.
Στις ΗΠΑ ΖΟΥΜΕ;
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

Chainis έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:38
Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:32 Να πούμε εδώ ότι μπορεί να σκοτώσεις και για απλή εξύβριση. Όταν παραβιάζεις τα όρια του άλλου να είσαι έτοιμος για όλα και να αφήσεις τον ιδεατό σου κόσμο με την επικρατούσα ηθική να συμβαδίζει με τα ιδεατά πρότυπα. Οι παπαριές τύπου "η ζωή ενός ανθρώπου πάνω από ένα κλοπιμαίο αντικείμενο ή μία κότα" είναι δοκιμάζουμε τις ικανότητές μας στην άσκηση κοινωνιολογίας και οποιασδήποτε θεωρητικολογίας. Δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχή (και ψυχολογία). Αν είσαι μάχιμος μπατίρης και τεχει με ένα μηχανάκι πχ για να τα φέρεις βόλτα (δουλειές, μετακινήσεις, τα πάντα) και στο κλέψει κάνα αρχιδάκι, σου γαμάει τη ζωή που είναι ήδη κουρασμένη. Του γαμάς τον αδόξαστο πολύ απλά. Θα δεχτείς βέβαια τις συνέπειες κι έτσι πρέπει. Και μάλιστα η γνώση των συνεπειών από πριν δείχνει πόσο σοβαρό είναι το θέμα και πόσο πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η πράξη σου. Μα πολύ σοβαρά. Όχι με κριτικές εκ του ασφαλούς και να χαμε να λέγαμε.
Στην περιοχή μου έχουμε ακούσει θανάτους από μπούκες. Εγώ μέσα έχω παιδιά που κοιμούνται. Θα δω κάποιον στο χώρο μου και θα έχω την ψυχραιμία να το εξετάσω; Ποια αυτοδικία ρε, πάτε καλά; Σπασμωδική και πανικόβλητη κίνηση είναι ότι κάνεις.

Και άκου θράσος! Πήγαμε να κλέψουμε λέει κι αυτός μας σκότωσε. Εμείς ήμασταν στα πλαίσια της κανονικότητας! Αυτός είναι που διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία! Μετά έχεις και φωνές που θα βρουν ευκαιρία να γαμήσουν την έννοια του αντιρατσισμού και όλων των αγώνων με τις πίπες που θα λένε. Αυτές οι πίπες αποθρασύνουν τους άλλους και λένε αβίαστα ότι πήγανε να κλέψουμε μια χαρά σαν κανονικοί άνθρωποι.
:goodpost:
Μάλλον είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου. :roll:
+1 Κάτι έπαθε αυτός.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι το να προεξοφλείτε τα πιστεύω οποιουδήποτε είναι μιά μαλακία και μισή;

.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 22:28 Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι το να προεξοφλείτε τα πιστεύω οποιουδήποτε είναι μιά μαλακία και μισή;
Όντως...εγώ το κατάλαβα με τον Τσίπρα. :003:
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 22:32
sys3x έγραψε: 29 Μαρ 2019, 22:28 Σας έχει περάσει από το μυαλό ότι το να προεξοφλείτε τα πιστεύω οποιουδήποτε είναι μιά μαλακία και μισή;
Όντως...εγώ το κατάλαβα με τον Τσίπρα. :003:
Αυτό είναι θετικό.
:003:

.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 18:48
hellegennes έγραψε: 29 Μαρ 2019, 16:19 Μπήκε στην ιδιοκτησία σου; Το λιγότερο είναι να τον αφήσεις αναίσθητο μέχρι να έρθει η αστυνομία. Αν πεθάνει από το χτύπημά σου, καλώς να πεθάνει.
Υπερβολικό αυτό που γράφεις. Σε οποιαδήποτε ιδιοκτησία σου; Για οποιονδήποτε λόγο; Ο οποιοσδήποτε;
Σε ιδιοκτησία που βρίσκεσαι εκείνην την στιγμή κι εσύ. Ναι, ο οποιοσδήποτε. Τον λόγο δεν μπορείς να τον ξέρεις και δεν θα διακινδυνεύσεις να τον ρωτήσεις τι κάνει βραδιάτικα στο σπίτι σου. Μπορεί απλώς να θέλει να παίξετε μπριτζ. Αλλά αν δεν δράσεις γρήγορα, υπάρχει περίπτωση να σε βρούνε κάτω από καμμιά μπριτζ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:26cavaliere και ... είναι οι πιο μυστήριες περσόνες στο πχώρουμ
είναι απρόβλεπτοι, ικανοί για το καλύτερο και το χειρότερο
Είμαι απλώς ένα είδος με το οποίο δεν είναι εξοικειωμένοι πολλοί. Η arogant εξήγηση είναι: πολλές διαφορετικές παραστάσεις και καταβολές. Αυτό σε κάνει πολυπλοκότερο, και σε καταλαβαίνουν μόνο όσοι σκέφτονται πολύπλοκα. Τόσο σνομπ. Όπως είπε και η γυναίκα του συνεταίρου μου, δεν είμαι συμπαθητικός, αλλά μπορεί κανείς, να βασιστεί πάνω μου.
Ordem e Progresso.
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 13:35 Μια χαρά είναι, έχει μικρά παιδιά, το γράφει, δεν θα τα θυσιάσει έναντι της οποιαδήποτε γραμμής του οποιαουδήποτε κόμματος που ακολουθεί. Αυτό δείχνει λογική και όχι φανατισμό όπως εκπέμπουν πολλοί εδώ μέσα.. άλλωστε πιο κόμμα πρεσβεύει 100% τον οποιοδήποτε εδώ μέσα εκτός τον Μπλεμπούμπη;
:giggle:
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Fanfaron
Phorum.gr user: Fanfaron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Fanfaron »

Cavaliere έγραψε: 30 Μαρ 2019, 02:22
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:26cavaliere και ... είναι οι πιο μυστήριες περσόνες στο πχώρουμ
Είμαι απλώς ένα είδος με το οποίο δεν είναι εξοικειωμένοι πολλοί. Η arogant εξήγηση είναι: πολλές διαφορετικές παραστάσεις και καταβολές. Αυτό σε κάνει πολυπλοκότερο, και σε καταλαβαίνουν μόνο όσοι σκέφτονται πολύπλοκα. Τόσο σνομπ. Όπως είπε και η γυναίκα του συνεταίρου μου, δεν είμαι συμπαθητικός, αλλά μπορεί κανείς, να βασιστεί πάνω μου.

"Κατά κράτος".
ένα καφέ στο τρία ρειιιιι

Fanfaron: Τελικά, ποιους πρέπει να πετάξουμε έξω; Τους αριστερούς, τους δεξούς ή τους μετανάστες; :102:

Null: Berseker: Μενόμαχος (μένος + μάχη).
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Cavaliere έγραψε: 30 Μαρ 2019, 02:22
Το μόνο που θα σχολιάσω είναι ότι δεν χρειάζεται κόμμα πριν από το τελευταίο «να». :003:
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

'
Αυτό αναφέρθηκε στο παρόν νήμα;
The Rebel έγραψε: 30 Μαρ 2019, 17:36 30 Μαρτίου 2019
Συνεργός του 52χρονου ληστή Ρομά:
«Την πατήσαμε – Είχε έτοιμο το όπλο»

Εικόνα

Ο συνεργός του 52χρονου ληστή Ρομά που έπεσε νεκρός από τις σφαίρες ενός 35χρονου παρουσιάζει την δική του εκδοχή για το τι έγινε το βράδυ της περασμένης Κυριακής στον Σολωμό Κορινθίας.

Όπως δήλωσε ο κατηγορούμενος, ο 35χρονος τους είχε στήσει «καρτέρι» στο σπίτι του, καθώς του είχαν ξανακλέψει πέντε κοτόπουλα στο παρελθόν.

Τώρα καρτέρι και μέσα στο σπίτι του δεν υπάρχει. Προφανώς ο Ρομα εξηγεί πως την πατήσανε στην προσπάθεια τους να ληστέψουν τον 35χρονο.

«Καρτέρι με ετοιμασμένο το όπλο. Ο Θανάσης δεν κατάλαβε τον πρώτο πυροβολισμό και του λέει “φίλε, έχασα το σκυλί για σκαντζοχέρια”», ανέφερε ο συνεργός του ληστή Ρομά.

Ο ίδιος υποστηρίζει πως άκουσε φωνές μέσα από το σπίτι. «Έλεγε ένας 30-35 χρονών και μια γυναίκα “ρίχτου, ρίχτου”. Και το ‘κανε», είπε.

