!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"

Συζητήσεις για τα εθνικά θέματα της Ελλάδας, τα στρατιωτικά ζητήματα και τις ένοπλες δυνάμεις.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Πάνε να απαγορεύσουν το "Μακεδονία ξακουστή"

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

omg kai 3 lol έγραψε: 20 Μαρ 2019, 12:46 σα τον ζενιθεδρο που θεωρει οτι το μακεδονια ξακουστη ακουγεται εξισου απειλητικο για τους Πακιστανους,
εξαρτάται.
Όταν το επικαλείται ένας ακραίος εθνικιστής τα πράγματα γίνονται επικίνδυνα ως και το ...Πακιστάν.
Είναι ανάλογο της ερμηνείας της "χώρας του Αλεξάνδρου" που μπορεί να είναι από το διαμέρισμα της Μακεδονίας ως και το σύνολο της αυτοκρατορίας στο μυαλό του.
Σε κάθε περίπτωση είναι εξαριτερικά προσβλητικό ως άσμα. Εξυπηρετούσε το σκοπό του όταν σκοπός ήταν να προσβάλλεις όλους όσους δεν συμπαθείς ή έχεις πόλεμο μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Belisarius
Phorum.gr user: Belisarius

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Belisarius »

Leporello έγραψε: 20 Μαρ 2019, 13:30 Δεν έχω ανάγκη να κάνω παιχνίδια με χάρτες όπως εσύ, γιατί απλούστατα οι στίχοι δεν λένε "του Αλεξάνδρου η χώρα που ΘΑ είσαι ελεύθερη" λένε "κι'ελεύθερη είσαι ΤΩΡΑ". Αρα, δεν προκύπτει αλυτρωτική διάσταση.
Αυτό έγραψα και εγώ νομίζω σε αυτό το νήμα αλλά κάνουν πως δε το βλέπουν. Με αυτό ουσιαστικά τελειώνει η συζήτηση.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:30 τώρα αν εσύ πιστεύεις στην μαγεία ξέρω γω σε μαγικά ραβδάκια πάω μπάσο, το μόνο που έχω να σου πω είναι μην βιάζεσαι, σκέψου πχ ότι εκτός από νατο μπαίνουν και εε και καπάκι βγαίνει και κανένα βμρο ή κατί αντίστοιχο ή και σε πιο ακραία μορφή, τι νομίζεις ότι θα τους εμπόδιζε να ξαναλλάξουν το σύνταγμα τους και εν πάση περιπτώσει να γίνουν επίσημα πάλι, το τονίζω, το ίδιο επεκτατικοί-αλυτρωτικοί-κλέφτες κτλ. με (έλεος εδώ ρε έλεος πραγματικά) ένα μήνα (του χρόνου, 30 γαμημένες μέρες) πριν την "συμφωνία";
Το προβλημα sys είναι ότι κάθε φορά που πιάνουμε ένα θέμα, εσύ το πηγαίνεις στο επόμενο. :lol:
Το θεμα που ξεκινήσαμε στη συζήτηση ήταν ότι καλώς γίνεται έλεγχος σε αμφότερα τα κράτη της Ελλάδας και των Σκοπίων, ώστε να αποτρέπεται κάθε αλυτρωτική διάθεση εκατέρωθεν. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις συμφωνίες, από το μισθωτήριο του σπιτιού σου μέχρι τη συνθήκη της Λωζάννης: προσπαθούμε να προλάβουμε τη ζημιά από όπου κι αν προέρχεται, ώστε να βγουν όλοι ωφελημένοι από τη συμφωνία.
Δεν έχουμε πλέον ζωτική ανάγκη από τραγουδάκια των τριών ακκόρντων που μιλούν για απελευθέρωση εδαφών. Αυτά επιτέλεσαν το σκοπό τους στην περίοδο της αναμπουμπούλας και πλέον ανήκουν σε λαογραφικά μουσεία, καθώς η επίσημη χρήση τους προκαλεί μόνο διπλωματικά προβλήματα στην εξωτερική μας πολιτική.
Τώρα αν κάποιος μουστακαλής ή μη θέλει να γίνει πρώτη μούρη στο facebook ή το youtube μπορεί να κάνει τούμπες ή να χτυπά προσοχές τραγουδώντας το τραγουδάκι και να χαίρονται οι εθνικιστές μεταξύ τους στη γιάφκα που τους φιλοξενεί. Δεν απαγορεύεται, γενικώς.
ξεκαθαρίσαμε κι οι δύο ότι Αλβανία, τούρκιε και βόρεια Σκόπιε έχουν επεκτατικές βλέψεις πάνω μας (επίσημα) χωρίς να έχουμε εμείς και σένα σε πειράζει ένα τραγούδι γιατί έβγαλες από το μυαλό σου ότι είναι αλυτρωτικό.
Μιλούσαμε αποκλειστικά για τα Σκόπια και κακώς επιμένεις ότι συμφωνήσαμε σε οτιδήποτε.
Από τη Συμφωνία των Πρεσπών κι έπειτα, δεν υπάρχει επίσημος αλυτρωτισμός από τα Σκόπια, αφού υποχρεώθηκαν να συμμαζέψουν όλα τα επίσημα έγγραφά τους κι ολες τις επίσημες δραστηριότητές τους. Δεν το κατάλαβες ακόμα ότι άλλαξαν το σύνταγμά τους κι εξέδωσαν κρατικές οδηγίες για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων στους κρατικούς λειτουργούς; :102:
Πλέον, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, το αλυτρωτικό στοιχείο των Σκοπίων είναι ανεπίσημο, υπόκοσμο, όπως ακριβώς και το αντίστοιχο αλυτρωτικό στοιχείο των εθνικιστάδων της ελληνικής επικράτειας. Δεν έχει καμία διαφορά απολύτως.
Η συμφωνία κατάφερε να βάλει τα θεμέλια ώστε να καταστουν οι σκοπιανοί εθνικιστές περιθωριακοί, παράνομοι, αντισκοπιανοί στο ίδιο τους το κράτος. Όπως ακριβώς είναι περιθωριακοί και οι έλληνες εθνικιστές που συνήθως συναγελάζονται σε εγκληματικές οργανώσεις. :wink
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Belisarius έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:20
Leporello έγραψε: 20 Μαρ 2019, 13:30 Δεν έχω ανάγκη να κάνω παιχνίδια με χάρτες όπως εσύ, γιατί απλούστατα οι στίχοι δεν λένε "του Αλεξάνδρου η χώρα που ΘΑ είσαι ελεύθερη" λένε "κι'ελεύθερη είσαι ΤΩΡΑ". Αρα, δεν προκύπτει αλυτρωτική διάσταση.
Αυτό έγραψα και εγώ νομίζω σε αυτό το νήμα αλλά κάνουν πως δε το βλέπουν. Με αυτό ουσιαστικά τελειώνει η συζήτηση.
:fp:
Έχει απαντηθεί, σελίδες πριν.
Η άρνηση επιστροφής στα ίδια και τα ίδια δεν συνιστά παραίτηση. Όποιος θέλει ανατρέχει στις προηγούμενες σελίδες και διαβάζει γιατί αυτή η ερμηνεία που επιχειρείται στερείται λογικής και νοήματος. Είναι δηλαδή προσχηματική κι όχι πραγματικη.

Επιπλέον, σε εκείνες τις σελίδες ρώτησα τρεις φορές αν οι υπέρμαχοι του τραγουδιού στο νήμα υποστηρίζουν ταυτόχρονα ότι υπάρχει "Β. Ήπειρος ελληνική που καταλαμβάνεται από την Αλβανία" ή αν "η Πόλη είναι ελληνική" ώστε να διαπιστώσουμε μαζί αν υφίσταται γενικά ελληνικός αλυτρωτισμός από την ομάδα των υποστηρικτών του τραγουδιού ή όχι.

