Ε όχι και μέχρι. Τους περισσότερους εδώ μέσα σας έχω γλεντήσει...Nero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:00στο χω πει πολλές φορές να μένεις στα μιμίδια και να οχυρώνεσαι πίσω από την ειρωνεία. Όταν προσπαθείς να γράψεις πάνω απο 2 γραμμές τι καταλαβαίνεις; Παίρνει χαμπάρι πόσο λίγος είσαι και γελάει μαζί σου μέχρι και ο ΕμπεδοκλήςΧουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:53Εμπεδοκλής έγραψε: 23 Μαρ 2019, 16:52 Ειδικά το Χαλεπι ήταν ανώτερο από τις περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις.
Και τώρα οι περισσότερες ευρωπαϊκές πόλεις με το χαλέπι μοιάζουν![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;
-
Εμπεδοκλής
Re: Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;
Re: Έπεσε το τελευταίο οχυρό του ISIS! Τώρα μπορούμε να τους λέμε λαθρομετανάστες;
τι πολλές. μία το πες, άντε δύο αν δε θυμάμαι
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Τον Χουργιατς τον run και ολους τους αλλους τους ψυχολογει θαυμασια αυτο το βιντεο
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
επίσης, τι έκανε η σουηδία στον ισλαμικό κόσμο και τη μισούν οι μουσουλμάνοι
η φωτό δεν είναι από το χαλέπι αλλά από σουηδικό παράρτημα χαλεπιού

-
Εμπεδοκλής
Για κάποιο αξιοπερίεργο λόγο νομίζεις ότι ελέγχω και το account του Στρακαστρούκα. Αν είναι ετσι, μάλλον σε παραδιπλα νήμα παίζω πολύ καλά τον μιστερ Χάιντ, δόκτωρ Τζέκιλ...Χουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:01
τη λουιζιάνα που την είπες πριν γιατί την είπες
τι συμβαίνει εκει![]()
Σκέψου το...
Ελα τώρα πες "του" να μου εξηγήσει τι εννοούσε με τη Λουιζιάνα
-
Στρακαστρουκας
Βρηκες μια φωτογραφια στο ιντερνετ και εβγαλες συμπερασμα. Που τραβηχτηκε αυτη η photo? Για ποιο γεγονος διαδηλωνουνε? Παιζει να ειναι δηλαδη και απο καμια Ινδονησια η κανενα ΠακιστανΧουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:17
επίσης, τι έκανε η σουηδία στον ισλαμικό κόσμο και τη μισούν οι μουσουλμάνοι![]()
![]()
edit. Την μελετησα καλυτερα. Τα οχηματα πισω δεν ειναι Σουηδικα. Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων. Θελω να ελπιζω το δευτερο. Να τσεκαρεις τις ψευτικες ειδησεις που διαβαζεις
-
Nero
Το 2010 τραβήχτηκε, στο ΜπαγλαντέςΣτρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36Βρηκες μια φωτογραφια στο ιντερνετ και εβγαλες συμπερασμα. Που τραβηχτηκε αυτη η photo? Για ποιο γεγονος διαδηλωνουνε? Παιζει να ειναι δηλαδη και απο καμια Ινδονησια η κανενα ΠακιστανΧουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:17
επίσης, τι έκανε η σουηδία στον ισλαμικό κόσμο και τη μισούν οι μουσουλμάνοι![]()
![]()
edit. Την μελετησα καλυτερα. Τα οχηματα πισω δεν ειναι Σουηδικα. Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων. Θελω να ελπιζω το δευτερο. Να τσεκαρεις τις ψευτικες ειδησεις που διαβαζεις
https://www.haaretz.com/1.5126931Bangladeshi protesters burning a Swedish flag during a protest against facebook in Dhaka on Friday, May 28, 2010
-
Στρακαστρουκας
9 χρονια πριν και οι αξροδεξιοι βοθροι θα το παιζουν 99 χρονια σαν δηθεν ΣουηδιαNero έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:41 Το 2010 τραβήχτηκε, στο Μπαγλαντές
https://www.haaretz.com/1.5126931Bangladeshi protesters burning a Swedish flag during a protest against facebook in Dhaka on Friday, May 28, 2010
Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36 Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων.
Δε διαφωνώ, και ψεύτης είμαι γενικά, και αναμεταδίδω 'ακροδεξιούς βόθρους' γενικά
Τώρα που ξεμυτίσατε 'ολοι', συνεχίζουμε την αναζήτηση

-
Nero
Έτσι μπράβο. Μη Βγαίνεις έξω από τα νερά σου. Καλό θα ήταν να μη σχολιάζεις καν τις ζωγραφιές και στα screenshots που βάζεις για να είσαι ακόμα πιο ασφαλής. Όπως είδες μια γραμμή αρκεί για να γίνεις περίγελοςΧουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:47Στρακαστρουκας έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:36 Αρα ειτε εισαι ψευτης ειτε αναμεταδιδεις ψεματα ακροδξιων βοθρων.
Δε διαφωνώ, και ψεύτης είμαι γενικά, και αναμεταδίδω 'ακροδεξιούς βόθρους' γενικά
Τώρα που ξεμυτίσατε 'ολοι', συνεχίζουμε την αναζήτηση
![]()
Περίγελος είμαι και μόνος μου γλυκό αγόρι, συνέδεσε λίγο άβαταρ-όνομα-υπογραφή
Τώρα που είσαι εδώ
- γιατί και οι τρείς/δύο σας ξεμυτίσατε α μ έ σ ω ς μόλις χάψατε το δόλωμα -
θέλω να χρησιμοποιήσεις τις ανώτερες ικανότητες σου στο γκουγκλ σερτς, για να μου πείς αν λέω ψέμματα
Συνεχίζουμε:

- Northern Spirit
κι αλλο μεταναστονημα με τους συνηθεις κλαψες να ποσταρουνε..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
-
Nero
"Δόλωμα",ναι. Εκτός από ηλίθιος είσαι και τρομερά προβλέψιμος, λες και δεν έχουμε ξαναδεί πουθενά αυτή την ειρωνική περσόνα. Πίσω στο ignoreΧουργιατς έγραψε: 23 Μαρ 2019, 17:56
Περίγελος είμαι και μόνος μου γλυκό αγόρι, συνέδεσε λίγο άβαταρ-όνομα-υπογραφή
Τώρα που είσαι εδώ
- γιατί και οι τρείς/δύο σας ξεμυτίσατε α μ έ σ ω ς μόλις χάψατε το δόλωμα -
θέλω να χρησιμοποιήσεις τις ανώτερες ικανότητες σου στο γκουγκλ σερτς, για να μου πείς αν λέω ψέμματα
Συνεχίζουμε:
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 1287 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Niki