Κόρινθος: Τι είπε στον ανακριτή ο 35χρονος.
Ο ένας από τους δικηγόρους του 35χρονου που κατηγορείται για την δολοφονία του 52χρονου Ρομά στον Σολομό Κορινθίας, περιγράφει πως έγιναν όλα στον Σολομό Κορινθίας σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο πελάτης του στον ανακριτή. Ο 35χρονος αφέθηκε την Πέμπτη ελεύθερος με περιοριστικούς όρους προκαλώντας την οργή των συγγενών του 52χρονου.

Ο δικηγόρος Βασίλης Γαρούφης εξηγεί ότι δεν υπήρχε κανένα στοιχείο που να οδηγεί στο συμπέρασμα ότι ο κατηγορούμενος είχε πρόθεση να αφαιρέσει την ζωή του 52χρονου.

«Κανένα στοιχείο δεν οδηγούσε στην άποψη ότι ο κατηγορούμενος είχε πρόθεση να αφαιρέσει τη ζωή του Ρομά. Είχαν πάει το μεσημέρι στο σπίτι του, ξαναπήγαν το βράδυ, τα σκυλιά γαύγιζαν συνεχώς, μένει σε ερημική περιοχή, το πιο κοντινό σπίτι από τον δικό του είναι σε απόσταση 300 μέτρων.

Φοβήθηκε ο άνθρωπος, πήρε την καραμπίνα, βγήκε έξω, είπε “κρατάω καραμπίνα, φύγετε”, αυτοί δεν έφυγαν και πυροβόλησε στον αέρα και όχι προς την κατεύθυνσή τους. Δυστυχώς, στην κατεύθυνση που πυροβόλησε, υπήρχε και ένας άλλος, εκτός από αυτούς των οποίων έβλεπε τις σκιές και λόγω της διασποράς των σκαγιών, διότι ο πυροβολισμός ήταν από απόσταση 41,5 μέτρων, που σημαίνει ότι η διάμετρος διασποράς ήταν 1,80, είχαμε αυτό το αποτέλεσμα.

Μέσα στο συγκεκριμένο βλήμα υπήρχαν 39 σκάγια. Ένα από τα 39 αυτά σκάγια, προξένησε ένα επιπόλαιο τραυματισμό στο δεξί ώμο του θανάσιμα τραυματισθέντος και ένα στο δεξί μέρος του λαιμού, όπου τρύπησε την αρτηρία, με συνέπεια ο άνθρωπος να πεθάνει από αιμορραγία.

Δεν είναι δυνατόν, λοιπόν, να μιλάμε για πρόθεση αφαίρεσης της ζωής, κάτω από τις συνθήκες που έγινε αυτό που έγινε»
https://hellas-now.com/synergos-toy-52c ... lo-vinteo/

Για την δολοφονία / κλοπή κότας στην Κόρινθο.
Σχόλια μετά την μη κράτηση του κατηγορουμενου.
(τα σχόλια είναι δημόσια γι αυτό τα ονόματα δεν σβήνονται)

[img]https://i.postimg.cc/BQzG8FRW/5558 ... .jpg[/img]

Panagiotis Athanasiou Οτι και να εισαι...Ρομα, Σουηδος, Αγγλος, Ελληνας η Πακιστανος δεν δικαιουσαι να μπαινεις στο σπιτι του αλλου..και αν μπεις να ξερεις οτι μπορει να προκαλεσεις ανεξελεγκτες καταστασεις γιατι εκεινη τη στιγμη ολα ειναι θολα για ολους και ολα μπορει να συμβουν. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα... Αν θελεις να φας απλως ζητα το. Μην μπαινεις στο σπιτι του αλλου με σκοπο να κλεψεις....
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

“φίλε, έχασα το σκυλί για σκαντζοχέρια”»
Τι σημαίνει αυτό;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

ΓΑΛΗ έγραψε: 30 Μαρ 2019, 18:37
“φίλε, έχασα το σκυλί για σκαντζοχέρια”»
Τι σημαίνει αυτό;
Οι γύφτοι έχουν στο μενού τους (ως ντέλι λιχουδιά) το κρέας σκατζόχοιρου, τον οποίο κυνηγάνε με ειδικά σκυλιά.

Νόστιμο κρέας αλλά πολύ λιπαρό για τα γούστα μου. :P
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Η παρέμβαση του Φαήλου.

https://www.dimokratianews.gr/content/9 ... ys-gyftoys
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση