!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Πήγαν να τον κλέψουν και πυροβόλησε και σκότωσε τον διαρρήκτη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

μπάφερ όβερφλόου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:11
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:07
Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:02 Σε καθε τετοιο περιστατικο θυμομαστε ποσο σιχαμενη και σκατοψυχη σκατοφαρα ειναι οι ελληνες.
Σε κάθε περιστατικό που γύφτοι μπουκάρουν και δέρνουν ηλικιωμένους για 20€ θυμάσαι πόσο σκατόφαρα είναι οι γύφτοι;
Ψηφιζετε κυβερνησεις, ας το λυνατε το προβλημα οπως το ελυσαν τοσα κρατη. Αλλα δεν εισαστε αξιοι να λυσετε ενα προβλημα.
Αυτα που λρτε δε σας τιμανε γιατι εσεις εχετε καταυλισμους τερατα οπως εχετε και χωματερες τερατα, σκομα και πανεπιστημια τρρατα
Εδώ έχουμε ακόμα αναρχοκομμουνιστές τέρατα...οι άλλοι τόχουν λύσει αυτό εδώ και καιρό.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:11
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:07
Υδράργυρος έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:02 Σε καθε τετοιο περιστατικο θυμομαστε ποσο σιχαμενη και σκατοψυχη σκατοφαρα ειναι οι ελληνες.
Σε κάθε περιστατικό που γύφτοι μπουκάρουν και δέρνουν ηλικιωμένους για 20€ θυμάσαι πόσο σκατόφαρα είναι οι γύφτοι;
Ψηφιζετε κυβερνησεις, ας το λυνατε το προβλημα οπως το ελυσαν τοσα κρατη. Αλλα δεν εισαστε αξιοι να λυσετε ενα προβλημα.
Αυτα που λρτε δε σας τιμανε γιατι εσεις εχετε καταυλισμους τερατα οπως εχετε και χωματερες τερατα, σκομα και πανεπιστημια τρρατα
Γιατί ποιο κράτος το έλυσε;
Άβαταρ μέλους
nick

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nick »

Οι γυφτοι εχουν χαμηλή νοημοσύνη και αυτο τους κανει παραβατικούς. Δεν μπορουν να σκεφτούν το βαρος της πραξης τους, το πως νιώθει το θυμα τους.
Υπήρξαν περιστατικά αρπαγης βρεφων, δεν τους νοιάζει τι κακο προκαλούν σε εναν γονιό.
Επίσης ουτε για τα δικα τους θυματα δεν νομιζω να πολυ νοιαζονται. Στο μυαλο τους τα πραγματα ειναι απλοικα.
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

ζανακς έγραψε: 26 Μαρ 2019, 23:50
Spiros252 έγραψε: 26 Μαρ 2019, 22:19 Όλοι εσείς που υποστηρίζετε την πράξη θα σκοτώνατε άνθρωπο επειδή πήγε να αρπάξει κότα από την αυλή σας; Ή το γράφετε για να το γράψετε;
Στους αριστερουληδες δεν απαντάω, σιχαίνομαι και να τους κουοταρω, αλλα εσυ διαφωνούμε ξεδιαφωνουμε, εχεις δείξει οτι δεν είσαι"ενταγμενος" "πολιτικα"

Σε ερωτώ λοιπον: Πως διαολο ξερεις γιατι εχουν ερθει και ποια τα ορια τους σε αυτό που θελουν/ποσο θα πιέζουν για αυτο που θέλουν;;;;;
Τότε λοιπόν θα πρέπει να είναι δικαιολογημένος κάθε φόνος όταν κάποιος μπαίνει σε μια αυλή για οποιονδήποτε λόγο, άκριτα.
Ας πούμε ότι ήταν κάποιος πακιστανός που τον κυνηγούσαν να τον δείρουν ρατσιστές ή και αθίγγανοι. Θα έπρεπε να τον πυροβολήσει;
Ας πούμε ότι ήταν κάποιος που έχασε το σκύλο του και θεώρησε ότι μπήκε στην αυλή. Θα έπρεπε να τον πυροβολήσει;

Φυσικά, θα μου πείτε, ήξερε ότι πρόκειται για τσιγγάνους, ότι μπήκαν εκεί για να κλέψουν κότες πιθανότατα καθώς το είχαν ξανακάνει.
Γνωρίζει λοιπόν ότι πρόκειται μάλλον για αυτό αλλά σίγουρα μπορούμε να πούμε πως ο φόβος για κάτι χειρότερο υπήρχε στο μυαλό του.
Το αναμενόμενο σε αυτή την περίπτωση θα ήταν να αναμένει να δει τις κινήσεις των δραστών. Αν κατευθύνονταν προς τις κότες, τις άρπαζαν κ.λπ. τότε προφανώς ο σκοπός τους ήταν αυτός. Σε εκείνο το χρονικό σημείο υπάρχουν 2 κύριες επιλογές:
α) δεν πυροβολείς επειδή έχεις την αξία της ανθρώπινης ζωής υπεράνω των κοτόπουλών σου
β) πυροβολείς για εκδίκηση που σου έκλεψαν τις κότες και επειδή το έχουν ξανακάνει πολλές φορές
υπάρχει και η ενδιάμεση λύση
γ) να πυροβολήσεις στον αέρα μία - δύο φορές προκειμένου να μην πάρουν τις κότες και να μην επιχειρήσουν να το επαναλάβουν.

Εκτός των παραπάνω και εφόσον ζεις στην περιοχή αυτή γνωρίζεις γενικώς από άλλα περιστατικά τις προθέσεις και τις πιθανές ενέργειες των δραστών. Γνωρίζεις αν και πόσο επικίνδυνοι είναι (αν κινδυνεύει η ζωή σου και η σωματική σου ακεραιότητα). Έχουν διαπράξει άλλες τέτοιες δολοφονίες για ληστείες; Έχουν βασανίσει θύματα για ληστείες; Από τα ρεπορτάζ που ακούστηκαν οι κατηγορίες ήταν για κλοπές και όχι για βασανισμούς και δολοφονίες θυμάτων στην περιοχή. Σαφώς υπάρχει βρασμός ψυχής σε τέτοιες καταστάσεις, ειδικά αν σε έχουν κλέψει 10άδες φορές. Η έννοια της αυτοάμυνας όμως προϋποθέτει ότι βρίσκεσαι σε πιθανό πολύ σοβαρό κίνδυνο ή δεν έχεις την απαιτούμενη εμπειρία / πληροφορίες ώστε να κρίνεις την επικινδυνότητα της κατάστασης και ταυτόχρονα είσαι άμεσα εκτεθειμένος στον κίνδυνο με ελάχιστο χρόνο σκέψης και πεδίο αντίδρασης. Το τελευταίο ισχύει 100% αν εισβάλλει κάποιος στο διαμέρισμά σου στο κέντρο της Αθήνας (ή και αλλού) και ξαφνικά βρεθείς αντιμέτωπος. Σε αυτή την περίπτωση δεν έχεις ούτε εμπειρία, ούτε πληροφορία, ούτε απαιτούμενο χρόνο και χώρο να κρίνεις την επικινδυνότητα της κατάστασης και δικαιολογείσαι -για μένα- απολύτως να πυροβολήσεις.

Το παραπάνω υπογραμμισμένο θα είναι πολύ δύσκολο ο δράστης να το στηρίξει και αποδείξει στη δίκη.

Υ.Γ. Όλα αυτά με το δεδομένο ότι πήγαν για κλοπή των κοτόπουλων και όχι κάτι άλλο όπως απόπειρα διάρρηξης του εσωτερικού του σπιτιού όπου υπήρχαν άνθρωποι με παιδιά, οπότε αλλάζει εντελώς το πράγμα.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Το οτι χρησιμοποίησε ψιλά σκάγια σημαίνει οτι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει.
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:15
Ναι οι μπάσταρδοι, το έχω δει με τα μάτια μου όταν ήμουν πιτσιρικάς, βρέφος σε καροτσάκι. Έπαθα απίστευτο σοκ, παραλίγο θα έπεφτε μέσα στο σπίτι μας η νταλίκα.
Και αρκετά πρόσφατα είδα ένα άλλο γαμημένο βάρος της γης να σαπίζει στα κλωτσίδια 5-6 χρονών αγοράκι ο σκατόγυφτος γιατί λέει δεν περπατούσε γρήγορα. Όταν μια κυρία απέναντι είπε στην γυναίκα του πανικόβλητη σταμάτησε τον θα το σκοτώσει το παιδί η γύφτισσα ξεστόμισε απίστευτες βρισιές, μάνες σπίτια όλα, και ότι θέλουμε το κάνουμε παιδί μας είναι, πήρε η κυρία τηλέφωνο την αστυνομία και φώναζε η γύφτισσα από μακριά ότι θα τους κλάσουν ταρχίδια οι μπάτσοι.
Ήμουν αρκετά κοντά στη φάση, αν μπλεκόμουν... Τέσπα δεν μπλέχτηκα γι αυτό το αν....
Τα ίδια τα παιδιά τους ρε γαμώτ.
:011:

Ντισκλέημερ:
Ντρέπομαι για αυτούς που τα κάνουν αυτά και δεν αναφέρομαι σε όλους φυσικά αλλά σε όσους/αυτούς που τα κάνουν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 27 Μαρ 2019, 00:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Spiros252 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:19
Υ.Γ. Όλα αυτά με το δεδομένο ότι πήγαν για κλοπή των κοτόπουλων και όχι κάτι άλλο όπως απόπειρα διάρρηξης, οπότε αλλάζει εντελώς το πράγμα.
Αυτή είναι και η δική μου απορία. Κι επειδή δεν ξέρω όλες τις λεπτομέρειες, από που προκύπτει το γεγονός ότι οι τύποι πήγαν όντως να κλέψουν κότες; Το αναφέρω αυτό επειδή οι μαρτυρίες που διάβασα αφορούσαν στις εκδοχές της οικογένειας του ρομά, που αναφέρουν ότι το παιδί έκλεβε μόνον κότες και πορτοκάλια για να πάρει τη δόση του και να ταϊσει τα παιδιά του. Θεωρώ μάλλον απίθανο, να ισχυριζόταν κάποιος συγγενής ότι μπορεί να έκλεβαν και κάποιο πορτοφόλι, που θα έβρισκαν όλως τυχαίως στο κοτέτσι ή το μποστάνι. Σε κάθε περίπτωση, υπάρχει ήδη ποινικό μητρώο για το παρελθόν του θύματος, το οποίο υποθέτω ότι θα επιβεβαιώσει τις μαρτυρίες.

Αναφορικά δε με το υπογραμμισμένο
Η έννοια της αυτοάμυνας όμως προϋποθέτει ότι βρίσκεσαι σε πιθανό πολύ σοβαρό κίνδυνο ή δεν έχεις την απαιτούμενη εμπειρία / πληροφορίες ώστε να κρίνεις την επικινδυνότητα της κατάστασης και ταυτόχρονα είσαι άμεσα εκτεθειμένος στον κίνδυνο με ελάχιστο χρόνο σκέψης και πεδίο αντίδρασης.
που όπως λες θα είναι δύσκολο να αποδείξει ο δράστης, εξαρτάται από την καταγεγραμμένη εγκληματικότητα της περιοχής. Εννοώ, ότι αν είναι τέτοια που να αποδεικνύει εισόδους σε σπίτια και όχι περιφερειακές μικροκλοπές σε εξωτερικούς χώρους χωρίς χρήση βίας, ως ένδειξη επικινδυνότητας δεν είναι καθόλου αμελητέα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 27 Μαρ 2019, 00:39, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Al Bundy

sys3x έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:25
Ναι οι μπάσταρδοι, το έχω δει με τα μάτια μου όταν ήμουν πιτσιρικάς, βρέφος σε καροτσάκι. Έπαθα απίστευτο σοκ, παραλίγο θα έπεφτε μέσα στο σπίτι μας η νταλίκα.
Και αρκετά πρόσφατα είδα ένα άλλο γαμημένο βάρος της γης να σαπίζει στα κλωτσίδια 5-6 χρονών αγοράκι ο σκατόγυφτος γιατί λέει δεν περπατούσε γρήγορα. Όταν μια κυρία απέναντι είπε στην γυναίκα του πανικόβλητη σταμάτησε τον θα το σκοτώσει το παιδί η γύφτισσα ξεστόμισε απίστευτες βρισιές, μάνες σπίτια όλα, και ότι θέλουμε το κάνουμε παιδί μας είναι, πήρε η κυρία τηλέφωνο την αστυνομία και φώναζε η γύφτισσα από μακριά ότι θα τους κλάσουν ταρχίδια οι μπάτσοι.
Ήμουν αρκετά κοντά στη φάση, αν μπλεκόμουν... Τέσπα δεν μπλέχτηκα γι αυτό το αν....
Που πήγε το ποστ μου; :smt017
Al Bundy

Συγγνώμη, διεγράφη το ποστ μου όπου λέω πως δεν λυπούνται ούτε τα παιδιά τους για να βγάλουν λεφτά;
Spiros252
Διαχειριστής
Phorum.gr user: Spiros252

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Spiros252 »

Παρακαλώ να μην γράφετε υπερβολές και σοβαρές καταγγελίες συλλήβδην χωρίς πηγές. Υπενθυμίζω τον αντιρατσιστικό νόμο που απαγορεύει τη ρητορική μίσους εναντίον κοινωνικών ομάδων.
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας»
.
Stephen Hawking
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:35
sys3x έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:25
Που πήγε το ποστ μου; :smt017
Προφανώς σε έκανε αναφορά κάποιος πασόκος για διασπορά ψευδών ειδήσεων - ρατσιζμό - α και επειδή είσαι χρυσαυγίτης.
:8)

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Spiros252 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:39 Παρακαλώ να μην γράφετε υπερβολές και σοβαρές καταγγελίες συλλήβδην χωρίς πηγές. Υπενθυμίζω τον αντιρατσιστικό νόμο που απαγορεύει τη ρητορική μίσους εναντίον κοινωνικών ομάδων.
Ότι έχω γράψει το έχω δει με τα μάτια μου και το έχω ακούσει με τα αυτιά μου.
Επίσης έχει να κάνει με μικρά παιδάκια, τα δικά τους παιδάκια, και παρά πάρα πάρα πολύ δυστυχώς είναι αλήθεια. Τα παιδιά, όλα τα παιδιά, οποιασδήποτε ράτσας φυλής κτλ. ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 27 Μαρ 2019, 00:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:37 Συγγνώμη, διεγράφη το ποστ μου όπου λέω πως δεν λυπούνται ούτε τα παιδιά τους για να βγάλουν λεφτά;
ευαισθησίες
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Al Bundy

Spiros252 έγραψε: 27 Μαρ 2019, 00:39 Παρακαλώ να μην γράφετε υπερβολές και σοβαρές καταγγελίες συλλήβδην χωρίς πηγές. Υπενθυμίζω τον αντιρατσιστικό νόμο που απαγορεύει τη ρητορική μίσους εναντίον κοινωνικών ομάδων.
Ποια ρητορική μίσους;
Διαπίστωση έκανα!
Ότι γράφω τόχω ζήσει!
Τους ζω από κοντά 49 χρόνια τώρα!
Ξέρω τις μεθόδους τους αλλά και την νοημοσύνη τους!
Είναι ρητορική μίσους ότι κλέβουνε,πουλάνε ναρκωτικά,δεν πληρώνουν ποτέ τίποτα και πως σπρώχνουν τα παιδιά τους στον θάνατο για κέρδος; :smt017
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”