!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Al Bundy

Re: Λα Βεντούζα (και τρομπόνι) από Σαλβίναρο: Κατάσχεται το πλοίο της ΜΚΟ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Last Veteran έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:28
ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να με νοιάζει τι και πως ζουν άλλοι στου διαόλου τη μάνα;
Εγώ ζω με 4500 ευρώ το χρόνο περιπου, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να νοιαστω αν 10000 χιλ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που "δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν μέλλον" όταν για να μου μαζωχτουνε εδω πληρώνουν εισιτηριο ένα ετήσιο μπάτζετ μου;

Όπως δεν ονειρεύομαι πλούτη και ντολτσε βιτες, όπως ΔΕΝ αισθάνομαι ζήλια για γκλαμουρατες ζωές πλούσιων, έτσι ακριβώς δεν στεναχωριέμαι αν αλλού κάποιοι ειναι ταλαιπωροι. Δεν κατάλαβα, τι είμαστε, αποθήκες ανθρώπων;
Ναι αλλά εσείς σκοτώσατε τους ινδιάνους... :xena:
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Η ουσία είναι αλλού, η αριστερά επιθυμεί δημογραφική αλλαγή προς τα μέτρα της. Τα υπόλοιπα είναι προσχήματα. Χρειάζεται δεξιά ιδεολογική ανάκτηση
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Last Veteran έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:28
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 10:15

Και τι με νοιαζει εμενα που ειμαι στον καναπε μου αραχτος και αποθεωνω τον Σαλβινι?
ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να με νοιάζει τι και πως ζουν άλλοι στου διαόλου τη μάνα;
Εγώ ζω με 4500 ευρώ το χρόνο περιπου, ΓΙΑΤΙ θα πρέπει να νοιαστω αν 10000 χιλ μακρυά υπάρχουν άνθρωποι που "δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν μέλλον" όταν για να μου μαζωχτουνε εδω πληρώνουν εισιτηριο ένα ετήσιο μπάτζετ μου;

Όπως δεν ονειρεύομαι πλούτη και ντολτσε βιτες, όπως ΔΕΝ αισθάνομαι ζήλια για γκλαμουρατες ζωές πλούσιων, έτσι ακριβώς δεν στεναχωριέμαι αν αλλού κάποιοι ειναι ταλαιπωροι. Δεν κατάλαβα, τι είμαστε, αποθήκες ανθρώπων;
Μα δε περιμενα να σε νοιαζει. Μη μου συγχίζεσαι.
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Η λυση του προβληματος για εμας ειναι μια και την εχω ξαναγραψει:

Ερχονται σε ενα νησι μας λαθρο.
Τους μαζευουμε, τους περιθαλπτουμε για λιγες μερες και μια ομορφη νυχτα τους φορτωνουν σε ταχυπλοα τα βατραχια που ειναι απλωμενα στο ανατολικο Αιγαίο και τους ξεφορτωνουν σε ερημικες Τουρκικες ακτες.

Μολις γινουν λιγες τετοιες επιστροφες θα κυκλοφορηση οτι η Ελλαδα τους γυριζει πισω και θα παψουν να πληρωνουν τους διακινητες.

Ουτε βαρβαρες πρακτικες ουτε τιποτα, σφαξιμο με το γαντι εκει που πονενε, δηλαδη στην μπίζνα της διακινησης.
Αρκει να βρεθει πολιτικη ηγεσια με αρχιδια να το κανει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Chainis την 23 Μαρ 2019, 12:30, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Last Veteran »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:37 Μα δε περιμενα να σε νοιαζει. Μη μου συγχίζεσαι.
Ωραίος ο ρομαντισμός, καθένας μας το ξέρει
Αν όλα τα παιδιά της γης, πιανόταν χερι χέρι

Μα είμαι ένας ρεαλιστής κι η τσέπη μου μπαμπέσα
Αντί για εκατομμύρια, τη φόδρα πιάνω μέσα
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Kauldron έγραψε: 22 Μαρ 2019, 23:45 Και συλλαμβανεται και το πλήρωμα.

https://www.pronews.gr/pronews-tv/75970 ... ora-vinteo
«Η οικονομική αστυνομία προχωρά στην κατάσχεση του πλοίου Mare Jonio, για αυτό το συνοδεύουμε αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Λαμπεντούζα», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας ότι εντός των επόμενων ωρών ενδέχεται να ανακριθούν τα μέλη του πληρώματος.

Το Mare Jonio, που φέρει σημαία Ιταλίας, είχε μπλοκαριστεί σήμερα στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα καθώς οι ιταλικές αρχές του απαγόρευσαν να ελλιμενιστεί.

«Τέλεια. Πλέον υπάρχει στην Ιταλία μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα σύνορα και τηρεί τους νόμους, ιδίως όσον αφορά τους διακινητές ανθρώπων», δήλωσε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.

Λίγες ώρες αργότερα, ζήτησε τη σύλληψη του πληρώματος:

«Αν ένας πολίτης παραβιάσει δια της βίας ένα φράγμα της αστυνομίας ή των καραμπινιέρων, συλλαμβάνεται. Εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο θα γίνει», ειπε.

«Τα λιμάνια ήταν και συνεχίζουν να είναι κλειστά», ανέφερε ο Σαλβίνι, υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μέσω Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «κλειστά» με κεφαλαία.
Άντε και στα δικά μας. :003:
Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Pirate7G έγραψε: 23 Μαρ 2019, 11:55

«Η οικονομική αστυνομία προχωρά στην κατάσχεση του πλοίου Mare Jonio, για αυτό το συνοδεύουμε αυτή τη στιγμή στο λιμάνι της Λαμπεντούζα», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του, διευκρινίζοντας ότι εντός των επόμενων ωρών ενδέχεται να ανακριθούν τα μέλη του πληρώματος.

