!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη
οσο επικρατουν ιδεοληψίες αριστερας κκε κτλ
τα προβλήματα με την εγκληματικοτητα των ρομα θα αυξανονται
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Υδράργυρος
Ποιός πήγε για φόνο γύφτου μέσα; πες μου μια περίπτωση
Σ' αυτήν την περίπτωση τι γίνεται;Αγις έγραψε: 27 Μαρ 2019, 22:59 Σε μερικες περιπτωσεις θα παρακαλουσαν να τους πυροβολησουν καλυτερα.
Το διαπιστωσαν πριν μερικους μηνες μια τριαδα ρομά στην περιοχη μου που βγηκαν παγανια να συλλεξουν μηχανάκια .
Μπηκαν και σε μια αυλη - επεσαν σε λαθος ατομο - και βγηκαν σε φορεία με βαριες κακωσεις κυριολεκτικα σακατεμενοι
Δεν πιστευω να ειχαν κοκκαλο ασπαστο η στην θεση του - τους βαραγε αλυπητα και μετα κάλεσε αστυνομια .
Εννοώ όταν προκληθεί βαριά σωματική βλάβη χωρίς τη χρήση πυροβόλου όπλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εσυ πες ...
εγω ξερω ότι οι νομοι σιμιτισταν πασοκισταν αριστερα σταν
είναι υπερ παραβατων
εγω ξερω ότι οι νομοι σιμιτισταν πασοκισταν αριστερα σταν
είναι υπερ παραβατων
αθάνατος καραίσκος" ρωτηκσα τον μπουτζον μου πασά και μουπε να μη σε προσκυνησω"
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Αυτά γίνονται μόνο στις ταινίες. Δεν έχεις ούτε το χρόνο για σκόπευση ούτε την ικανότητα ούτε τη ψυχραιμία.plouf έγραψε: 28 Μαρ 2019, 08:39 Αυτο ακριβως.Εγω παντως αν εβρισκα καποιον μεσα στο σπιτι μου δεν θα τον σκοτωνα θα πυροβολουσα στον αερα για εκφοβισμο.
Αν μου κουνιοταν ομως θα του εριχνα στα ποδια.
Δεν ξέρεις τι σκοπούς και τι οπλισμό έχει ο κλέφτης.
υ.γ. μέσα στο σπίτι θα πυροβολούσες στον αέρα;
-
User_601
Οταν βγαλεις την κομματικη λασπη απο τα ματια σου,ισως και αρθρωσεις και καμια σωστη κουβεντα.Οχι που τον προβλημα των γυφτων ΤΩΡΑ εγινε με συριζα.Ουτε τωρα εγινε,ουτε χειροτερεψε επειδη επεσε καμια γραμμη.Παντα υπηρχε αυτο το προβλημα,και παντα το καθε προβλημα με τον χρονο επιδεινωνεται,αν δεν λυθει.Ετσι ειναι ολα τα προβληματα.run έγραψε: 28 Μαρ 2019, 09:30 οσο επικρατουν ιδεοληψίες αριστερας κκε κτλ
δεν ειπα μονο με τον συριζα
το πσοκισταν και μεσω αυτου κκε και αριστερα με τις ιδεοληψίες του επιδεινωσαν το πρόβλημα εγκληματικότητας των ρομα
οσο για λασπη σαυτά τα αριστερα κκε κτλ είναι δάσκαλοι
αυτά μαθαινουν μιαζωη στις οργανώσεις λασπη εκφοβισμο προπαγανδα
το πσοκισταν και μεσω αυτου κκε και αριστερα με τις ιδεοληψίες του επιδεινωσαν το πρόβλημα εγκληματικότητας των ρομα
οσο για λασπη σαυτά τα αριστερα κκε κτλ είναι δάσκαλοι
αυτά μαθαινουν μιαζωη στις οργανώσεις λασπη εκφοβισμο προπαγανδα
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Το ίδιο συμβαίνει και στους Χ.Α.
Άρα;
Άρα;
αυτό πεστο με χρυσαυγιτες
- taliban
- Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας
Ε ναι. Σε χρυσαυγιτη το λέω. 
Τί έγινε βρε παιδιά; Πολλά όπλα βλέπω διαθέσιμα...
το γκεμπελικον οποιος δεν είναι μαζι μας είναι χρυσαυγιτης
ντιπ μπετον αρμε
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
Απο οτι άκουσα απο τον γιο του θυματος μπηκε να κλεψει 2 κοτες να τις πουλησει για να παρει την δοση του.
τα προηγουμενα 300 χρονια δεν εφτασαν για να ενσωματωθουν;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 13:05
Τρελο ποσοστο ελληνων καταγεται απο ρομα. Η ενσωματωση υους παντα ηταν συνεχης διαδικασια. Τα τελευτσια 30 χρονια εγινε προβληματικη για καποιους λογους
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Και γύφτος και πρεζακιας. Μεγάλη απώλεια για την κοινωνιαperseus έγραψε: 28 Μαρ 2019, 10:19 Απο οτι άκουσα απο τον γιο του θυματος μπηκε να κλεψει 2 κοτες να τις πουλησει για να παρει την δοση του.
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 30 Απαντήσεις
- 909 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Green Dragon
-