Δεν βλέπω ακάλυπτο. Κατευθείαν στον δρόμο.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:27 αντε Ορέστη φέρε άλλη αγγελία να κάνουμε οτι το ψάχνουμε μέχρι να προτείνει η νάιδα να γίνεις συγκάτοικος. Να δέσεις τα ρούχα σου με πετονιές οταν πας για να τα μαζεύεις ευκολα απο τον ακάλυπτο αν την ανησυχείς.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
γυναικα συγκατοικος = εφιαλτης
χιλιες φορες να πας στο αναχωρητηριο του κλεομενη
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ορέστης 35
Το κρυο δε με πειραζει -και τωρα μπουφαν φοραω, αλλα η ζεστη μπορει να ειναι θεμα. Εχουν σημασια αυτες οι λεπτομερειες. Η τιμη μου φανηκε καλη ομως, 230ε.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:19Τριώροφο που σημαίνει γύρω σου θα έχεις θηρία από πολυκατοικίες λογικά. Όταν λέει ιδιοκτήτη ταράτσα να ξέρεις είναι δωμα. Καλοκαίρι θα ψηνεσαι η,, χειμώνα θα κρυώνεις. Συν ότι 39τμ είναι πολύ μικρο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:15Ας το δουμε και απο τις δυο πλευρες.enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:01 κορίτσια δεν θέλει λίγα χρήματα μέχρι να παντρευτεί κλπ, να βρεί μία γκαρσονιέρα μέχρι να βρει δουλειά θέλει. Καλά είναι τα 3χιλ αν δεν κάνει πλάκα, σιγά.
Εδω λεει ιδιοχρηστη ταρατσα, αρα δεν θα εχω αλλον απο πανω. Σημασια εχει και η ημερομηνια κατασκευης γιατι τα παλια δεν εχουν μονωσεις.Διαμέρισμα, 39 τ.μ., στην περιοχή Κεντρικά & Νότια Προάστια > Δάφνη
ΔΑΦΝΗ οροφοδιαμέρισμα, ρετιρέ 39 τ.μ., 3ου, 1 υ/δ, επιπλωμένο, κλιματισμός, ηλιακός, χωρίς κοινόχρηστα, πλησίον μετρό, 60 τ.μ. ιδιόχρηστη ταράτσα, θέα κήπος, ιδανικό για φοιτητές και εκπαιδευτικούς, τιμή 230€
Και αυτο εχει ενδιαφερον, μονοκατοικια, ανεξαρτησια, αλλα θα ειναι εντελως ερειπιο.Μονοκατοικία, 88 τ.μ., στην περιοχή Δάφνη > Άγιος Διονύσιος
ΔΑΦΝΗ Αγιος Διονύσιος, μονοκατοικία 88 τ.μ., ισόγεια, προσόψεως, 4 υ/δ, μπάνιο, αποθήκη 3 τ.μ., χωρίς κοινόχρηστα, ελεύθερη, χρήζει ανακαίνισης, Παλαιά κατοικία που ευρίσκεται στην Δαφνη, πλησίον δύο σταθμών μετρό (Αγ. Ιωάννη - Δάφνη), ανεξάρτητη, χρίζει πολλών επισκευών και διατήθεται προς ενοικίαση, σε κατασκευαστική εταιρεία ή άλλο ενδιαφερόμενο όπως την χρησιμοποιήσει με το σύστημα airbnb
Άν θέλεις να ανεξαρτητοποιηθείς, θα πρέπει να σε νοιάζει κι ο μισθός για τα τρέχοντα έξοδα, εφ'όσον σχεδιάζεις να μετακομίσεις σε δικό σου διαμέρισμα.
Φυσικά δεν αναφέρομαι σε παχυλούς μισθούς, αλλά σε μισθό που να μπορείς να τα φέρνεις βόλτα.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Η Ναιδα το δεχτηκε - που ειναι ο Plοuf να χαρει κ αυτος που δοθηκε λυση ;enaon έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:27 αντε Ορέστη φέρε άλλη αγγελία να κάνουμε οτι το ψάχνουμε μέχρι να προτείνει η νάιδα να γίνεις συγκάτοικος. Να δέσεις τα ρούχα σου με πετονιές οταν πας για να τα μαζεύεις ευκολα απο τον ακάλυπτο αν την ανησυχείς.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Η νάιδα τον έχει φερμάρει απο την πρώτη σελίδα, προσπαθεί να μην τον φοβίσει, πάει αργά σαν την γάτα.Αγις έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:32 Η Ναιδα το δεχτηκε - που ειναι ο Plοuf να χαρει κ αυτος που δοθηκε λυση ;
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:29 γυναικα συγκατοικος = εφιαλτης
Κάνεις μεγάλο λάθος. Συγκατοικούσα με δύο φίλους μου σ' ένα δυαρι. Ειλικρινά περάσαμε πραγματικά υπέροχα με τα παιδιά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
πάντως στα σοβαρά, μεγάλο σχολείο θα ήταν αυτό, έπρεπε να το κάναμε όλοι με το ζόρι, με άσχετους. 
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 29 Μαρ 2019, 00:37, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the comet the course the tail έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:12να χτυπάει και την καμπάνα.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:11Να σε νοιάζει ο μισθός γιατί θα έχεις ενοίκιο. Νεοκορος σε εκκλησία θα ήταν καλά για σένα.
