ελα παιδί μου, πλάκα σου κάνω, έχει γράψει δεν μπορεί να το κάνει αυτό που του λέτε
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 28 Μαρ 2019, 23:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά δεν νομίζω να περιμένει εμένα ή εσένα ο Ορέστης για να πάρει τις αποφάσεις του. Αλλά αν παραμείνει στην ίδια κατάσταση τα χρήματα σαφώς θα χαλαστούν και θα συνεχίσει στην ίδια κατάσταση.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:42Το κρίμα στο λαιμό σου..Naida έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40Διαφωνώ. Μπορεί να κάνει ένα ξεκινημα εάν και εφόσον εξασφαλίσει ότι θα έχει δουλειά. Θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία του. Θα ζήσει.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.
Μπορεί να βρει μια δουλειά και να φύγει. Ο άνθρωπος χρειάζεται την ελευθερία του να αναπνεύσει.
Ναι καλά. Ο σκελετός στο απέναντι μπαλκόνι κι εγώ μέσα στις κουβέρτες με πλατούλα προστατευμένη.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:41όταν σε έβλεπα να το κάνεις χαλαρά και άνετα θα αγόραζα ένα σκελετό, θα του φόραγα μία περούκα και θα τον έβαζα για ύπνο μαζί μου να σε περιμένουμε, απο μέσα θα τον είχα, να ειναι προστατευμένη η ραχοκοκαλίτσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στη Β.Κορεα με τον Εθνι να φατε πσωμακι.
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Υπερκουλτουριάρης
Δάσκαλε να έρθεις στην Θεσσαλονίκη. Θα κάνουμε και παρέα, εσύ θα μιλάς, εγώ θα ακούω.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:50 Ρε σεις εσκασα στα γελια με αυτα που γραψατε! Να στε καλα!
Γιατι κοπανε τις εξωπορτες κατι γειτονες και κυκλοφορω μεσα στο σπιτι σα να τρεχω να κρυφτω απο βομβαρδισμο. Αν βαλουμε θωρακισμενες πορτες αυτη η ενοχληση θα σταματησει. Αυτη θα ειναι (ηταν) μια καλη αρχη.gassim έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:43 τι σημαίνει "ουτε πόρτες θέλουν να αλλάξουμε" ; Γιατί να αλλάξετε πόρτες;
Για αρχή θα σε στείλω με μια σεξομανή πλούσια 40αρα ξαδέρφη που έχω. Αυτή μαζεύει ανά διαστήματα κουτάβια με προσόντα που δεν έχουν που αλλού να πάνε και μετά από κάτι μήνες τα αλλάζει. Θα την πείσεις πως είσαι 30 χρονών, είναι το ανώτατο όριο της.
Βγάλε μια πλαστή ταυτότητα και έλα.
-
Ορέστης 35
Ναιδα αυτο φοβαμαι. Θα χαλασω ολα τα λεφτα σε επισκευες και στο τελος παλι για καποιο λογο η κατασταση θα ειναι ανυποφορη και θα θελω να φυγω.Naida έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:53
Αλλά αν παραμείνει στην ίδια κατάσταση τα χρήματα σαφώς θα χαλαστούν και θα συνεχίσει στην ίδια κατάσταση.
Μπορεί να βρει μια δουλειά και να φύγει. Ο άνθρωπος χρειάζεται την ελευθερία του να αναπνεύσει.
Ειναι δυσκολο να διαχειριστω την κατασταση, ειναι σαν να παιζω Σταρκραφτ, δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να φτιαξω εναν τελειο στρατο πριν επιτεθω ή να κανω μικρες επιθεσεις ενω στηνω εναν καλυτερο στρατο ταυτοχρονα. (Δεν ξερω αν ειναι κατανοητο αυτο που εγραψα, χαριτολογω λιγο για να ειμαι στο κλιμα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ορέστης 35 την 28 Μαρ 2019, 23:59, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απελπιστικά λίγα. Θα σου έλεγα να μη το τολμήσεις καν προς το παρόν, γιατί θα απογοητευτείς οικτρά. Ανάβαλέ τη μετακόμιση γι αργότερα, όταν θα έχεις περισσότερα εφόδια.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:53Ειναι λιγα ε;aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.![]()
Ετοιμαζόμουν κι εγώ να του γράψω το ίδιο, αλλά με πρόλαβες.![]()
Ορέστη τα χρήματα είναι πολύ λίγα γι αυτά που ζητάς. Αν αντί για 3.000 ευρώ, ήταν 30.000 να το συζητούσαμε.
Κράτα τα χρήματα για την ηχομόνωση και βέβαια για τους (δυστυχώς) απαραίτητους γιατρούς που ενδεχομένως να χρειαστείς, καθότι η υγεία προηγείται.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Νομίζεις ότι έτσι προστατεύεσαι; Το καλύτερο είναι να μένεις ξύπνια μέχρι να ξημερώσει και να έχεις δίπλα σου ένα πιστόλι με ασημένιες σφαίρες.
Τρεις μεναμε μαζί. Μια χαρά ζούνε και τα δυο τα ζούδια. Ο ένας άλλαξε πρώτα πόλη, μετά χώρα τώρα σκέφτεται να ξανάρθει Ελλάδα.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:52ε καλά αλλά είπαμε, έγραψε δεν μπορεί, τι να κάνουμε τώραΠάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:49 Που θα πάει με 3 χιλιάρικα και για πόσο; τι θα δώσει σε γιατρούς, τι σε νοίκι, τι σε φαγητό, ρεύμα, νερό; χωρίς δουλειά και με πρόβλημα..Μη τρελαθούμε τελείως!
Ας τα δώσει να κάνει μια πολύ καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο του μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Δουλειά με τέτοια ανεργία που θα βρει;
για την νάιδα έλεγα, πρέπει να δούμε αν ζεί ο προηγούμενος συγκάτοικος.
Ο άλλος σοβαρευτηκε και άλλαξε περιοχή, δουλειά, λίγο μυαλά,λίγο όμως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είχε εργασία δεν είναι λίγα, αλλά υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ναι είναι.aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:58Απελπιστικά λίγα. Θα σου έλεγα να μη το τολμήσεις καν προς το παρόν, γιατί θα απογοητευτείς οικτρά. Ανάβαλέ τη μετακόμιση γι αργότερα, όταν θα έχεις περισσότερα εφόδια.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:53Ειναι λιγα ε;aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40
![]()
Ετοιμαζόμουν κι εγώ να του γράψω το ίδιο, αλλά με πρόλαβες.![]()
Ορέστη τα χρήματα είναι πολύ λίγα γι αυτά που ζητάς. Αν αντί για 3.000 ευρώ, ήταν 30.000 να το συζητούσαμε.
Κράτα τα χρήματα για την ηχομόνωση και βέβαια για τους (δυστυχώς) απαραίτητους γιατρούς που ενδεχομένως να χρειαστείς, καθότι η υγεία προηγείται.![]()
the end
Έχω ένα θεματάκι η αλήθεια είναι, κυρίως με τους πχορουμίτες: δεν ξέρω πότε μου κάνουν πλάκα και πότε σοβαρολογούν (αν).
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
κορίτσια δεν θέλει λίγα χρήματα μέχρι να παντρευτεί κλπ, να βρεί μία γκαρσονιέρα μέχρι να βρει δουλειά θέλει. Καλά είναι τα 3χιλ αν δεν κάνει πλάκα, σιγά.
Όποτε βλέπεις το "ένα ον" να διαλέγεις το πρώτο.aLiCat έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:01Έχω ένα θεματάκι η αλήθεια είναι, κυρίως με τους πχορουμίτες: δεν ξέρω πότε μου κάνουν πλάκα και πότε σοβαρολογούν (αν).![]()
the end
Ε, ναι. Όμως κι εργασία δύσκολο να βρει στις μέρες μας, που να έχει ικανοποιητικό μισθό και επιπλέον να είναι και... αθόρυβη.Πάνας έγραψε: 29 Μαρ 2019, 00:00Αν είχε εργασία δεν είναι λίγα, αλλά υπό αυτές τις προϋποθέσεις, ναι είναι.aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:58Απελπιστικά λίγα. Θα σου έλεγα να μη το τολμήσεις καν προς το παρόν, γιατί θα απογοητευτείς οικτρά. Ανάβαλέ τη μετακόμιση γι αργότερα, όταν θα έχεις περισσότερα εφόδια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Το ξέρω αγόρι μου τι λες. Γι' αυτό σε συμβουλεύω ως μεγαλύτερη οργανώσου και φύγε. Θα στριμωχτείς βέβαια πολύ αλλά σαν την ανεξαρτησία και την γλύκα της ελευθερίας δεν έχει. Θα γίνεις άλλος άνθρωπος. Με μια προϋπόθεση όμως. Να έχεις δουλειά. Και όχι του κωλου δουλειά. Σοβαρή δουλειά να μπορείς να στηριχτείς. Το παν είναι η εργασία.Ορέστης 35 έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:58Ναιδα αυτο φοβαμαι. Θα χαλασω ολα τα λεφτα σε επισκευες και στο τελος παλι για καποιο λογο η κατασταση θα ειναι ανυποφορη και θα θελω να φυγω.Naida έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:53
Αλλά αν παραμείνει στην ίδια κατάσταση τα χρήματα σαφώς θα χαλαστούν και θα συνεχίσει στην ίδια κατάσταση.
Ειναι δυσκολο να διαχειριστω την κατασταση, ειναι σαν να παιζω Σταρκραφτ, δεν ξερω αν ειναι καλυτερα να φτιαξω εναν τελειο στρατο πριν επιτεθω ή να κανω μικρες επιθεσεις ενω στηνω εναν καλυτερο στρατο ταυτοχρονα. (Δεν ξερω αν ειναι κατανοητο αυτο που εγραψα, χαριτολογω λιγο για να ειμαι στο κλιμα)
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Χαριτωμένο το λογοπαίγνιο.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 890 Προβολές