Το Mare Jonio, που φέρει σημαία Ιταλίας, είχε μπλοκαριστεί σήμερα στα ανοιχτά της Λαμπεντούζα καθώς οι ιταλικές αρχές του απαγόρευσαν να ελλιμενιστεί.

«Τέλεια. Πλέον υπάρχει στην Ιταλία μια κυβέρνηση που υπερασπίζεται τα σύνορα και τηρεί τους νόμους, ιδίως όσον αφορά τους διακινητές ανθρώπων», δήλωσε το πρωί ο υπουργός Εσωτερικών και ηγέτης της Λέγκα, Ματέο Σαλβίνι.

«Αν ένας πολίτης παραβιάσει δια της βίας ένα φράγμα της αστυνομίας ή των καραμπινιέρων, συλλαμβάνεται. Εκτιμώ ότι κάτι τέτοιο θα γίνει», ειπε.

«Τα λιμάνια ήταν και συνεχίζουν να είναι κλειστά», ανέφερε ο Σαλβίνι, υπουργός Εσωτερικών και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, μέσω Twitter, πληκτρολογώντας τη λέξη «κλειστά» με κεφαλαία.
Όταν λες "αντε και στα δικά μας" εννοείς να απαγορεύουμε τον ελλιμενισμό των των πλοίων του λιμενικού που περισυλλέγουν πρόσφυγες και μετανάστες;
Όποιος έχει την εξουσία, διαθέτει και το μαχαίρι και το πεπόνι. Εγώ θα ήθελα μια πολύ πιο αδίστακτη δεξιά από το Μητσοτάκη.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Εννοώ κατασχέσεις πλοίων των ΜΚΟ, και φυσικά απέλαση, εκτός των "προσφύγων" (που δεν υπάρχουν πλέον αφού έληξε ο πόλεμος στη Συρία, και οι βρωμότουρκοι και βρωμοφιλότουρκοι ναρκομανείς που στηρίζονταν από κάθε βρωμερή αρρωστερή κυβέρνηση τσακίστηκαν όπως τους άξιζε, και των αλητέγγυων
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Pirate7G

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Pirate7G »

Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2019, 20:21

Εννοώ κατασχέσεις πλοίων των ΜΚΟ, και φυσικά απέλαση, εκτός των "προσφύγων" (που δεν υπάρχουν πλέον αφού έληξε ο πόλεμος στη Συρία, και οι βρωμότουρκοι και βρωμοφιλότουρκοι ναρκομανείς που στηρίζονταν από κάθε βρωμερή αρρωστερή κυβέρνηση τσακίστηκαν όπως τους άξιζε, και των αλητέγγυων

:smt005:
Πωπω, μέλι στάζεις.

Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε προς τα που θα διοχετεύσετε όλη αυτήν την καλοκαρδία :lol:
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Πωπω, μέλι στάζεις.
Είπε το πλάσμα που μισεί τους Έλληνες.
Αφιερώνω κι ένα τραγουδάκι:

H Αρρωστερά θέλει να καταστρέψει τον Ελληνισμό.
Τί πρέπει λοιπόν να κάνουμε, σύμφωνα με τους Kreator?
:003:

Btw, Πού είναι το επιχείρημα της κυρά- Τασίας οτι "δεν μπορούουουουουμε να μην δεχτούουουουμε τους πρόσφυγερς"?

Η Ιταλία δηλαδή πώς μπορεί?

Λα Μπεντούζα και ΤΡΟΜΠΟΝΙ στ' Αρρωστερά.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:25 :lol: :lol: :lol: Παρεμπιπτόντως...γαμάτος ο τίτλος του νήματος!
το ίδιο (περίπου) έγραψα κ γω και κάποιος μου το έσβησε.
βεντούζα και τρομπόνι μαζί ρε; δε γίνεται καλύτερο.
άραγε ποιόν να πόνεσε τόσο πολύ;
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Σας ευχαριστώ.
Είναι εμπνευσμένο απ' το προηγούμενο πχόρουμ, όπου τα "τρομπόνια" και οι "βεντούζες" ακούγονταν ασταμάτητα εκατέρωθεν.
Ένας φόρος τιμής, τρόπον τινά.
:D.
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

Kauldron έγραψε: 23 Μαρ 2019, 21:35 Σας ευχαριστώ.
Είναι εμπνευσμένο απ' το προηγούμενο πχόρουμ, όπου τα "τρομπόνια" και οι "βεντούζες" ακούγονταν ασταμάτητα εκατέρωθεν.
Ένας φόρος τιμής, τρόπον τινά.
:D.

Αξέχαστα χρόνια!@ :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
paul25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από paul25 »

nostromos έγραψε: 23 Μαρ 2019, 01:32 απο τα υδατα της Λιβυης παρουσια της Λιβυκης Ακτοφυλακης και αντι να τους ξεφορτωσει εκει τους εφερε στην Ιταλια ... σαν πολυ δεν παει αυτο ...?
Που το βρηκες αυτο; Εγω παλι βρηκα οτι ηταν λιγα ναυτικα μιλια εξω απο τα Ιταλικα υδατα.

Edit: Αυτο που ειδα ηταν περσινο ωστοσο η ερωτηση μου παραμενει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paul25 την 23 Μαρ 2019, 22:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

panos291 έγραψε: 23 Μαρ 2019, 09:47 Σαλβιναρε βαλε πολυβολα στο πλοιο, στελεχωσε το με παιδιά απο την PasaPound και βαλτο να περιπολει.
Casa Pound είναι βασικά.
Και ελεος ρε συ, που θα ασχοληθεί με αυτά τα ουγκανα.

Τους έχεις δει αυτούς της Casa Pound ποτέ;

Let them make the first mistake. We make the last move.

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”