!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ούτε τα προσχήματα πλέον...
- sport billy
- Phorum.gr user: sport billy
Re: Ούτε τα προσχήματα πλέον...
Εδώ είχαμε 15 χρόνια υπουργό + 1,5 χρόνο πρωθυπουργό, τον μαλάκα, μόνο και μόνο επειδή ήταν γιος του αρχηγού. Ποια προσχήματα ρε φίλε, από την Χαιλδεμβέργη μας ήρθες;
Αφού δεν υπάρχει τίποτα όρθιο, τι ψάχνεις...
Θες ένα γλυφιτζούρι;grtex 7381 έγραψε: 30 Μαρ 2019, 20:41 Το Γκιωνης βγαίνει και από το πουλί Γκιώνη, ακόμα και οι Τσακωνες και οι Κρητικοί το έχουν
Να το ρίξεις ΣΥΡΙΖΑ εσύ.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 00:33Άλλαξα κανάλι δεν περίμενα να μάθω.
Με όποιο και νάναι όμως ψήφο δική μου δεν παίρνει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Al Bundy
Δυστυχώς δεν είναι!Nero έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:00 Δε νομίζω ότι υπάρχει πρόβλημα αφού δεν επηρεάζει κανέναν. Άνθρωπος που κάθεται στις 12 τη νύχτα να δει Αρναούτογλου με τον ένα ή τον άλλο τρόπο είναι ήδη εκτός εκλογικού σώματος
(Μήπως εννοείς εμένα;)
-
Al Bundy
Ε είπαμε...όχι κι έτσι!Χαοτικός έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:03Να το ρίξεις ΣΥΡΙΖΑ εσύ.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 00:33Άλλαξα κανάλι δεν περίμενα να μάθω.
Με όποιο και νάναι όμως ψήφο δική μου δεν παίρνει.![]()
Λες να κάνει και το άλλο το χαζό πρωθυπουργός; Ξέρεις ποιο λέω, Θα σφαχτώ!sport billy έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:00 Εδώ είχαμε 15 χρόνια υπουργό + 1,5 χρόνο πρωθυπουργό, τον μαλάκα, μόνο και μόνο επειδή ήταν γιος του αρχηγού. Ποια προσχήματα ρε φίλε, από την Χαιλδεμβέργη μας ήρθες;
the end
-
Al Bundy
Εδώ θα κάνει ο Κυριάκος ρε...τι να σφαχτείς;Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:23
Λες να κάνει και το άλλο το χαζό πρωθυπουργός; Ξέρεις ποιο λέω, Θα σφαχτώ!
Για αυτόν λέω!Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:26Εδώ θα κάνει ο Κυριάκος ρε...τι να σφαχτείς;Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:23
Λες να κάνει και το άλλο το χαζό πρωθυπουργός; Ξέρεις ποιο λέω, Θα σφαχτώ!![]()
the end
-
Al Bundy
Ε τότε σφάξου...δεν το γλυτώνεις!Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:27Για αυτόν λέω!Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:26Εδώ θα κάνει ο Κυριάκος ρε...τι να σφαχτείς;Πάνας έγραψε: 21 Μαρ 2019, 01:23
Λες να κάνει και το άλλο το χαζό πρωθυπουργός; Ξέρεις ποιο λέω, Θα σφαχτώ!![]()
Γενικά είναι πολύ δύσκολες οι επόμενες εκλογές, θα υπάρξει μεγάλη αστάθεια. Ελπίζω να το γλιτώσω, εκτός και αν κάνει συγκυβέρνηση με την ΧΑ.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 2709 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ληστοσυμμορίτης
-