!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 17 Μαρ 2019, 18:59
Naida έγραψε: 17 Μαρ 2019, 04:55

Ίσως έχεις ήρεμη φυσιογνωμία και τους το να
βγάζεις να πουν τα μέσα τους, να τους ακούσεις σαν ξένος. Συλλέγεις και εσύ κομμάτια.
Παίζει πολύ σκηνικό πίσω από τον κάθε άνθρωπο. Στους περισσότερους. Και είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρον ν' ακούς τον άλλον να σου μιλάει για τη ζωή του.
Δεν έχω ιδέα τι εκπέμπω στον άλλο. Δεν είμαι ιδιαίτερα διαχυτικός άνθρωπος αν δεν γνωρίζω κάποιον, μάλλον μοιάζω σοβαρός, αλλά όχι εχθρικός.
Πάντως από τις συναναστροφές μου, οι περισσότεροι μου έλεγαν τα πάντα. Ίσως γιατί δεν διακόπτω όταν λέγεται κάτι σοβαρό, δεν κρίνω κανέναν ούτε καν μέσα μου και σέβομαι την ιδιωτικότητα του άλλου.
Με τα χρόνια διαπίστωσα πως είναι μεγάλη ελευθερία να λες αυτό που νιώθεις, ενώ ήμουν αρκετά μυστικοπαθής ως άνθρωπος, πλέον έχω γίνει εντελώς χύμα και δεν μου βγαίνει καθόλου σε κακό.
:wink
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Η ηρεμία στην θάλασσα με τον ήλιο να πέφτει και να γυαλίζει. Και η διαδρομή στην παραλιακή, δε με ένοιαζε που είχε κίνηση, χάζευα τη θάλασσα.

Que Sera, Sera...
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Δε θελω να ξαναμπω ποτε στη ζωη μου σε τραμ.
Άβαταρ μέλους
ζανακς
Phorum.gr user: 43

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζανακς »

Ορέστης 35 έγραψε: 19 Μαρ 2019, 02:16 Δε θελω να ξαναμπω ποτε στη ζωη μου σε τραμ.
Ορέστη ηρέμησε παιδι μου
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Σήμερα έζησα τον βιασμό του κουρέματος.

Φταίω και εγώ βέβαια, έκανα πολλά λάθη. Αρχικά χθές λούστηκα με ένα σαμπουάν που πήρα με 1.20 από τον Μασούτη. Μου έκανε ρε πούστη μου ένα μαλλί ομογενοποιημένο, δεν έχω δει τέτοιο πράγμα.Δεν γαμιέται λέω, θα πάω για κούρεμα για να μην το βλέπω.
Ξυπνάω το πρωι και ξεχνάω να πηδήξω από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας , φεύγω από την κανονική. Όμως ότι ώρα και να πάρω τον ορθό δρόμο, ακόμα και 4 η ώρα το πρωί, με παραμονεύει μια γιαγιά στο μπαλκόνι και μου λέει "τι κάνεις αγόρι μου; Καλημέρα!" . Έχω διαπιστώσει πως αυτή η επιφανειακά καλοκάγαθη ηλικιωμένη μου φέρνει απίστευτη γκίνια, γαμιέται όλη η ημέρα μου, οπότε κάνω το παν για να μην την πετυχαίνω.
Τες πάντων, μπουκάρω το μεσημέρι σε ένα κομμωτήριο στην Εθνικής Αμύνης, που είχε ταμπέλα πως το κούρεμα κάνει 5 ευρω. Με αρπάζει μια θεία. Με ρωτάει τι να κάνει. Της δίνω το ελεύθερο, αναρωτήθηκα πόσο χάλια μπορεί να με κάνει,αλλά λέω έτσι και αλλιώς είμαι όμορφος, πόσο χάλια να πάνε τα πράγματα;
Την ώρα που κάνει τα δικά της, αρχίζει ένας επίσης γουρσούζης φίλος μου, να μου στέλνει μνμ στο μέσεντζερ και δεν κοιτάω στον καθρέπτη , ασχολούμαι με το κινητό μου.
Ρε φίλε, όταν είπε τέλος η κομμώτρια, με αυτό που είδα μου έπεσε η συσκευή από τα χέρια :a040: Πάνε τα σγουρά μου τα μαλλάκια, σχεδόν γουλί με έκανε, πάλι καλά που άφησε την φαβορίτα.
Επειδή με κοίταζε με καμάρι λες και είχε φτιάξει τον Πύργο του Άιφελ, δεν ήθελα να της την σπάσω,σαν άνθρωπος καλούλα φαινόταν, της έδωσα και συγχαρητήρια.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 17:56 Σήμερα έζησα τον βιασμό του κουρέματος.

Φταίω και εγώ βέβαια, έκανα πολλά λάθη. Αρχικά χθές λούστηκα με ένα σαμπουάν που πήρα με 1.20 από τον Μασούτη. Μου έκανε ρε πούστη μου ένα μαλλί ομογενοποιημένο, δεν έχω δει τέτοιο πράγμα.Δεν γαμιέται λέω, θα πάω για κούρεμα για να μην το βλέπω.
Ξυπνάω το πρωι και ξεχνάω να πηδήξω από την πίσω μεριά της πολυκατοικίας , φεύγω από την κανονική. Όμως ότι ώρα και να πάρω τον ορθό δρόμο, ακόμα και 4 η ώρα το πρωί, με παραμονεύει μια γιαγιά στο μπαλκόνι και μου λέει "τι κάνεις αγόρι μου; Καλημέρα!" . Έχω διαπιστώσει πως αυτή η επιφανειακά καλοκάγαθη ηλικιωμένη μου φέρνει απίστευτη γκίνια, γαμιέται όλη η ημέρα μου, οπότε κάνω το παν για να μην την πετυχαίνω.
Τες πάντων, μπουκάρω το μεσημέρι σε ένα κομμωτήριο στην Εθνικής Αμύνης, που είχε ταμπέλα πως το κούρεμα κάνει 5 ευρω. Με αρπάζει μια θεία. Με ρωτάει τι να κάνει. Της δίνω το ελεύθερο, αναρωτήθηκα πόσο χάλια μπορεί να με κάνει,αλλά λέω έτσι και αλλιώς είμαι όμορφος, πόσο χάλια να πάνε τα πράγματα;
Την ώρα που κάνει τα δικά της, αρχίζει ένας επίσης γουρσούζης φίλος μου, να μου στέλνει μνμ στο μέσεντζερ και δεν κοιτάω στον καθρέπτη , ασχολούμαι με το κινητό μου.
Ρε φίλε, όταν είπε τέλος η κομμώτρια, με αυτό που είδα μου έπεσε η συσκευή από τα χέρια :a040: Πάνε τα σγουρά μου τα μαλλάκια, σχεδόν γουλί με έκανε, πάλι καλά που άφησε την φαβορίτα.
Επειδή με κοίταζε με καμάρι λες και είχε φτιάξει τον Πύργο του Άιφελ, δεν ήθελα να της την σπάσω,σαν άνθρωπος καλούλα φαινόταν, της έδωσα και συγχαρητήρια.
:lol: :lol:
με γειές!
σε καταλαβαίνω. κι εγώ από πέρσι τα έχω κόψει 4 φορές μπας και δυναμώσουν λίγο.θα μεγαλώσουν τρίχιες είναι. όσο το σκέφτεσαι θα χαλιέσαι.

την προηγούμενη βδομάδα πήρα ένα σαμπουάν από τον Μασούτη και μου βγήκε καλούτσικο.
είχε και προσφορά και κάτι μάσκες μιας χρήσης. πήρα 2.
οπότε περίμενε review σε επόμενο τουτόριαλ .
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:02

με γειές!
σε καταλαβαίνω. κι εγώ από πέρσι τα έχω κόψει 4 φορές μπας και δυναμώσουν λίγο.θα μεγαλώσουν τρίχιες είναι. όσο το σκέφτεσαι θα χαλιέσαι.

την προηγούμενη βδομάδα πήρα ένα σαμπουάν από τον Μασούτη και μου βγήκε καλούτσικο.
Πέρσι μου είχε ξανασυμβεί αλλά εκνεύρισα την κομμώτρια, που πήγαινα σταθερά τα τελευταία χρόνια.
Ήταν λίγο μετά τον 15 Αύγουστο, την ρωτάω που πήγε διακοπές. Μου λέει ήθελα να πάω Τήνο, αλλά τελικά πήγα σε ένα άλλο μοναστήρι :o Ρε συ της λέω είσαι θεούσα :o ; Νορμάλ μου φαινόσουν :D
Όσο κουλ ήταν τόσα χρόνια, τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να μου λέει πως τολμάς να ειρωνεύεσαι την πίστη μου και κάτι τέτοια. Εξακολουθώ να μην νοιώθω και της απαντώ πως και επίσης είμαι πολύ πιστός, σε τέτοιο βαθμό που δεν μου φθάνει ένας Θεός, γουστάρω 12! Πήρε μια απόχρωση σε μπορντό και μου λεει ρε μλκ θα γράψω Πόπη στο κεφάλι σου. Πάω να κλείσω ντηλ να μου κάνει ένα 666, αντί για το όνομα της και κάπου εκεί αφηνιάζει και μου τα παίρνει όλα :wink
Μου φάνηκε τόσο αστείο που δεν θύμωσα καθόλου, μόνο που δεν ξαναπάτησα και γυρνώ σαν την άδικη κατάρα.

Το σαμπουάν ήταν ένα mrGrand της Farcom με Πράσινο Τσάι και Εσπεριδοειδή. Μεγάλη μλκια, μείνε μακριά του.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:39
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 20 Μαρ 2019, 18:02

με γειές!

Πέρσι μου είχε ξανασυμβεί αλλά εκνεύρισα την κομμώτρια, που πήγαινα σταθερά τα τελευταία χρόνια.
Ήταν λίγο μετά τον 15 Αύγουστο, την ρωτάω που πήγε διακοπές. Μου λέει ήθελα να πάω Τήνο, αλλά τελικά πήγα σε ένα άλλο μοναστήρι :o Ρε συ της λέω είσαι θεούσα :o ; Νορμάλ μου φαινόσουν :D
Όσο κουλ ήταν τόσα χρόνια, τα πήρε στο κρανίο και άρχισε να μου λέει πως τολμάς να ειρωνεύεσαι την πίστη μου και κάτι τέτοια. Εξακολουθώ να μην νοιώθω και της απαντώ πως και επίσης είμαι πολύ πιστός, σε τέτοιο βαθμό που δεν μου φθάνει ένας Θεός, γουστάρω 12! Πήρε μια απόχρωση σε μπορντό και μου λεει ρε μλκ θα γράψω Πόπη στο κεφάλι σου. Πάω να κλείσω ντηλ να μου κάνει ένα 666, αντί για το όνομα της και κάπου εκεί αφηνιάζει και μου τα παίρνει όλα :wink
Μου φάνηκε τόσο αστείο που δεν θύμωσα καθόλου, μόνο που δεν ξαναπάτησα και γυρνώ σαν την άδικη κατάρα.

Το σαμπουάν ήταν ένα mrGrand της Farcom με Πράσινο Τσάι και Εσπεριδοειδή. Μεγάλη μλκια, μείνε μακριά του.
μόνη μου κουρεύομαι ρε συ .και τα πετυχαίνω εκτός από μια φορά πέρσι το Δεκέμβρη ,και μάλιστα κλαιγόμουν στο φόρουμ που πετσόκοψα την φράντζα μου και έμοιαζα με μια μείξη Σώτη Τριανταφύλλου και Πλέιμομπίλ

όχι εμενα δεν είναι αυτα σε μικρή συσκευασία είναι κάτι άλλα γομάρια.είναι μαλακά και και δεν μπλέκονται και διατηρείται το χρώμα .
Ορέστης 35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ορέστης 35 »

Το προσωπικο του μπακαλικου βιολογικων προιοντων 4 seasons στην οδο Νικης, ειναι το πιο αγενες προσωπικο που εχω συναντησει σε καταστημα λιανικης. Απο τη στιγμη που μπηκα μεσα μου φερθηκαν σαν να ημουν κλεφτης και δε με αφηναν να δω τα προιοντα. Γυφταρια ολκης.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Η επίσκεψη στο υπερμυστηριακό μέντιουμ. Τι πίπες άκουσα δε λέγεται. Επέμενε να πιάσει και μένα γιατί της έβγαζα θετική αύρα.
"Μωρή σαύρα είμαι από τις 6πμ και με τραβολογάει το ζαβό να ακούσω τις πίπες σου και να στα σκάσει κιόλας. Τι θετικό βλέπεις πάνω μου; "Ήθελα να της πω.
Χαμογέλασα και της επέτρεψα να ξετυλίξει όλο το ταλέντο της στην παρλαπίπα,κουνούσα και το κεφάλι συγκαταβατικά, της έκανα και διευκρινιστικές ερωτήσεις. Καλή κοπέλα ήμουν,καλά φέρθηκα. Με θαύμασα. Έμαθα και το παρελθόν (άσχετα που το ήξερα :lol: ) αλλά έμαθα και το μέλλον.
Αγριεύτηκα πάντως στο σπίτι της και βγαίνοντας έξω είχε και αυτό το φεγγάρι. Λέω από κάπου θα σκάσει κανένας λυκάνθρωπος τώρα. Αλλά σιχτηρησα τη φίλη μου και ηρέμησα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Απο όσα είπε για το παρελθον έπεσε μέσα πουθενα ή γενικολογα φίδια;
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Για το παρελθόν αναφέρθηκε σε 4-5συγκεκριμένα συμβάντα ανάμεσα σε 10 άλλα άκυρα που είπε.
Την μπέρδευα εγώ είπε. Λογικά με κανένα 50εύρω
θα ξεμπερδευόταν :lol: Μετά άρχισε το κλασικό ποίημα
Έχεις μια φίλη που σε ζηλεύει (μα όλες πια οι γυναίκες έχουμε μια φίλη που ζηλεύει :lol: )
Α τη ρουφιάνα ξέρω ποια είναι.(της λέω)
Ικανοποίηση αυτή
Είναι κάποιος που σε θέλει. Με τη σκέψη σου ξυπνάει και κοιμάται,αλλά σου είπε λόγια που σε απομάκρυναν. Όχι λόγια τσακωμού όμως. (Πιάνει και τις δύο εκδοχές)
Δεν μου πάει κάποιος στο μυαλό.
Αλλάζει ύφος και ρίχνει σε μένα την ευθύνη μπας και πιάσει άλλη εκδοχή.
"Δεν φταίει αυτός όμως εσύ φταις γιατί τον τρόμαξες."
Δεν κρατήθηκα.
"Με είδε άβαφη;"της λέω και γελάω
Τα παίρνει αυτή.
Με κλωτσάει η φίλη μου κάτω από το τραπέζι.
Το βουλώνω :-?
"Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό" της ξαναλεω.
Φούντωσε το μέντιουμ.
"Μα φαίνεται ξεκαθαρα. Δεν μπορεί να μη τον ξέρεις. Αλλά τα έχει κάνει έτσι που δε μπορεί να κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω."
Ας πάει από τα πλάγια της απαντάω :102:
Δεν είδε φως από εκεί πάει να πιάσει από αλλού, σου λέει σε ηλικία γάμου είναι αυτή ας χτυπήσω στο ευαίσθητο σημείο. Δεν πήγε όμως κατευθείαν στον γαμπρο,όχι όχι πάει από γύρω.
"Υπάρχει και μια γυναίκα μεγαλύτερη σου αρκετά που θα γνωριστείτε από έναν άνδρα και θα σε αγαπήσει πολύ "
"Α ωραία, λέω, να αντικαταστήσω τη φίλη που ζηλεύει. "
Όχι, λέει αυστηρά, δεν θα είναι φίλη σου. Σαν πεθερά σου θα είναι.
Με βλέπει που πάω να γελάσω και ανεβάζει ταχύτητα, Με μαύρα μαλλιά και τ' όνομα της θ' αρχίζει από (μου είπε ένα γράμμα).
"Δεν μου πάει κάτι στο μυαλό της λέω αλλά θα περιμένω."
Είσαι κουρασμένη μου λέει γι' αυτό :lol:
Την επόμενη φορά.να έρθεις πιο ξεκούραστη και θα πιάσω μόνο εσένα.
Εννοείται της λέω και θα έρθω :lol:
Και εδώ είναι η τέχνη τους. Με λιγες ατάκες πήγε να χτυπήσει σε ματαιοδοξία, ανασφάλειες , εγωισμό κτλ κτλ πετάει και δυο πιο συγκεκριμένα πράγματα σου λέει κάπου θα κάτσει η μπίλια.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Απάτη. Καλή δουλειά αυτή, θέλει θράσος και τέχνη.
Αν και μου έχει τύχει φάση με ενόραση, δωρεάν όμως :P Νομίζω το έχω ξαναγράψει. Ήταν σε έναν γάμο, πολύ κλειστό μιλάμε, καμιά δεκαριά άτομα. Στο τραπέζι όλο τον χαβά τον έκανα εγώ, ήταν μουντρούχοι οι καλεσμένοι, αλλά μέσα μου ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί κάτι μέρες πιο πριν είχα μάθει πως σκοτώθηκε ένας φίλος μου και με είχε πάρει από κάτω,πράγμα που δεν γνώριζε κανείς. Μια γυναίκα 60 κάτι, παρότι είχε παρτίδες προφανώς με άλλους ,φαγώθηκε να κάτσει δίπλα μου. Καταστεναχωρήθηκα γιατί λέω ρε πούστη μου παρά τις κρέμες, τόσο γέρασα και μου ορμάνε ηλικιωμένες, γαμώτο :cry
Για αυτήν είχα ακούσει από τον γαμπρό,πως καμιά φορά "βλέπει" πράγματα.Σε ένα Μουντιάλ ας πουμε είχε δει την ώρα του αγώνα, μια τρελή ανατροπή της Τουρκίας και έτρεξαν να την παίξουν όλοι στο live, γιατί γνώριζαν το χάρισμα. Έγινε :wink
Άρχισε να μου λέει, πως άσε τι δείχνεις, είσαι πολύ θλιμμένος τώρα. Μου αράδιασε και πράγματα από το παρελθόν, που δεν τα θυμόμουν ούτε εγώ και κάποια από το μέλλον, όχι πάντα ευχάριστα, που άλλα έγιναν, άλλα όχι. Επέμενε επίσης πως είμαι άγιος άνθρωπος, πράγμα που σίγουρα δεν είναι αλήθεια, αλλά μου λέει μην είσαι μαλάκας, "βλέπω" και δεν φαντάζεσαι τι κυκλοφορεί, άγιος είσαι.
Αυτή είχε καταλήξει, πως ότι είναι γραμμένο δεν αλλάζει. Κάτσε ρε συ της λέω και τότε τι ρόλο βαράμε εμείς οι άνθρωποι, σενάριο παίζουμε; Που να ξέρω και εγω, μου λέει, μια καθαρίστρια είμαι που βλέπει που και που οράματα :P
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 22 Μαρ 2019, 09:45 Απάτη. Καλή δουλειά αυτή, θέλει θράσος και τέχνη.
Αν και μου έχει τύχει φάση με ενόραση, δωρεάν όμως :P Νομίζω το έχω ξαναγράψει. Ήταν σε έναν γάμο, πολύ κλειστό μιλάμε, καμιά δεκαριά άτομα. Στο τραπέζι όλο τον χαβά τον έκανα εγώ, ήταν μουντρούχοι οι καλεσμένοι, αλλά μέσα μου ήμουν πολύ στεναχωρημένος γιατί κάτι μέρες πιο πριν είχα μάθει πως σκοτώθηκε ένας φίλος μου και με είχε πάρει από κάτω,πράγμα που δεν γνώριζε κανείς. Μια γυναίκα 60 κάτι, παρότι είχε παρτίδες προφανώς με άλλους ,φαγώθηκε να κάτσει δίπλα μου. Καταστεναχωρήθηκα γιατί λέω ρε πούστη μου παρά τις κρέμες, τόσο γέρασα και μου ορμάνε ηλικιωμένες, γαμώτο :cry
Για αυτήν είχα ακούσει από τον γαμπρό,πως καμιά φορά "βλέπει" πράγματα.Σε ένα Μουντιάλ ας πουμε είχε δει την ώρα του αγώνα, μια τρελή ανατροπή της Τουρκίας και έτρεξαν να την παίξουν όλοι στο live, γιατί γνώριζαν το χάρισμα. Έγινε :wink
Άρχισε να μου λέει, πως άσε τι δείχνεις, είσαι πολύ θλιμμένος τώρα. Μου αράδιασε και πράγματα από το παρελθόν, που δεν τα θυμόμουν ούτε εγώ και κάποια από το μέλλον, όχι πάντα ευχάριστα, που άλλα έγιναν, άλλα όχι. Επέμενε επίσης πως είμαι άγιος άνθρωπος, πράγμα που σίγουρα δεν είναι αλήθεια, αλλά μου λέει μην είσαι μαλάκας, "βλέπω" και δεν φαντάζεσαι τι κυκλοφορεί, άγιος είσαι.
Αυτή είχε καταλήξει, πως ότι είναι γραμμένο δεν αλλάζει. Κάτσε ρε συ της λέω και τότε τι ρόλο βαράμε εμείς οι άνθρωποι, σενάριο παίζουμε; Που να ξέρω και εγω, μου λέει, μια καθαρίστρια είμαι που βλέπει που και που οράματα :P
Έτσι ακριβώς έχω πάθει και εγώ με μια γιαγιά άγνωστη στον δρόμο πριν χρονια. Στο άσχετο με σταματάει με ρωτάει το ονομά μου και άρχισε να μου λέει. Δεν έχω λεφτά να σου δώσω της λέω.. Το ξέρω μου λέει :lol:
Μου είπε κάτι του στιλ έχεις αγαθή ψυχή και μου είπε τα πάντα όλα από παρελθόν,παρόν και από μέλλον λίγα πράγματα τα οποία και βγήκαν.
Ενόραση και τα συναφή υπάρχουν .Αλλά η συγκεκριμένη φάση πληρώνω να
μου πουν είναι απατη. Από τη στιγμή που θα πας εκεί,αυτή ξέρει ότι για κάποιο λόγο πας.
Εμένα δωρεάν μου τα είπε. Αλλά εννοείται με στόχο να με κάνει πελάτισσα. Βέβαια η φίλη μου πλήρωσε κανονικότητα.
Εγώ της το είπα. Είσαι βλήμα.
Καλά περίμενε και θα δεις μου λέει. Της πούλησε ελπίδα κατά κάποιο τρόπο. Όχι ευθεως αλλά εμμέσως.
Δεν ξέρω αν είναι καλό ή κακό αυτό. Ειλικρινά.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”