Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Spiros252 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:47
Όταν ωστόσο είσαι σε χώρο κλειστό, ο εισβολέας είναι σε ανοιχτό χώρο έξω και έχεις τη δυνατότητα να κρίνεις από τις κινήσεις του τον κίνδυνο, τότε η δολοφονία δεν δικαιολογείται. Αυτή είναι η δική μου άποψη.
Ο εισβολέας δεν ήταν σε ανοικτό χώρο γενικώς αλλά στην αυλή του σπιτιού λίγα μέτρα από την οικογένεια του και κρατούσε μαχαίρι.
Εγώ δεν ξέρω πραγματικά πόσο ψύχραιμος θα μπορούσα να είμαι, με δεδομένο ότι είχα πέσει θύμα ληστείας και άλλες φορές.
Σίγουρα κάθε περίπτωση είναι διαφορετική όπως διαφορετικοί είναι και οι άνθρωποι σε κάθε περίπτωση.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
η αστυνομια δεν πλησιαζει ρομα αυτό ειδικα με πρωτη φορα αριστερα απαγορευτηκε
Αυτο ειναι γνωστο παντοτε γινοταν.Σε ενα γνωστο μας εκλεψαν το αυτοκινητο του.
Το αυτοκινητο βρεθηκε σε εναν καταυλισμο τσιγγανων και ο αστυνομικος που
ηταν εκει μαζι με τον ιδιοκτητη κοιτουσαν σαν θεατες τους τσιγγανους να
διαλυουν το αυτοκινητο και να το κανουν ανταλλακτικα.
Σταλιν θα λετε και θα κλαιτε γατακια.
Μήπως ήθελες να πεις Χίτλερ;
Eδω κανεις λαθος.Ο πατερουλης εστελνε στα γκουλαγκ ολα τα αποβρασματα ανεξαρτητα απο το τι εθνικοτητα ειχαν.
Οποιος κουνιοταν πολυ τοτε εκτελουταν με μια σφαιρα στον αυχενα.
Chainis έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:56
Πιο παράλογο από το να βγαίνει κάθε τόσο ο Κουφοντίνας;
Όλοι οι φυλακισμένοι έχουν το δικαίωμα αυτό. Ο Κουφοντίνας γιατί να μη βγαίνει;
Δεν το έχουν όλοι. Ο Σεχίδης δεν βγήκε ούτε μια φορά. Το ποιος παίρνει άδεια το αποφασίζει το συμβούλιο αδειών και ο Κουφοντίνας δεν πρέπει να βγαίνει διότι αποτελεί απειλή για το κοινωνικό σύνολο. Κακώς βγήκε όσες φορές βγήκε.
Το συμβούλιο είναι: Ο Εισαγγελέας, η κοινωνική λειτουργός και ο διευθυντής της φυλακής. Οι δύο τελευταίοι τεχνικά είναι πιο εύκολο να χρηματιστούν (τους βλέπεις πιο συχνά), η έστω να μεροληπτήσουν απλά χωρίς να φτάνουμε σε υποθέσεις παρανομίας.
Βγάζουν κλεφτρόνια που έχουν ξανακλέψει στην άδεια τους. Βγάζουν πρεζάκια που έχουν ξανακλέψει στην άδεια τους. Ο Κουφοντίνας ελέγχεται και δεν είναι εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου βασικά. Δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Μιλάμε για μηδενική επικινδυνότητα. Δεν υπάρχει η οργάνωσή του και δεν έκανε εγκλήματα στραμμένα κατά του κοινωνικού συνόλου αλλά στοχευμένα και υπό το ιδεολογικό πρίσμα.
θεωρώ άκυρες κουβέντες αυτές που λέτε έτσι αβίαστα γι αυτό το θέμα.
Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 11:32
Να πούμε εδώ ότι μπορεί να σκοτώσεις και για απλή εξύβριση. Όταν παραβιάζεις τα όρια του άλλου να είσαι έτοιμος για όλα και να αφήσεις τον ιδεατό σου κόσμο με την επικρατούσα ηθική να συμβαδίζει με τα ιδεατά πρότυπα. Οι παπαριές τύπου "η ζωή ενός ανθρώπου πάνω από ένα κλοπιμαίο αντικείμενο ή μία κότα" είναι δοκιμάζουμε τις ικανότητές μας στην άσκηση κοινωνιολογίας και οποιασδήποτε θεωρητικολογίας. Δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχή (και ψυχολογία). Αν είσαι μάχιμος μπατίρης και τεχει με ένα μηχανάκι πχ για να τα φέρεις βόλτα (δουλειές, μετακινήσεις, τα πάντα) και στο κλέψει κάνα αρχιδάκι, σου γαμάει τη ζωή που είναι ήδη κουρασμένη. Του γαμάς τον αδόξαστο πολύ απλά. Θα δεχτείς βέβαια τις συνέπειες κι έτσι πρέπει. Και μάλιστα η γνώση των συνεπειών από πριν δείχνει πόσο σοβαρό είναι το θέμα και πόσο πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η πράξη σου. Μα πολύ σοβαρά. Όχι με κριτικές εκ του ασφαλούς και να χαμε να λέγαμε.
Στην περιοχή μου έχουμε ακούσει θανάτους από μπούκες. Εγώ μέσα έχω παιδιά που κοιμούνται. Θα δω κάποιον στο χώρο μου και θα έχω την ψυχραιμία να το εξετάσω; Ποια αυτοδικία ρε, πάτε καλά; Σπασμωδική και πανικόβλητη κίνηση είναι ότι κάνεις.
Και άκου θράσος! Πήγαμε να κλέψουμε λέει κι αυτός μας σκότωσε. Εμείς ήμασταν στα πλαίσια της κανονικότητας! Αυτός είναι που διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία! Μετά έχεις και φωνές που θα βρουν ευκαιρία να γαμήσουν την έννοια του αντιρατσισμού και όλων των αγώνων με τις πίπες που θα λένε. Αυτές οι πίπες αποθρασύνουν τους άλλους και λένε αβίαστα ότι πήγανε να κλέψουμε μια χαρά σαν κανονικοί άνθρωποι.
Μάλλον είναι η πρώτη φορά που συμφωνώ απόλυτα μαζί σου.
Να πούμε εδώ ότι μπορεί να σκοτώσεις και για απλή εξύβριση. Όταν παραβιάζεις τα όρια του άλλου να είσαι έτοιμος για όλα και να αφήσεις τον ιδεατό σου κόσμο με την επικρατούσα ηθική να συμβαδίζει με τα ιδεατά πρότυπα. Οι παπαριές τύπου "η ζωή ενός ανθρώπου πάνω από ένα κλοπιμαίο αντικείμενο ή μία κότα" είναι δοκιμάζουμε τις ικανότητές μας στην άσκηση κοινωνιολογίας και οποιασδήποτε θεωρητικολογίας. Δεν έχουν σχέση με την ανθρώπινη ψυχή (και ψυχολογία). Αν είσαι μάχιμος μπατίρης και τεχει με ένα μηχανάκι πχ για να τα φέρεις βόλτα (δουλειές, μετακινήσεις, τα πάντα) και στο κλέψει κάνα αρχιδάκι, σου γαμάει τη ζωή που είναι ήδη κουρασμένη. Του γαμάς τον αδόξαστο πολύ απλά. Θα δεχτείς βέβαια τις συνέπειες κι έτσι πρέπει. Και μάλιστα η γνώση των συνεπειών από πριν δείχνει πόσο σοβαρό είναι το θέμα και πόσο πρέπει να εξεταστεί σοβαρά η πράξη σου. Μα πολύ σοβαρά. Όχι με κριτικές εκ του ασφαλούς και να χαμε να λέγαμε.
Στην περιοχή μου έχουμε ακούσει θανάτους από μπούκες. Εγώ μέσα έχω παιδιά που κοιμούνται. Θα δω κάποιον στο χώρο μου και θα έχω την ψυχραιμία να το εξετάσω; Ποια αυτοδικία ρε, πάτε καλά; Σπασμωδική και πανικόβλητη κίνηση είναι ότι κάνεις.
Και άκου θράσος! Πήγαμε να κλέψουμε λέει κι αυτός μας σκότωσε. Εμείς ήμασταν στα πλαίσια της κανονικότητας! Αυτός είναι που διαταράσσει την εύρυθμη λειτουργία! Μετά έχεις και φωνές που θα βρουν ευκαιρία να γαμήσουν την έννοια του αντιρατσισμού και όλων των αγώνων με τις πίπες που θα λένε. Αυτές οι πίπες αποθρασύνουν τους άλλους και λένε αβίαστα ότι πήγανε να κλέψουμε μια χαρά σαν κανονικοί άνθρωποι.
Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:15
Το συμβούλιο είναι: Ο Εισαγγελέας, η κοινωνική λειτουργός και ο διευθυντής της φυλακής. Οι δύο τελευταίοι τεχνικά είναι πιο εύκολο να χρηματιστούν (τους βλέπεις πιο συχνά), η έστω να μεροληπτήσουν απλά χωρίς να φτάνουμε σε υποθέσεις παρανομίας.
Βγάζουν κλεφτρόνια που έχουν ξανακλέψει στην άδεια τους. Βγάζουν πρεζάκια που έχουν ξανακλέψει στην άδεια τους. Ο Κουφοντίνας ελέγχεται και δεν είναι εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου βασικά. Δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Μιλάμε για μηδενική επικινδυνότητα. Δεν υπάρχει η οργάνωσή του και δεν έκανε εγκλήματα στραμμένα κατά του κοινωνικού συνόλου αλλά στοχευμένα και υπό το ιδεολογικό πρίσμα.
Αν ακολουθούσαμε τη λογική της 17Ν θα έπρεπε να σκοτώσουμε Έλληνες φαντάρους επειδή είναι ο στρατός του ΝΑΤΟ, δεν το κάνουμε όμως διότι δεν είμαστε ψυχοπαθείς κομμουνιστές.
Ο Παντελής Πέτρου, ο Σωτήρης Σταμούλης, ο Νίκος Βελούτσος, ο Ρουσέτης, ο Νίκος Γεωργακόπουλος, ο Παύλος Μπακογιάννης, ο Ρόναλντ Στιούαρτ και ο Γιάννης Βαρής είναι μερικοί από αυτούς που η συμμορία του Κουφοντίνα είδε σαν εχθρούς της και τους δολοφόνησε.
Ο Κουφοντίνας δηλώνει αμετανόητος, κάτι που σημαίνει ότι αν έχει την ευκαιρία μπορεί και πάλι να δολοφονήσει κάποιον που βλέπει σαν εχθρό του κι επομένως είναι επικίνδυνος για το κοινωνικό σύνολο.
Η αλήθεια είναι μίσος γι' αυτούς που μισούν την αλήθεια.
Χαοτικός έγραψε: 29 Μαρ 2019, 12:15
Ο Κουφοντίνας ελέγχεται και δεν είναι εγκληματίας του κοινού ποινικού δικαίου βασικά. Δεν είναι επικίνδυνος για την κοινωνία. Μιλάμε για μηδενική επικινδυνότητα. Δεν υπάρχει η οργάνωσή του και δεν έκανε εγκλήματα στραμμένα κατά του κοινωνικού συνόλου αλλά στοχευμένα και υπό το ιδεολογικό πρίσμα.
φυσικα και ειναι επικινδυνος, ως αμετανοητος, για την κοινωνια, ειτε για να κανει φονικο, ειτε για να οπλισει το χερι καποιου αλλου. εννοειται πως ειναι του κοινου ποινικου δικαιου. και οπωσδηποτε τα εγκληματα του ειναι κατα του κοινωνικου συνολου.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
να πω εδω οτι οι γυφτοι πιθανως να κανανε την μανουρα καθαρα για λογους επιβιωσης
μετα απο μια τετοια αποφαση ποιος θα κωλωσει να κουμπουριασει γυφτο που θα μπουκαρει σε σπιτι στην περιοχη για να ταισει τα παιδια του?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59
Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ο λογαριασμός του Χαοτικού είναι χακαρισμένος.
Μια χαρά είναι, έχει μικρά παιδιά, το γράφει, δεν θα τα θυσιάσει έναντι της οποιαδήποτε γραμμής του οποιαουδήποτε κόμματος που ακολουθεί. Αυτό δείχνει λογική και όχι φανατισμό όπως εκπέμπουν πολλοί εδώ μέσα.. άλλωστε πιο κόμμα πρεσβεύει 100% τον οποιοδήποτε εδώ μέσα εκτός τον Μπλεμπούμπη;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 29 Μαρ 2019, 13:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
alekhine έγραψε: 29 Μαρ 2019, 13:33
να πω εδω οτι οι γυφτοι πιθανως να κανανε την μανουρα καθαρα για λογους επιβιωσης
μετα απο μια τετοια αποφαση ποιος θα κωλωσει να κουμπουριασει γυφτο που θα μπουκαρει σε σπιτι στην περιοχη για να ταισει τα παιδια του?
Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα.
Η λογική αυτή που περνάει και στα παιδιά τους ως κάτι απολύτως φυσικό και σχεδόν νομότυπο.
Δεν έχουν καν συναίσθηση του τι σημαίνει υπέρβαση ή θράσος.
Και το "θα πάρουμε το νόμο στα χέρια μας" θυμίζει θέατρο του παραλόγου σ' αυτές τις περιπτώσεις.
lolek1 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 21:48
υπαρχει καποιο λιγκ με την αιτιολογια της αποφασης του εισαγγελεως;
ειναι εντελως παραλογο ενας δολοφονος να ειναι εξω με περιοριστικους ορους εως οτου δικαστει
επειδη δεν ειναι δολοφονος.
τωρα εκλεψε ενας ενηλικας 54 χρονων. καποια στιγμη θα κλεψει ενα μικρο παιδι.θα το σκοτωσει και αυτο;