!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Εμπεδοκλής

Re: Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:00
Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:53
Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:52 Ειδικά το Χαλεπι ήταν ανώτερο από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις.

Και τώρα οι περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις με το χαλέπι μοιάζουν :102:
στο χω πει πολλές φορές να μένεις στα μιμίδια και να οχυρώνεσαι πίσω από την ειρωνεία. Όταν προσπαθείς να γράψεις πάνω απο 2 γραμμές τι καταλαβαίνεις; Παίρνει χαμπάρι πόσο λίγος είσαι και γελάει μαζί σου μέχρι και ο Εμπεδοκλής
Ε όχι και μέχρι. Τους περισσότερους εδώ μέσα σας έχω γλεντήσει...
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Re: Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χουργιατς »

Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:00
στο χω πει πολλές φορές
τι πολλές. μία το πες, άντε δύο αν δε θυμάμαι :102:
Στρακαστρουκας
Phorum.gr user: Στρακαστρουκας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στρακαστρουκας »

Τον Χουργιατς τον run και ολους τους αλλους τους ψυχολογει θαυμασια αυτο το βιντεο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:11 είστε όλοι κακοί φασιστες :(

επίσης, τι έκανε η σουηδία στον ισλαμικό κόσμο και τη μισούν οι μουσουλμάνοι :102:
η φωτό δεν είναι από το χαλέπι αλλά από σουηδικό παράρτημα χαλεπιού

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cavaliere
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cavaliere »

the_black_planet έγραψε: 23 Μαρ 2019, 15:48Τα συγχαρητήρια στον Daje μην ξεχάσουμε! :wink
:hebit:
Ορθά.
Ordem e Progresso.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:01
Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:53 εξηνταποστιές

τη λουιζιάνα που την είπες πριν γιατί την είπες
τι συμβαίνει εκει :102:
Για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο νομίζεις ότι ελέγχω και το account του Στρακαστρούκα. Αν είναι ετσι, μάλλον σε παραδιπλα νήμα παίζω πολύ καλά τον μιστερ Χάιντ, δόκτωρ Τζέκιλ...

Σκέψου το...
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:20
Για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο

Ελα τώρα πες "του" να μου εξηγήσει τι εννοούσε με τη Λουιζιάνα :102:

Στρακαστρουκας

Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:17

επίσης, τι έκανε η σουηδία στον ισλαμικό κόσμο και τη μισούν οι μουσουλμάνοι :102:

Εικόνα
Βρηκες μια φωτογραφια στο ιντερνετ και εβγαλες συμπερασμα. Που τραβηχτηκε αυτη η photo? Για ποιο γεγονος διαδηλωνουνε? Παιζει να ειναι δηλαδη και απο καμια Ινδονησια η κανενα Πακισταν

edit. Την μελετησα καλυτερα. Τα οχηματα πισω δεν ειναι Σουηδικα. Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων. Θελω να ελπιζω το δευτερο. Να τσεκαρεις τις ψευτικες ειδησεις που διαβαζεις
Nero

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nero »

Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36
Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:17

Εικόνα
Βρηκες μια φωτογραφια στο ιντερνετ και εβγαλες συμπερασμα. Που τραβηχτηκε αυτη η photo? Για ποιο γεγονος διαδηλωνουνε? Παιζει να ειναι δηλαδη και απο καμια Ινδονησια η κανενα Πακισταν

edit. Την μελετησα καλυτερα. Τα οχηματα πισω δεν ειναι Σουηδικα. Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων. Θελω να ελπιζω το δευτερο. Να τσεκαρεις τις ψευτικες ειδησεις που διαβαζεις
Το 2010 τραβήχτηκε, στο Μπαγλαντές
Bangladeshi protesters burning a Swedish flag during a protest against facebook in Dhaka on Friday, May 28, 2010
https://www.haaretz.com/1.5126931
Στρακαστρουκας

Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:41 Το 2010 τραβήχτηκε, στο Μπαγλαντές
Bangladeshi protesters burning a Swedish flag during a protest against facebook in Dhaka on Friday, May 28, 2010
https://www.haaretz.com/1.5126931
9 χρονια πριν και οι αξροδεξιοι βοθροι θα το παιζουν 99 χρονια σαν δηθεν Σουηδια
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36 Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων.

Δε διαφωνώ, και ψεύτης είμαι γενικά, και αναμεταδίδω 'ακροδεξιούς βόθρους' γενικά

Τώρα που ξεμυτίσατε 'ολοι', συνεχίζουμε την αναζήτηση

Εικόνα
Nero

Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:47
Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36 Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων.

Δε διαφωνώ, και ψεύτης είμαι γενικά, και αναμεταδίδω 'ακροδεξιούς βόθρους' γενικά

Τώρα που ξεμυτίσατε 'ολοι', συνεχίζουμε την αναζήτηση

Εικόνα
Έτσι μπράβο. Μη Βγαίνεις έξω από τα νερά σου. Καλό θα ήταν να μη σχολιάζεις καν τις ζωγραφιές και στα screenshots που βάζεις για να είσαι ακόμα πιο ασφαλής. Όπως είδες μια γραμμή αρκεί για να γίνεις περίγελος
Άβαταρ μέλους
Χουργιατς

Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:50 Όπως είδες μια γραμμή αρκεί για να γίνεις περίγελος

Περίγελος είμαι και μόνος μου γλυκό αγόρι, συνέδεσε λίγο άβαταρ-όνομα-υπογραφή

Τώρα που είσαι εδώ
- γιατί και οι τρείς/δύο σας ξεμυτίσατε α μ έ σ ω ς μόλις χάψατε το δόλωμα -
θέλω να χρησιμοποιήσεις τις ανώτερες ικανότητες σου στο γκουγκλ σερτς, για να μου πείς αν λέω ψέμματα

Συνεχίζουμε:

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Northern Spirit

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Northern Spirit »

κι αλλο μεταναστονημα με τους συνηθεις κλαψες να ποσταρουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Nero

Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:56
Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:50 Όπως είδες μια γραμμή αρκεί για να γίνεις περίγελος

Περίγελος είμαι και μόνος μου γλυκό αγόρι, συνέδεσε λίγο άβαταρ-όνομα-υπογραφή

Τώρα που είσαι εδώ
- γιατί και οι τρείς/δύο σας ξεμυτίσατε α μ έ σ ω ς μόλις χάψατε το δόλωμα -
θέλω να χρησιμοποιήσεις τις ανώτερες ικανότητες σου στο γκουγκλ σερτς, για να μου πείς αν λέω ψέμματα

Συνεχίζουμε:

Εικόνα
"Δόλωμα",ναι. Εκτός από ηλίθιος είσαι και τρομερά προβλέψιμος, λες και δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αυτή την ειρωνική περσόνα. Πίσω στο ignore
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”