Δεν είναι όλοι νοικοκυραίοι. Είναι και νοικοκύρηδες. Και το φορολογικό στηρίζεται στους νοικοκύρηδες. Οι νοικοκυραίοι είναι της ρεμουλας.Naranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια, ακόμη στις σπηλιές θα ήμασταν, με τους πολιτικούς που έχουμε τα τελευταια 200 χρόνια.Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:46Άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια ήθελα να έβλεπα πως θα έβγαιναν οι μισθοί σαςNaranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
ή μην μου πεις οτι υπηρξε έστω και ένας που έκανε σωστή διαχειριση των οικονομικων της χωρας;
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
το ίδιο πράγμα δεν είναι; ή ξαφνικά δημιουργήθηκε για τις αναγκες της αριστερας, νέος όρος;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:49Δεν είναι όλοι νοικοκυραίοι. Είναι και νοικοκύρηδες. Και το φορολογικό στηρίζεται στους νοικοκύρηδες. Οι νοικοκυραίοι είναι της ρεμουλας.Naranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Για την ναιδα και τις ναιδες αυτού του κόσμπυ μπορούν να δημιουργηθούν ότι θέλεις.αρκεί να υπερασπιστούν την παρακμη.Naranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 12:56το ίδιο πράγμα δεν είναι; ή ξαφνικά δημιουργήθηκε για τις αναγκες της αριστερας, νέος όρος;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:49Δεν είναι όλοι νοικοκυραίοι. Είναι και νοικοκύρηδες. Και το φορολογικό στηρίζεται στους νοικοκύρηδες. Οι νοικοκυραίοι είναι της ρεμουλας.Naranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
Άλλωστε όταν μιλάμε για παρακμή και βλέπουμε αυτά που λέει ο άπλυτος χώρος που ανήκει καταλαβαίνουμε πολλά.
Πες το ολόκληρο όπως χθες. Τις ηλίθιες νάιδες.Λευκός Λύκος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:28Για την ναιδα και τις ναιδες αυτού του κόσμπυ μπορούν να δημιουργηθούν ότι θέλεις.αρκεί να υπερασπιστούν την παρακμη.
Άλλωστε όταν μιλάμε για παρακμή και βλέπουμε αυτά που λέει ο άπλυτος χώρος που ανήκει καταλαβαίνουμε πολλά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο δικός σου από που βγαίνει υδράργυρε;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:46Άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια ήθελα να έβλεπα πως θα έβγαιναν οι μισθοί σαςNaranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
Απ' το λεφτόδεντρο που ποτίζεις με τον τίμιο ιδρώτα σου;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
εχουν αποδειξει οι αριστεροι που μας κυβερνουν, πως ξερουν να παραγουν χρήμα:ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:33Ο δικός σου από που βγαίνει υδράργυρε;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:46Άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια ήθελα να έβλεπα πως θα έβγαιναν οι μισθοί σαςNaranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
με τον ιδρώτα του προσώπου τους φυσικά
πέντε πέντε ξερνάνε τα σκάνδαλα
ή αλλιώς:
θέλει η αριστερα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
-
Εμπεδοκλής
Και να σκεφτεί κανείς ότι η συγκεκριμένη περσόνα ειρωνευόταν όσους μιλούσαν για Γκοτζίλα το 2015. Σήμερα απαντά με δικό του King Kong...ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:33Ο δικός σου από που βγαίνει υδράργυρε;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:46Άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια ήθελα να έβλεπα πως θα έβγαιναν οι μισθοί σαςNaranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
- hellegennes
Δηλαδή, οκέι, μπαίνει διαρρήκτης στο σπίτι και είσαι μέσα. Τι ακριβώς κάνεις; Του λες ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κακό και να περιμένει ήσυχα στην γωνιά του να έρθει η αστυνομία;Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:27Αλjήτη νοικοκυραίεΑσέβαστος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:17και να μην κινδυνευεις, αμα παει να σε κλεψει και τον πιασεις, και τον εχεις, τον κοπανας. οχι εγω που ειναι νυκοκυραιος παλιανθρωπος, ολοι το κανουν.Naida έγραψε: 26 Μαρ 2019, 20:53
Εάν κινδυνεύεις και βέβαια θα τον σαπακιασεις. Αν όχι και είναι ενας ταλαίπωρος σαν τον Ζακ που σερνόταν κάποιοι(όπως εσύ) θα τον σαπακιαζαν. Κάποιοι άλλοι όχι.![]()
Δε το κάνουν ολοι. Πως να το κάνουμε τώρα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Απ' τον νοικοκυραίο που τον πληρώνει, προφανώς.ΓΑΛΗ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 18:33Ο δικός σου από που βγαίνει υδράργυρε;Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:46Άμα δεν ήταν τα ξένα δάνεια ήθελα να έβλεπα πως θα έβγαιναν οι μισθοί σαςNaranjita έγραψε: 27 Μαρ 2019, 11:44 απορώ, αφού είμαστε τόσο άθλιοι οι νοικοκυραίοι, γιατί στηρίζεται όλο το φορολογικό σύστημα πάνω μας.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχω πει ίσα με 100 φορές σχετικά με την αυτοάμυνα.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:58Δηλαδή, οκέι, μπαίνει διαρρήκτης στο σπίτι και είσαι μέσα. Τι ακριβώς κάνεις; Του λες ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κακό και να περιμένει ήσυχα στην γωνιά του να έρθει η αστυνομία;
Για το αν μπει κάποιος στο σπίτι σου και κινδυνεύεις εσύ ή οικογένειά σου. Το να σκοτώσεις κάποιον ή να τον ξυλοφορτωσεις άγρια ενώ είναι σε εντελώς αδύναμη θέση δεν μου μοιάζει αυτοάμυνα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Πώς συμπεραίνεις την αδύναμη θέση κάποιου; Για παράδειγμα, ο Κοεμτζής, μία σπιθαμή άνθρωπος έφαγε τρία παλικάρια από δύο μέτρα το καθένα...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09Έχω πει ίσα με 100 φορές σχετικά με την αυτοάμυνα.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:58Δηλαδή, οκέι, μπαίνει διαρρήκτης στο σπίτι και είσαι μέσα. Τι ακριβώς κάνεις; Του λες ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κακό και να περιμένει ήσυχα στην γωνιά του να έρθει η αστυνομία;
Για το αν μπει κάποιος στο σπίτι σου και κινδυνεύεις εσύ ή οικογένειά σου. Το να σκοτώσεις κάποιον ή να τον ξυλοφορτωσεις άγρια ενώ είναι σε εντελώς αδύναμη θέση δεν μου μοιάζει αυτοάμυνα.
Δεν υπάρχει δυνατός και αδύναμος άνθρωπος. Δυνατός είναι αυτός που θα τραβήξει πρώτος...
- hellegennes
Εξ ορισμού, αυτός που είναι σε αδύναμη θέση, όταν πρόκειται για διάρρηξη, είναι ο ιδιοκτήτης. Λίγο δύσκολο ο διαρρήκτης να είναι ανυπεράσπιστη γιαγιούλα χωρίς όπλα και χωρίς εμπειρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αναφέρομαι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ζακ. Αλίμονο αν δε μπορεί να διακρίνει σε τι θέση βρισκόταν ο Ζακ σε σχέση με τον κοσμηματοπώλη.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:13Πώς συμπεραίνεις την αδύναμη θέση κάποιου; Για παράδειγμα, ο Κοεμτζής, μία σπιθαμή άνθρωπος έφαγε τρία παλικάρια από δύο μέτρα το καθένα...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09Έχω πει ίσα με 100 φορές σχετικά με την αυτοάμυνα.hellegennes έγραψε: 27 Μαρ 2019, 20:58
Δηλαδή, οκέι, μπαίνει διαρρήκτης στο σπίτι και είσαι μέσα. Τι ακριβώς κάνεις; Του λες ότι αυτό που πάει να κάνει είναι κακό και να περιμένει ήσυχα στην γωνιά του να έρθει η αστυνομία;
Δεν υπάρχει δυνατός και αδύναμος άνθρωπος. Δυνατός είναι αυτός που θα τραβήξει πρώτος...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Εμπεδοκλής
Ο οποίος ήταν οπλισμένος με μαχαίρι και αργότερα με κοφτερό τζάμι, ενώ ο κοσμηματοπώλης με ένα πόδι χωρίς καν άρβυλο...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:20Αναφέρομαι σε περιπτώσεις όπως αυτή του Ζακ. Αλίμονο αν δε μπορεί να διακρίνει σε τι θέση βρισκόταν ο Ζακ σε σχέση με τον κοσμηματοπώλη.Εμπεδοκλής έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:13Πώς συμπεραίνεις την αδύναμη θέση κάποιου; Για παράδειγμα, ο Κοεμτζής, μία σπιθαμή άνθρωπος έφαγε τρία παλικάρια από δύο μέτρα το καθένα...Naida έγραψε: 27 Μαρ 2019, 21:09
Έχω πει ίσα με 100 φορές σχετικά με την αυτοάμυνα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις