!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ελληνες και...τουρκοι ιδρυσαν την ναπολι!!!!
Re: ελληνες και...τουρκοι ιδρυσαν την ναπολι!!!!
γραφτε μου ποιο καναλι τηλεορασεως θελετε να δημοσιοποιησει της αποψεις σας περι ιστοριας
αλλα και γιατι τοσον καιρο απο τα γραφεια στην ελλαδα δεν ενημερωσαν τα κεντρικα...............
αλλα και γιατι τοσον καιρο απο τα γραφεια στην ελλαδα δεν ενημερωσαν τα κεντρικα...............
η δευτερη σειρα ποναει
ΥΓ
απανταει μια με ελληνικο ονομα και επωνυμο
απανταει μια με ελληνικο ονομα και επωνυμο
run έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:04 μας κανει εντυπωση που με τους νεοφιλ και πρωτη φορα αριστερα
παει και τι παλιαμπελο(ιστορια)
Μαλάκα μου πόσο μα πόσο άσχετα με την κάθε θεματολογία του κάθε νήματος είναι τα σχόλιά σου. Ακομα και στα νήματα που ανοίγεις εσύ ο ίδιος.
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- Υδράργυρος
Για τα λαθη στα φυλλαδια μιας ρουμανικης εταιριας χαμηλου κοστους σχετικα με την ιστορια μιας ιταλικης πολης, φταιει ο συριζα;run έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:04 μας κανει εντυπωση που με τους νεοφιλ και πρωτη φορα αριστερα
μλκ μου αυτός είναι κανονικότατα λόγος να κάτσεις να μάθεις τούρκικα.
όπως αντίστοιχα μπορούμε να πούμε πως είναι λόγος να μάθεις να παίζεις πιάνο για να μάθεις να παίζεις τις σονάτες του Μπετόβεν.
Δώσε προσοχή. Δεν έβαλα καν στο στόμα μου τον Μπαχ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sys3x την 21 Μαρ 2019, 19:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Υδράργυρος
Τι σε νοιαζει εσενα; ιταλικη πολη ειναιlolek1 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03 Διεύθυνση
Φιλελλήνων 22, 1ος όροφος, 10557
0030211-1034100
blueair@topkinisis.com
εστειλα ενα σκατο μηνυμα
Υδράργυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:16Τι σε νοιαζει εσενα; ιταλικη πολη ειναιlolek1 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03 Διεύθυνση
0030211-1034100
blueair@topkinisis.com
εστειλα ενα σκατο μηνυμα
ε, μη βρίζεις.Pirate7G έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:11run έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:04 μας κανει εντυπωση που με τους νεοφιλ και πρωτη φορα αριστερα
Μαλάκα μου πόσο μα πόσο άσχετα με την κάθε θεματολογία του κάθε νήματος είναι τα σχόλιά σου. Ακομα και στα νήματα που ανοίγεις εσύ ο ίδιος.
.
.
- Υδράργυρος
Ξεχυθηκαν τα ελληνικα ορκlolek1 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 18:57 γραφτε μου ποιο καναλι τηλεορασεως θελετε να δημοσιοποιησει της αποψεις σας περι ιστοριας
δεν είναι ένας μικρός θεούλης;lolek1 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:17Υδράργυρος έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:16Τι σε νοιαζει εσενα; ιταλικη πολη ειναιlolek1 έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:03 Διεύθυνση
0030211-1034100
blueair@topkinisis.com
εστειλα ενα σκατο μηνυμααυτο ειναι μια λογικη απαντηση!
.
.
Όταν διαβάζετε ότι οι γηγενείς Αμερικανοί διέσχισαν το Βερίγγειο το 10.000 π.Χ. ο μόνος λόγος που δε σας κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχετε για τοτέμ την Αμερική αλλά την Ελλάδα.
-
Al Bundy
Βάση των αυθαίρετων ιστορικών θεωριών τις οποίες σήμερα
διδάσκονται στις ιστορικές ακαδημίες και στις στρατιωτικές σχολές της Τουρκίας, όλοι οι πολιτισμοί του Αιγαίου-μεταξύ αυτών και ο ελληνικός- ήταν τουρκικής προέλευσης!
Φτάνουν στον παραλογισμό να θεωρούν Μινωίτες, Μυκηναίους, Ίωνες,Τρώες και Πελασγούς προτουρκικές φυλές που κατοικούσαν στο Αιγαίο. Σύμφωνα με αυτές τις απίστευτες θεωρίες, οι Έλληνες δεν ήταν παρά ένα μικρό παρακλάδι του «μεγάλου τουρκικού λαού», του «μοναδικού που είχε τη δύναμη να δημιουργεί μεγάλα κράτη και πολιτισμούς»!
Ακόμη πιο προχωρημένη είναι η εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunaniliskilerive filiki eteria) όπου περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο, ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το…2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος, Ιπποκράτης, Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.
Η εργασία του εγκρίθηκε απ’ το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία.
https://olympia.gr/2012/04/23/%CF%84%CE ... %85%CE%B8/
Εντάξει φιλικά το είπα. Έβαλα και το "μου" δίπλα αν είδες.sys3x έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:17ε, μη βρίζεις.Pirate7G έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:11run έγραψε: 21 Μαρ 2019, 16:04 μας κανει εντυπωση που με τους νεοφιλ και πρωτη φορα αριστερα
Τέλος πάντων. Θα προσπαθήσω να μην ξανασυμβεί
Δεν τσακιζω το φρύδι μου
- hellegennes
Εντελώς άσχετο με το νήμα, αλλά δεν πειράζει. Επίσης δεν βγάζει και νόημα, αλλά και πάλι δεν πειράζει.foscilis έγραψε: 21 Μαρ 2019, 19:22 Όταν διαβάζετε ότι οι γηγενείς Αμερικανοί διέσχισαν το Βερίγγειο το 10.000 π.Χ. ο μόνος λόγος που δε σας κάνει εντύπωση είναι ότι δεν έχετε για τοτέμ την Αμερική αλλά την Ελλάδα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση