Εχω φαι από γυφτους , πολυ ξυλο , χωρις λόγο οταν κατα λαθος βρεθηκα προς τις περιοχες τους.Γραφικός έγραψε: 26 Μαρ 2019, 15:42Δεν είναι ίδιο ένας άθρωπος που μπαίνει στο μαγαζί σου (σε δημόσιο χώρο δηλαδή, μπροστά σε άλλου ανθρώπους) με ομάδα που μπαίνει στην εστία σου το βράδυ. Δηλαδή κι εγώ που στην περίπτωση του Ζακ θέλω απερίφραστα να τιμωρηθούν αυστηρά οι δολοφόνοι, αυτού εδώ του δίνω λίγα δίκια. Όσο δεν φοβάται ότι κινδυνεύει κανείς οφείλει να σέβεται την ανθρώπινη ζωή, αν όμως εντοπίσει πιθανό κίνδυνο δεν γίνεται να απαιτήσουμε να ρισκάρει.Υδράργυρος έγραψε: 26 Μαρ 2019, 00:40 Ειναι απανωτα τα κρουσματα βιας και αποκτηνωσης πισω απο το προσωπειο της δηθεν αυτοαμυνας. Μια ο ζακ, την αλλη ο ταριφας, την αλλη ο χασαπης στην αμφισσα, τωρα ο καου μπου της κορινθου. Οι απαλλαγες τους αποθρασυνουνε, για αυτο πρεπει να πεσουν γερες καμπανες
Κάτσε βέβαια να δούμε τι θα δείξουν οι έρευνες, δεν είναι καθόλου απίθανο να μιλάμε για φασίστα που βρήκε την ευκαιρία και την μπουμπούνισε, αλλά από τα μέχρι στοιχεία δεν αποκλείεται να ήταν και σε αυτοάμυνα.
Οι γυφτοι ειναι φασιστες και ρατσιστές;;;;
Αναμενω εναγωνιως