!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ελληνες και...τουρκοι ιδρυσαν την ναπολι!!!!

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: ελληνες και...τουρκοι ιδρυσαν την ναπολι!!!!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:24
Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:07
Μπίστης έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:06

Έχεις διαβάσει τούρκους λιακόπουλους ;
Εδώ δεν έχω διαβάσει τους Έλληνες λέμε... :lol:
Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα
διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης!

Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες,Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο. Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού», του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!

Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerive filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.

Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.
https://olympia.gr/2012/04/23/%CF%84%CE ... %85%CE%B8/
Οι Ιταλοί τι ζητάνε από την ιστορία μας; Δεν γίνεται, κάτι θα θέλουν και αυτοί..
the end
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:36 Οι Ιταλοί τι ζητάνε από την ιστορία μας; Δεν γίνεται, κάτι θα θέλουν και αυτοί..
Οι Ιταλοί δεν έχουν ανάγκη από κάτι τέτοια. Έχουν από μόνοι τους μεγάλη ιστορία, δικό τους πολιτισμό που πάει πίσω χιλιετίες κλπ.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Pirate7G έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:24
sys3x έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:17
Pirate7G έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:11

:smt005:
Μαλάκα μου πόσο μα πόσο άσχετα με την κάθε θεματολογία του κάθε νήματος είναι τα σχόλιά σου. Ακομα και στα νήματα που ανοίγεις εσύ ο ίδιος.
ε, μη βρίζεις.
Εντάξει φιλικά το είπα. Έβαλα και το "μου" δίπλα αν είδες.
Τέλος πάντων. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί
ρησπέκτ για την απάντηση αλλά...
Spoiler
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Υδράργυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:15
run έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:04 μας κανει εντυπωση που με τους νεοφιλ και πρωτη φορα αριστερα

παει και τι παλιαμπελο(ιστορια)
Για τα λαθη στα φυλλαδια μιας ρουμανικης εταιριας χαμηλου κοστους σχετικα με την ιστορια μιας ιταλικης πολης, φταιει ο συριζα; :smt005:
Που μιλάς ρε; στο μυαλό αράχνης;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

shrike έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:39
Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:36 Οι Ιταλοί τι ζητάνε από την ιστορία μας; Δεν γίνεται, κάτι θα θέλουν και αυτοί..
Οι Ιταλοί δεν έχουν ανάγκη από κάτι τέτοια. Έχουν από μόνοι τους μεγάλη ιστορία, δικό τους πολιτισμό που πάει πίσω χιλιετίες κλπ.
Πράγματι. Το περίεργο είναι πως δεν βρέθηκαν ακόμη φορουμίτες να αμφισβητήσουν ότι οι Ιταλοί έχουν μεγάλη ιστορία και να πούνε ότι οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που είχαν την μεγάλη ιστορία κι όχι οι Ιταλοί. Θαρρείς και όταν λένε το αντίστοιχο για τους Έλληνες είναι προκατειλημμένοι. Παράξενα πράματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:50

Πράγματι. Το περίεργο είναι πως δεν βρέθηκαν ακόμη φορουμίτες να αμφισβητήσουν ότι οι Ιταλοί έχουν μεγάλη ιστορία και να πούνε ότι οι Ρωμαίοι ήταν αυτοί που είχαν την μεγάλη ιστορία κι όχι οι Ιταλοί. Θαρρείς και όταν λένε το αντίστοιχο για τους Έλληνες είναι προκατειλημμένοι. Παράξενα πράματα.
Δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε για τους Έλληνες,ότι οι Αθηναίοι έχουν μεγάλη ιστορία;
Και οι Σπαρτιάτες,οι Χαλκιδείς,οι Φωκαιείς κλπ;
Ξεχωριστά την κάθε πόλη;
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

sys3x έγραψε:
όπως αντίστοιχα μπορούμε να πούμε πως είναι λόγος να μάθεις να παίζεις πιάνο για να μάθεις να παίζεις τις σονάτες του Μπετόβεν.
Δώσε προσοχή. Δεν έβαλα καν στο στόμα μου τον Μπαχ.
Πάντως άρχισα να μαθαίνω τα λίγα μου γερμανικά μεταφράζοντας τους τίτλους των χορικών του Μπαχ που κάναμε (γιά να το πάρουμε αντίστροφα) συμφιλιώθηκα με τα γερμανικά, πάντα μου έρχεται στο μυαλό το "Ο Haupt Voll Blut und Wuden" ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:55

Δηλαδή τι θα έπρεπε να λένε για τους Έλληνες,ότι οι Αθηναίοι έχουν μεγάλη ιστορία;
Ξεχωριστά την κάθε πόλη;
Δεν κατάλαβες τι λέω. Εννοώ τον διαχωρισμό που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα σε νεοέλληνες και αρχαίους και που δεν τον κάνουν σε Ιταλούς και Ρωμαίους, Βρετανούς και Αγγλοσάξωνες, κτλ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
shrike

Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:55

Ξεχωριστά την κάθε πόλη;
Μάλλον δεν έπιασες τι είπε... :wink

Edit: οκ, με πρόλαβε.

Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Θα σε βοηθήσω λίγο το να μιλάς για Αμερικανούς 11.500 χρόνια πριν επινοηθεί η λέξη είναι ο ίδιος ακριβώς ετεροχρονισμος.
Al Bundy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Al Bundy »

hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:02

Δεν κατάλαβες τι λέω. Εννοώ τον διαχωρισμό που κάνουν κάποιοι εδώ μέσα σε νεοέλληνες και αρχαίους και που δεν τον κάνουν σε Ιταλούς και Ρωμαίους, Βρετανούς και Αγγλοσάξωνες, κτλ.
:oops: :smt023
Άβαταρ μέλους
hellegennes

foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:04 Θα σε βοηθήσω λίγο το να μιλάς για Αμερικανούς 11.500 χρόνια πριν επινοηθεί η λέξη είναι ο ίδιος ακριβώς ετεροχρονισμος.
Δεν τον θεωρώ ετεροχρονισμό, γιατί δεν έπαψαν να είναι οι ίδιοι άνθρωποι. Λέμε ότι Ασιάτες πέρασαν στην Αμερική και από εκεί και ύστερα τούς ονομάζουμε Αμερικάνους. Βέβαια κανείς δεν μιλάει για Έλληνες 11.500 χρόνια πριν ούτε υπήρχαν στην αρχαιότητα Τούρκοι στην Μεσόγειο. Εκεί είναι ετεροχρονισμός γιατί δεν είναι οι ίδιοι άνθρωποι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
shrike

hellegennes έγραψε: 21 Μαρ 2019, 20:08 Βέβαια κανείς δεν μιλάει για Έλληνες 11.500 χρόνια πριν...
Εδώ κάνεις λάθος βέβαια (στο ότι κανείς δεν μιλάει εννοώ, όχι στο ότι υπήρχαν...), αλλά αυτό είναι άλλο θέμα και πιάνουμε το άλλο άκρο.

Άβαταρ μέλους
hellegennes

Εντάξει, κανείς φυσιολογικός άνθρωπος.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Μπίστης έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:55
sys3x έγραψε:
όπως αντίστοιχα μπορούμε να πούμε πως είναι λόγος να μάθεις να παίζεις πιάνο για να μάθεις να παίζεις τις σονάτες του Μπετόβεν.
Δώσε προσοχή. Δεν έβαλα καν στο στόμα μου τον Μπαχ.
Πάντως άρχισα να μαθαίνω τα λίγα μου γερμανικά μεταφράζοντας τους τίτλους των χορικών του Μπαχ που κάναμε (γιά να το πάρουμε αντίστροφα) συμφιλιώθηκα με τα γερμανικά, πάντα μου έρχεται στο μυαλό το "Ο Haupt Voll Blut und Wuden" ...
ήθελα να το αποφύγω αυτό αλλά Τον πιάσαμε στο στόμα μας.
να ξέρεις ότι όλα αυτά που Έγραψε τα Έγραψε για Τον Ίδιο, σας κορόιδεψε, δεν υπάρχει κανένας άλλος θεός εκτός από Αυτόν.
Ο Μπαχ δεν είναι λόγος για να μάθεις να γίνεις άθρωπος για να Τον παίζεις αλλά ο τρόπος για να γίνεις.
:D
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”