Ρε Ορέστη δεν κοιτάς μήπως πάρεις να πάρεις κανένα επίδομα γα το πρόβλημα;
the end
-
Ορέστης 35
Δε σας προλαβαινω ρε!
Και Περιστερι ειναι καλουτσικα, εχουν μεγαλο πεζοδρομο-αγορα. Τωρα αυτο το διαμερισμα ειναι λιγο παλιο, εχει και κοινοχρηστα.Διαμέρισμα, 56 τ.μ., στην περιοχή Περιστέρι > Κηπούπολη
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Κηπούπολη, διαμέρισμα 56 τ.μ., 3ου, 2 υ/δ, κατασκευή '82, κεντρική θέρμανση, κλιματισμός, πόρτα ασφαλείας, τέντες, ελεύθερο, καλή κατάσταση, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, Διαμέρισμα, 56 τ.μ, κατασκευή 1982, 2 δωμάτια,ή 1 δωμάτιο και 1 σαλόνι,3 ος, Διάφορα Χαρακτηριστικά: αλουμίνια, διαμπερές, ελεύθερο, εντοιχισμένες ντουλάπες, κοντά σε μέσα μαζ/μεταφοράς, μπαλκόνι, θερμοσίφωνα μπάνιο με παράθυρο, πόρτα ασφαλείας, φωτεινό, χωρίς ασανσέρ, Κατάσταση: καλή κατάσταση,τιμή 280 μαζί με τα κοινόχρηστα, Μέσα μαζικής μεταφοράς: πλησίον αστικό, Θέρμανση: κεντρική θέρμανση πετρελαίου,
Θα είναι εύαερο και εύηλιο με όλη τη σημασία της λέξηςΟρέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:30Το κρυο δε με πειραζει -και τωρα μπουφαν φοραω, αλλα η ζεστη μπορει να ειναι θεμα. Εχουν σημασια αυτες οι λεπτομερειες. Η τιμη μου φανηκε καλη ομως, 230ε.Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:19Τριώροφο που σημαίνει γύρω σου θα έχεις θηρία από πολυκατοικίες λογικά. Όταν λέει ιδιοκτήτη ταράτσα να ξέρεις είναι δωμα. Καλοκαίρι θα ψηνεσαι η,, χειμώνα θα κρυώνεις. Συν ότι 39τμ είναι πολύ μικρο.Ορέστης 35 έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:15
Ας το δουμε και απο τις δυο πλευρες.
Εδω λεει ιδιοχρηστη ταρατσα, αρα δεν θα εχω αλλον απο πανω. Σημασια εχει και η ημερομηνια κατασκευης γιατι τα παλια δεν εχουν μονωσεις.
Και αυτο εχει ενδιαφερον, μονοκατοικια, ανεξαρτησια, αλλα θα ειναι εντελως ερειπιο.Μονοκατοικία, 88 τ.μ., στην περιοχή Δάφνη > Άγιος Διονύσιος
ΔΑΦΝΗ Αγιος Διονύσιος, μονοκατοικία 88 τ.μ., ισόγεια, προσόψεως, 4 υ/δ, μπάνιο, αποθήκη 3 τ.μ., χωρίς κοινόχρηστα, ελεύθερη, χρήζει ανακαίνισης, Παλαιά κατοικία που ευρίσκεται στην Δαφνη, πλησίον δύο σταθμών μετρό (Αγ. Ιωάννη - Δάφνη), ανεξάρτητη, χρίζει πολλών επισκευών και διατήθεται προς ενοικίαση, σε κατασκευαστική εταιρεία ή άλλο ενδιαφερόμενο όπως την χρησιμοποιήσει με το σύστημα airbnb![]()
Πρώτα πρέπει να εξασφαλίσεις δουλειά είπαμε. Μετά κοιτας περιοχή και σπίτι. Δες και στον ΟΑΕΔ αν τρέχει κάποιο πρόγραμμα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτά είναι για τρελούς,με 3000€ δεν γίνονται όλα αυτά χωρίς να έχεις πόρους ή εργασία.Πρώτα θα βρεις τη δουλειά και μετά θα φύγεις.Για Αθήνα ψάχνεις;Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:02 Επειδη δυστυχως οι συζητησεις με την οικογενεια ναυαγουν και ουτε πορτες θελουν να αλλαξουμε, ουτε τα κλειδια για το σπιτι στο χωριο θα μου δωσουν, η μονη εναλλακτικη λυση που εχω ειναι να παρω κατι λεφτα που μου εχει υποσχεθει η μανα μου, γυρω στις 3000 ευρω και να παω να ζησω μονος μου. Τα λεφτα θα πανε σε νοικια γιατι ειμαι ανεργος και σε γιατρους γιατι εχω καποια προβληματα υγειας που σας εχω πει.
Το ερωτημα επομενως ειναι σε ποια συνοικια θα βρω ενα αξιοπρεπες διαμερισμα που θα μου παρεχει προστασια απο θορυβους γειτονων και απο το δρομο, αλλα ταυτοχρονα θα εχει προσιτο ενοικιο ωστε να εχω καποιους μηνες περιθωριο για να ψαξω για δουλεια.
- Eθνικοκοινωνιστης
ειχες σχεση?Naida έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:35Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:29 γυναικα συγκατοικος = εφιαλτης
Κάνεις μεγάλο λάθος. Συγκατοικούσα με δύο φίλους μου σ' ένα δυαρι. Ειλικρινά περάσαμε πραγματικά υπέροχα με τα παιδιά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός