να, βρε Ορέστη, μπορεί να 'χεις και τυχερά!!
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Που να μετακομισω;
Re: Που να μετακομισω;
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.
Ετοιμαζόμουν κι εγώ να του γράψω το ίδιο, αλλά με πρόλαβες.
Ορέστη τα χρήματα είναι πολύ λίγα γι αυτά που ζητάς. Αν αντί για 3.000 ευρώ, ήταν 30.000 να το συζητούσαμε.
Κράτα τα χρήματα για την ηχομόνωση και βέβαια για τους (δυστυχώς) απαραίτητους γιατρούς που ενδεχομένως να χρειαστείς, καθότι η υγεία προηγείται.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Διαφωνώ. Μπορεί να κάνει ένα ξεκινημα εάν και εφόσον εξασφαλίσει ότι θα έχει δουλειά. Θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία του. Θα ζήσει.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
όταν σε έβλεπα να το κάνεις χαλαρά και άνετα θα αγόραζα ένα σκελετό, θα του φόραγα μία περούκα και θα τον έβαζα για ύπνο μαζί μου να σε περιμένουμε, απο μέσα θα τον είχα, να ειναι προστατευμένη η ραχοκοκαλίτσα.
Το κρίμα στο λαιμό σου..Naida έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40Διαφωνώ. Μπορεί να κάνει ένα ξεκινημα εάν και εφόσον εξασφαλίσει ότι θα έχει δουλειά. Θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία του. Θα ζήσει.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.
the end
και εγώ, ήθελα να του σπάσω τα νευρα, να νιώσει οτι τον γράφουμε εντελώς, οτι δεν διαβάσαμε οτι δεν μπορεί, αλλά το κάνατε εσείς.
τι σημαίνει "ουτε πόρτες θέλουν να αλλάξουμε" ; Γιατί να αλλάξετε πόρτες;
καινούργια αρχή λέει, ας ξέρεις τώρα, και ο ντέξτερ καινούργια αρχή προσέφερε στον κόσμο.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:42Το κρίμα στο λαιμό σου..Naida έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40Διαφωνώ. Μπορεί να κάνει ένα ξεκινημα εάν και εφόσον εξασφαλίσει ότι θα έχει δουλειά. Θα αλλάξει εντελώς η ψυχολογία του. Θα ζήσει.Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.
i work all week each penny saved
buys more escape from home
i 'd rather cruise around all day
than save up for a move!
buzzbomb buzzbomb macho mobile,
the road's my slave that's how i feel
ain't no way to go to heaven
buzzbomb cornered at the 7-11
buys more escape from home
i 'd rather cruise around all day
than save up for a move!
buzzbomb buzzbomb macho mobile,
the road's my slave that's how i feel
ain't no way to go to heaven
buzzbomb cornered at the 7-11
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Που θα πάει με 3 χιλιάρικα και για πόσο; τι θα δώσει σε γιατρούς, τι σε νοίκι, τι σε φαγητό, ρεύμα, νερό; χωρίς δουλειά και με πρόβλημα..Μη τρελαθούμε τελείως!enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:45καινούργια αρχή λέει, ας ξέρεις τώρα, και ο ντέξτερ καινούργια αρχή προσέφερε στον κόσμο.
Ας τα δώσει να κάνει μια πολύ καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο του μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Δουλειά με τέτοια ανεργία που θα βρει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 28 Μαρ 2019, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
Γιατί να του σπάσεις τα νεύρα;enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:43και εγώ, ήθελα να του σπάσω τα νευρα, να νιώσει οτι τον γράφουμε εντελώς, οτι δεν διαβάσαμε οτι δεν μπορεί, αλλά το κάνατε εσείς.![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
-
Ορέστης 35
Ρε σεις εσκασα στα γελια με αυτα που γραψατε! Να στε καλα!
Γιατι κοπανε τις εξωπορτες κατι γειτονες και κυκλοφορω μεσα στο σπιτι σα να τρεχω να κρυφτω απο βομβαρδισμο. Αν βαλουμε θωρακισμενες πορτες αυτη η ενοχληση θα σταματησει. Αυτη θα ειναι (ηταν) μια καλη αρχη.gassim έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:43 τι σημαίνει "ουτε πόρτες θέλουν να αλλάξουμε" ; Γιατί να αλλάξετε πόρτες;
- Υπερκουλτουριάρης
Μπορεί. Είμαι πολύ επιεικής με τις γυναίκες και με πιάνουν κορόιδο.enaon έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:34η νάιδα είναι έτοιμη, δεν ξέρω όμως ποιος θα είναι το θύμα, την έχεις παρεξηγήσει φοβάμαι.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:33 Δόκανο στήνει ο υπεργύπας ,για να πείσει καμιά πονόψυχη να του πει έλα σπίτι μου μέχρι να ορθοποδήσεις![]()
Θα μαλλιάσει η γλώσσα του καημένου του Ορέστη
ε καλά αλλά είπαμε, έγραψε δεν μπορεί, τι να κάνουμε τώραΠάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:49 Που θα πάει με 3 χιλιάρικα και για πόσο; τι θα δώσει σε γιατρούς, τι σε νοίκι, τι σε φαγητό, ρεύμα, νερό; χωρίς δουλειά και με πρόβλημα..Μη τρελαθούμε τελείως!
Ας τα δώσει να κάνει μια πολύ καλή ηχομόνωση στο δωμάτιο του μέχρι να ξεπεράσει το πρόβλημα.
Δουλειά με τέτοια ανεργία που θα βρει;
για την νάιδα έλεγα, πρέπει να δούμε αν ζεί ο προηγούμενος συγκάτοικος.
-
Ορέστης 35
Ειναι λιγα ε;aLiCat έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:40Πάνας έγραψε: 28 Μαρ 2019, 23:31 Πουθενά, με αυτά τα χρήματα κάνε ηχομόνωση στο δωμάτιό σου, ακόμα και στο πάτωμα. Θα σου έρθει πολύ πιο φθηνά.![]()
Ετοιμαζόμουν κι εγώ να του γράψω το ίδιο, αλλά με πρόλαβες.![]()
Ορέστη τα χρήματα είναι πολύ λίγα γι αυτά που ζητάς. Αν αντί για 3.000 ευρώ, ήταν 30.000 να το συζητούσαμε.
Κράτα τα χρήματα για την ηχομόνωση και βέβαια για τους (δυστυχώς) απαραίτητους γιατρούς που ενδεχομένως να χρειαστείς, καθότι η υγεία προηγείται.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός