Μιλάμε για ενενηντάχρονη. Φυσικά και θα τον σέβονται όλοι μετά και πιο πολύ μάλιστα. Εγώ αν ήμουν μπάτσος και μου τύχαινε κάτι τέτοιο θα έδινα μάχη με τον καταγγέλλοντα να παραιτηθεί. Θα έλεγα στη γιαγιά να φύγει, μη σου πω θα την πήγαινα σπίτι της με το περιπολικό. Κάπου μέσα μου θα παρακαλούσα να με παίρνει και κάποιος με το κινητό για να με ανεβάσει. Η καύλα της εβδομάδας θα ήμουν. Η υπηρεσία μου δεν θα είχε να δώσει λόγο σε καμιά πολιτική αρχή, αντιθέτως θα τηρούσε περήφανη στάση.ST48410 έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:09Για τα μάτια του κόσμου τουλάχιστον θα της πει να φύγει. Τι θα κάνει ο αστυνομικός αν ο άλλος που κάνει την καταγγελία είναι μπροστά; Τον διακοσμητικό; Τον χαζό; Απαξιώνεται και δεν θα τον σέβεται κανείς μετά. Πως θα πάει παρακάτω να ελέγξει αν κλέβει ο άλλος με πειραγμένη ζυγαριά ξερωγώ;Χαοτικός έγραψε: 23 Μαρ 2019, 00:05 Εγώ πάντως διαφωνώ με το ότι "δεν μπορεί να κάνει κάτι άλλο ο αστυνομικός" επειδή υπάρχει καταγγελία. Ας υπάρχει.
Γιαγιά δεν παίρνεις στο τμήμα. Είναι ανεγκεφαλιά. Τέλος.
Για την υπόλοιπη ταλαιπωρία προφανώς ήταν αχρείαστη και το έχω γράψει ήδη 1-2 φορές. Δεν διαφωνώ.
Πολιτικά πάλι, οι αρχές θα το επικροτούσαν και θα το ρύθμιζαν.
Αν είναι δυνατόν δηλαδή, να δικαιώσεις όποιον επιμείνει σε τιμωρία της γιαγιάς, αντί να να τον καταγγείλεις δημοσίως. Δηλαδή στη ζωή μας αυτό θα είμαστε; Θα κρυβόμαστε πίσω από το "δεν μπορούσα να κάνω αλλιώς, λόγω ανωτέρας βίας";