Ναι αλλά εσείς σκοτώσατε τους ινδιάνους...Last Veteran έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:28
ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να με νοιάζει τι και πως ζουν άλλοι στου διαόλου τη μάνα;
Εγώ ζω με 4500 ευρώ το χρόνο περιπου, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να νοιαστω αν 10000 χιλ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που "δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν μέλλον" όταν για να μου μαζωχτουνε εδω πληρώνουν εισιτηριο ένα ετήσιο μπάτζετ μου;
Όπως δεν ονειρεύομαι πλούτη και ντολτσε βιτες, όπως ΔΕΝ αισθάνομαι ζήλια για γκλαμουρατες ζωές πλούσιων, έτσι ακριβώς δεν στεναχωριέμαι αν αλλού κάποιοι ειναι ταλαιπωροι. Δεν κατάλαβα, τι είμαστε, αποθήκες ανθρώπων;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ
-
Al Bundy
Re: Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ
Η ουσία είναι αλλού, η αριστερά επιθυμεί δημογραφική αλλαγή προς τα μέτρα της. Τα υπόλοιπα είναι προσχήματα. Χρειάζεται δεξιά ιδεολογική ανάκτηση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Μα δε περιμενα να σε νοιαζει. Μη μου συγχίζεσαι.Last Veteran έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:28ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να με νοιάζει τι και πως ζουν άλλοι στου διαόλου τη μάνα;ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:15
Και τι με νοιαζει εμενα που ειμαι στον καναπε μου αραχτος και αποθεωνω τον Σαλβινι?
Εγώ ζω με 4500 ευρώ το χρόνο περιπου, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να νοιαστω αν 10000 χιλ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που "δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν μέλλον" όταν για να μου μαζωχτουνε εδω πληρώνουν εισιτηριο ένα ετήσιο μπάτζετ μου;
Όπως δεν ονειρεύομαι πλούτη και ντολτσε βιτες, όπως ΔΕΝ αισθάνομαι ζήλια για γκλαμουρατες ζωές πλούσιων, έτσι ακριβώς δεν στεναχωριέμαι αν αλλού κάποιοι ειναι ταλαιπωροι. Δεν κατάλαβα, τι είμαστε, αποθήκες ανθρώπων;
Η λυση του προβληματος για εμας ειναι μια και την εχω ξαναγραψει:
Ερχονται σε ενα νησι μας λαθρο.
Τους μαζευουμε, τους περιθαλπτουμε για λιγες μερες και μια ομορφη νυχτα τους φορτωνουν σε ταχυπλοα τα βατραχια που ειναι απλωμενα στο ανατολικο Αιγαίο και τους ξεφορτωνουν σε ερημικες Τουρκικες ακτες.
Μολις γινουν λιγες τετοιες επιστροφες θα κυκλοφορηση οτι η Ελλαδα τους γυριζει πισω και θα παψουν να πληρωνουν τους διακινητες.
Ουτε βαρβαρες πρακτικες ουτε τιποτα, σφαξιμο με το γαντι εκει που πονενε, δηλαδη στην μπίζνα της διακινησης.
Αρκει να βρεθει πολιτικη ηγεσια με αρχιδια να το κανει.
Ερχονται σε ενα νησι μας λαθρο.
Τους μαζευουμε, τους περιθαλπτουμε για λιγες μερες και μια ομορφη νυχτα τους φορτωνουν σε ταχυπλοα τα βατραχια που ειναι απλωμενα στο ανατολικο Αιγαίο και τους ξεφορτωνουν σε ερημικες Τουρκικες ακτες.
Μολις γινουν λιγες τετοιες επιστροφες θα κυκλοφορηση οτι η Ελλαδα τους γυριζει πισω και θα παψουν να πληρωνουν τους διακινητες.
Ουτε βαρβαρες πρακτικες ουτε τιποτα, σφαξιμο με το γαντι εκει που πονενε, δηλαδη στην μπίζνα της διακινησης.
Αρκει να βρεθει πολιτικη ηγεσια με αρχιδια να το κανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 23 Μαρ 2019, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
- Last Veteran
Ωραίος ο ρομαντισμός, καθένας μας το ξέρει
Αν όλα τα παιδιά της γης, πιανόταν χερι χέρι
Μα είμαι ένας ρεαλιστής κι η τσέπη μου μπαμπέσα
Αντί για εκατομμύρια, τη φόδρα πιάνω μέσα
Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:45 Και συλλαμβανεται και το πλήρωμα.
https://www.pronews.gr/pronews-tv/75970 ... ora-vinteo
Άντε και στα δικά μας.«Η οικονομική αστυνομία προχωρά στην κατάσχεση του πλοίου Mare Jonio, για αυτό το συνοδεύουμε αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Λαμπεντούζα», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας ότι εντός των επόμενων ωρών ενδέχεται να ανακριθούν τα μέλη του πληρώματος.
Το Mare Jonio, που φέρει σημαία Ιταλίας, είχε μπλοκαριστεί σήμερα στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα καθώς οι ιταλικές αρχές του απαγόρευσαν να ελλιμενιστεί.
«Τέλεια. Πλέον υπάρχει στην Ιταλία μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα σύνορα και τηρεί τους νόμους, ιδίως όσον αφορά τους διακινητές ανθρώπων», δήλωσε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.
Λίγες ώρες αργότερα, ζήτησε τη σύλληψη του πληρώματος:
«Αν ένας πολίτης παραβιάσει δια της βίας ένα φράγμα της αστυνομίας ή των καραμπινιέρων, συλλαμβάνεται. Εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο θα γίνει», ειπε.
«Τα λιμάνια ήταν και συνεχίζουν να είναι κλειστά», ανέφερε ο Σαλβίνι, υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μέσω Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «κλειστά» με κεφαλαία.![]()
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Όποιος έχει την εξουσία, διαθέτει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Εγώ θα ήθελα μια πολύ πιο αδίστακτη δεξιά από το Μητσοτάκη.Pirate7G έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:55Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:45 Και συλλαμβανεται και το πλήρωμα.
Άντε και στα δικά μας.«Η οικονομική αστυνομία προχωρά στην κατάσχεση του πλοίου Mare Jonio, για αυτό το συνοδεύουμε αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Λαμπεντούζα», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας ότι εντός των επόμενων ωρών ενδέχεται να ανακριθούν τα μέλη του πληρώματος.
Το Mare Jonio, που φέρει σημαία Ιταλίας, είχε μπλοκαριστεί σήμερα στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα καθώς οι ιταλικές αρχές του απαγόρευσαν να ελλιμενιστεί.
«Τέλεια. Πλέον υπάρχει στην Ιταλία μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα σύνορα και τηρεί τους νόμους, ιδίως όσον αφορά τους διακινητές ανθρώπων», δήλωσε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.
«Αν ένας πολίτης παραβιάσει δια της βίας ένα φράγμα της αστυνομίας ή των καραμπινιέρων, συλλαμβάνεται. Εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο θα γίνει», ειπε.
«Τα λιμάνια ήταν και συνεχίζουν να είναι κλειστά», ανέφερε ο Σαλβίνι, υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μέσω Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «κλειστά» με κεφαλαία.![]()
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Εννοώ κατασχέσεις πλοίων των ΜΚΟ, και φυσικά απέλαση, εκτός των "προσφύγων" (που δεν υπάρχουν πλέον αφού έληξε ο πόλεμος στη Συρία, και οι βρωμότουρκοι και βρωμοφιλότουρκοι ναρκομανείς που στηρίζονταν από κάθε βρωμερή αρρωστερή κυβέρνηση τσακίστηκαν όπως τους άξιζε, και των αλητέγγυωνPirate7G έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:55Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:45 Και συλλαμβανεται και το πλήρωμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2019, 20:21Εννοώ κατασχέσεις πλοίων των ΜΚΟ, και φυσικά απέλαση, εκτός των "προσφύγων" (που δεν υπάρχουν πλέον αφού έληξε ο πόλεμος στη Συρία, και οι βρωμότουρκοι και βρωμοφιλότουρκοι ναρκομανείς που στηρίζονταν από κάθε βρωμερή αρρωστερή κυβέρνηση τσακίστηκαν όπως τους άξιζε, και των αλητέγγυωνPirate7G έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:55Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:45 Και συλλαμβανεται και το πλήρωμα.
Άντε και στα δικά μας.![]()
Πωπω, μέλι στάζεις.
Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε προς τα που θα διοχετεύσετε όλη αυτήν την καλοκαρδία
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Είπε το πλάσμα που μισεί τους Έλληνες.Πωπω, μέλι στάζεις.
Αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι:
H Αρρωστερά θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό.
Τί πρέπει λοιπόν να κάνουμε, σύμφωνα με τους Kreator?
Btw, Πού είναι το επιχείρημα της κυρά- Τασίας οτι "δεν μπορούουουουουμε να μην δεχτούουουουμε τους πρόσφυγερς"?
Η Ιταλία δηλαδή πώς μπορεί?
Λα Μπεντούζα και ΤΡΟΜΠΟΝΙ στ' Αρρωστερά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
το ίδιο (περίπου) έγραψα κ γω και κάποιος μου το έσβησε.
βεντούζα και τρομπόνι μαζί ρε; δε γίνεται καλύτερο.
άραγε ποιόν να πόνεσε τόσο πολύ;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Σας ευχαριστώ.
Είναι εμπνευσμένο απ' το προηγούμενο πχόρουμ, όπου τα "τρομπόνια" και οι "βεντούζες" ακούγονταν ασταμάτητα εκατέρωθεν.
Ένας φόρος τιμής, τρόπον τινά.
.
Είναι εμπνευσμένο απ' το προηγούμενο πχόρουμ, όπου τα "τρομπόνια" και οι "βεντούζες" ακούγονταν ασταμάτητα εκατέρωθεν.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
Al Bundy
Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:35 Σας ευχαριστώ.
.
Αξέχαστα χρόνια!@
Που το βρηκες αυτο; Εγω παλι βρηκα οτι ηταν λιγα ναυτικα μιλια εξω απο τα Ιταλικα υδατα.nostromos έγραψε: 23 Μαρ 2019, 01:32 απο τα υδατα της Λιβυης παρουσια της Λιβυκης Ακτοφυλακης και αντι να τους ξεφορτωσει εκει τους εφερε στην Ιταλια ... σαν πολυ δεν παει αυτο ...?
Edit: Αυτο που ειδα ηταν περσινο ωστοσο η ερωτηση μου παραμενει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 23 Μαρ 2019, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
- Otto Weininger
Casa Pound είναι βασικά.panos291 έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:47 Σαλβιναρε βαλε πολυβολα στο πλοιο, στελεχωσε το με παιδιά απο την PasaPound και βαλτο να περιπολει.
Και ελεος ρε συ, που θα ασχοληθεί με αυτά τα ουγκανα.
Τους έχεις δει αυτούς της Casa Pound ποτέ;
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 68 Απαντήσεις
- 1485 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Kauldron
-
- 0 Απαντήσεις