Κανείς δεν απάντησε. :smt047
Ούτε καν ο sys, το φιλαράκι μου! :e040:
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:35
Η άρνηση επιστροφής στα ίδια και τα ίδια δεν συνιστά παραίτηση. Όποιος θέλει ανατρέχει στις προηγούμενες σελίδες και διαβάζει γιατί αυτή η ερμηνεία που επιχειρείται στερείται λογικής και νοήματος. Είναι δηλαδή προσχηματική κι όχι πραγματικη.

Επιπλέον, σε εκείνες τις σελίδες ρώτησα τρεις φορές αν οι υπέρμαχοι του τραγουδιού στο νήμα υποστηρίζουν ταυτόχρονα ότι υπάρχει "Β. Ήπειρος ελληνική που καταλαμβάνεται από την Αλβανία" ή αν "η Πόλη είναι ελληνική" ώστε να διαπιστώσουμε μαζί αν υφίσταται γενικά ελληνικός αλυτρωτισμός από την ομάδα των υποστηρικτών του τραγουδιού ή όχι.

Ότι και να απαντήθηκε σελίδες πριν το νόημα του τραγουδιού είναι σαφές και αναφέρεται στην ελευθερωμένη Μακεδονία και αφού αναφέρεται σε συτήν δεν μπορεί να αναφέρεται σε άλλες, ούτε στο Πακιστάν.

Όσο για τα αγωνιώδη ερωτήματα που σε ταλανίζουν, η Ελλάδα πρέπει να δείξει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ξεχασμένη μειονότητα μας στην Βόρεια Ήπειρο και η Πόλη σήμερα είναι Τούρκικη κουβαλώντας όμως μια Ελληνική ιστορία πολλών- πολλών αιώνων.

Α και τα θέματα, εμβατήριο, Β'Ήπειρος και Πόλη είναι άσχετα μεταξύ τους, μην τα τσουβαλιάζεις επειδή σε βολεύει να έχεις μια ταμπέλα σε όλα.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
Ζαποτέκος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζαποτέκος »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:35 ρώτησα τρεις φορές αν οι υπέρμαχοι του τραγουδιού στο νήμα υποστηρίζουν ταυτόχρονα ότι υπάρχει "Β. Ήπειρος ελληνική που καταλαμβάνεται από την Αλβανία" ή αν "η Πόλη είναι ελληνική" ώστε να διαπιστώσουμε μαζί αν υφίσταται γενικά ελληνικός αλυτρωτισμός από την ομάδα των υποστηρικτών του τραγουδιού ή όχι.:
Υπάρχουν στην Βόρεια Ήπειρο ελληνόφωνοι, αλβανόφωνοι και βλαχόφωνοι Έλληνες τους οποίους πρέπει να βοηθάει και να προσέχει το ελληνικό κράτος. Σεβόμαστε τα σύνορα, αλλά αν μας επιτεθούν οι Αλβανοί και τους νικήσουμε , δεν θα μας χάλαγε ως αποζημίωση η ελληνόφωνη δυτική Βόρεια Ήπειρος. :smt047

Η Πόλη έχει μεγάλη ελληνική ιστορία. Και εδώ το ελληνικό κράτος πρέπει να μεριμνά για τους Έλληνες που έχουν απομείνει εκεί και να φροντίσει για την επιστροφή αυτών που διώχτηκαν και των απογόνων τους.
… εις μικράς μεν ατυχίας ευρεθήσεται φίλος, εις μεγίστην δε και επιμένουσαν συμφοράν μηδείς σε πλανήση , φίλος ουκ έσται . ( Στρατηγικόν Κεκαυμένου )
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:15
taliban έγραψε: 20 Μαρ 2019, 11:32
stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:53
Νομίζεις ότι θα πτοηθεί κάποιος από χάρτες και ιστορία;
(μπλα μπλα)
Πριν μιλήσεις καλό είναι να κοιτάς τα στοιχεία.
Τότε θα καταλάβεις γιατί κι εσύ και οι ομοϊδεάτες σου στα γειτονικά κράτη κάνετε τραγικό λάθος.
Κυρία κυρία,αν κοιτάξω τα στοιχεία και συμφωνησω μαζί σας τότε μπορώ να μιλήσω χωρίς να σβήσετε απ την παράθεση την άποψη μου ? :003:

Υσ
Έχετε ξεφύγει με τον αυταρχισμό..Σε μεγάλο βαθμό.Αρα είναι θέμα επιβολής της άποψης σας με προσχημα τα εθνικιστικά.Γιατι δεν δωσατε κανένα σοβαρό στοιχείο πριν διαστρεβλωσεων.Τις οποίες και επαναλαμβάνεται σε κάθε σελίδα με εμμονή.
Πείτε πείτε όλο και κάτι θα μείνει... :D
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

taliban έγραψε: 20 Μαρ 2019, 17:04 Υσ
Έχετε ξεφύγει με τον αυταρχισμό..Σε μεγάλο βαθμό.
Είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους, είτε εκφράζεται με βελούδινο είτε με πολακικό τρόπο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 08:24
Ζενίθεδρος έγραψε: 19 Μαρ 2019, 22:36 Μόνο ένας απανθρακωμενος εγκέφαλος από το πήξιμο του μη διορισμού σύσσωμης της ζαιικης ορδης, θα εκλάμβανε πως το Μακεδονία ξακουστή αναφέρεται στους πρόποδες του Χιντουκους.
Μόνο ένας υποκριτής θα παρίστανε ότι οι εθνικιστικές αναφορές στο Μ. Αλέξανδρο, ακόμα και στη γενική τους μορφή, δεν έχουν ευσεβείς πόθους αλύτρωτων εδαφών. :smt047
Λες κι ο Αλέξανδρος ονομάστηκε από εμάς Μέγας επειδή ...έκανε μεγάλα βήματα στο μπάσκετ.
Ποιον κοροιδεύετε ρε παιδιά;
Δεν υπάρχει άνθρωπος στον δυτικό πολιτισμό που να μην θεωρεί τον Αλέξανδρο μια από τις σημαντικοτερες προσωπικότητες της ιστορίας. Ήταν μεγαλοφυια και κατελυσε την μεγαλύτερη αυτοκρατορία της ανθρωπότητας (η περσική αυτοκρατορία είχε υπηκόους το 40% του παγκόσμιου πληθυσμού). Για ποιον να καυχηθουν οι Έλληνες και να λένε τέτοιους βγάζουμε, που λέει και ο Καβάφης, για τα 17ωρα λαρυγγοτσιμπουκα που έκανε ο Ποκοπικος στους Ευρωπαίους που τον αποτρελαναν και άρχιζε να κάνει κωλοτουμπες;

https://www.in.gr/2019/03/20/politics/p ... gono-ilio/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:35

έλα ρε, γι αυτό μου έλεγες ότι δεν απάντησα;
:D
η απάντηση νομίζω είναι απλή. δεν είναι αναγκαία σύμβαση αυτό, εξάλλου ούτε η ωδή εκφράζει κάτι το αλυτρωτικό. χενς όχι. αυτό δεν αποκλείει ότι υπάρχουν και άνθρωποι που σκέφτονται να πάρουμε την Πόλη αλλά όπως είπα δεν είναι αναγκαίο.
:smt023
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

παιδιά είστε εκτός θέματος. :D
αυτή η εκτός θέματος προβληματική για το τραγουδάκι έχει λυθεί προ πολλού, τώρα μιλάμε εντός θέματος, μελετάμε δηλαδή, μελετάμε για να βοηθήσουμε, ας αφήσουμε τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν την σκέψη τους, έχει πολύ εν-δία-φέρον, τουλάχιστον για μένα και την τεράστια έρευνα που κάνω.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:32
sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 14:30 τώρα αν εσύ πιστεύεις στην μαγεία ξέρω γω σε μαγικά ραβδάκια πάω μπάσο, το μόνο που έχω να σου πω είναι μην βιάζεσαι, σκέψου πχ ότι εκτός από νατο μπαίνουν και εε και καπάκι βγαίνει και κανένα βμρο ή κατί αντίστοιχο ή και σε πιο ακραία μορφή, τι νομίζεις ότι θα τους εμπόδιζε να ξαναλλάξουν το σύνταγμα τους και εν πάση περιπτώσει να γίνουν επίσημα πάλι, το τονίζω, το ίδιο επεκτατικοί-αλυτρωτικοί-κλέφτες κτλ. με (έλεος εδώ ρε έλεος πραγματικά) ένα μήνα (του χρόνου, 30 γαμημένες μέρες) πριν την "συμφωνία";
Το προβλημα sys είναι ότι κάθε φορά που πιάνουμε ένα θέμα, εσύ το πηγαίνεις στο επόμενο. :lol:
Το θεμα που ξεκινήσαμε στη συζήτηση ήταν ότι καλώς γίνεται έλεγχος σε αμφότερα τα κράτη της Ελλάδας και των Σκοπίων, ώστε να αποτρέπεται κάθε αλυτρωτική διάθεση εκατέρωθεν. Έτσι συμβαίνει σε όλες τις συμφωνίες, από το μισθωτήριο του σπιτιού σου μέχρι τη συνθήκη της Λωζάννης: προσπαθούμε να προλάβουμε τη ζημιά από όπου κι αν προέρχεται, ώστε να βγουν όλοι ωφελημένοι από τη συμφωνία.
Δεν έχουμε πλέον ζωτική ανάγκη από τραγουδάκια των τριών ακκόρντων που μιλούν για απελευθέρωση εδαφών. Αυτά επιτέλεσαν το σκοπό τους στην περίοδο της αναμπουμπούλας και πλέον ανήκουν σε λαογραφικά μουσεία, καθώς η επίσημη χρήση τους προκαλεί μόνο διπλωματικά προβλήματα στην εξωτερική μας πολιτική.
Τώρα αν κάποιος μουστακαλής ή μη θέλει να γίνει πρώτη μούρη στο facebook ή το youtube μπορεί να κάνει τούμπες ή να χτυπά προσοχές τραγουδώντας το τραγουδάκι και να χαίρονται οι εθνικιστές μεταξύ τους στη γιάφκα που τους φιλοξενεί. Δεν απαγορεύεται, γενικώς.
ξεκαθαρίσαμε κι οι δύο ότι Αλβανία, τούρκιε και βόρεια Σκόπιε έχουν επεκτατικές βλέψεις πάνω μας (επίσημα) χωρίς να έχουμε εμείς και σένα σε πειράζει ένα τραγούδι γιατί έβγαλες από το μυαλό σου ότι είναι αλυτρωτικό.
Μιλούσαμε αποκλειστικά για τα Σκόπια και κακώς επιμένεις ότι συμφωνήσαμε σε οτιδήποτε.
Από τη Συμφωνία των Πρεσπών κι έπειτα, δεν υπάρχει επίσημος αλυτρωτισμός από τα Σκόπια, αφού υποχρεώθηκαν να συμμαζέψουν όλα τα επίσημα έγγραφά τους κι ολες τις επίσημες δραστηριότητές τους. Δεν το κατάλαβες ακόμα ότι άλλαξαν το σύνταγμά τους κι εξέδωσαν κρατικές οδηγίες για την αποτροπή τέτοιων φαινομένων στους κρατικούς λειτουργούς; :102:
Πλέον, μετά την υπογραφή της συμφωνίας, το αλυτρωτικό στοιχείο των Σκοπίων είναι ανεπίσημο, υπόκοσμο, όπως ακριβώς και το αντίστοιχο αλυτρωτικό στοιχείο των εθνικιστάδων της ελληνικής επικράτειας. Δεν έχει καμία διαφορά απολύτως.
Η συμφωνία κατάφερε να βάλει τα θεμέλια ώστε να καταστουν οι σκοπιανοί εθνικιστές περιθωριακοί, παράνομοι, αντισκοπιανοί στο ίδιο τους το κράτος. Όπως ακριβώς είναι περιθωριακοί και οι έλληνες εθνικιστές που συνήθως συναγελάζονται σε εγκληματικές οργανώσεις. :wink
ναι είμαι μπροστά το ξέρω. :P
ή απλά δεν βιάζομαι.
μιά χαρά συμφωνήσαμε ρε, για την ακρίβεια μόνος σου τα έλεγες/λες για τον επίσημο αλυτρωτισμό που εξέφραζε μέχρι και πριν από μερικές μέρες το κράτος των βορείων Σκοπίων και τώρα λόγω της "συμφωνίας" έπαψε. :D
το έχουμε γαμήσει με τις καραφλές φατσούλες ε. :sal13:

αυτό που σου λέω σταβ γενικότερα είναι ότι α=(ήταν είναι και θα είναι πάρα πολύ σταρκίδια μας ο εσωτερικός εθνικισμός των βορείων Σκοπίων και σε καμιά περίπτωση δεν χρειαζόταν να κάνουμε καμία συμφωνία για να τον σταματήσουμε ή οτιδήποτε) γιατί βλέπε α.

για να διαβάζεις αυτή την γραμμή βγήκες από την λούπα, ελπίζω να την κατάλαβες κιόλας.

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:52 Α και τα θέματα, εμβατήριο, Β'Ήπειρος και Πόλη είναι άσχετα μεταξύ τους, μην τα τσουβαλιάζεις επειδή σε βολεύει να έχεις μια ταμπέλα σε όλα.
Το βάθος της σκέψης σου με συγκλονίζει για άλλη μία φορά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 20:01
stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 16:32
ναι είμαι μπροστά το ξέρω. :P
Βασικά εκτός. Μπροστά, προς την έξω μεριά του θέματος. Εκτός πορείας. :lol:
μιά χαρά συμφωνήσαμε ρε, για την ακρίβεια μόνος σου τα έλεγες/λες για τον επίσημο αλυτρωτισμό που εξέφραζε μέχρι και πριν από μερικές μέρες το κράτος των βορείων Σκοπίων και τώρα λόγω της "συμφωνίας" έπαψε. :D
Συμφωνούμε δηλαδή ότι τώρα δεν υπάρχει αλυτρωτισμός των Σκοπίων. :smt023
το έχουμε γαμήσει με τις καραφλές φατσούλες ε. :sal13:
Έτσι έχω καταντήσει με αυτά που διαβάζω.
αυτό που σου λέω σταβ γενικότερα είναι ότι α=(ήταν είναι και θα είναι πάρα πολύ σταρκίδια μας ο εσωτερικός εθνικισμός των βορείων Σκοπίων και σε καμιά περίπτωση δεν χρειαζόταν να κάνουμε καμία συμφωνία για να τον σταματήσουμε ή οτιδήποτε) γιατί βλέπε α.
Ο εσωτερικός εθνικισμός εξωτερικεύει τα προβλήματα, την αρρώστεια.
Φαντάσου ότι κάποιοι έλεγαν ότι "δεν μας ενδιαφέρει η άνοδος του Χίτλερ. Είναι πρόβλημα της Γερμανίας."

Ο εθνικισμός, όπου κι αν υφίσταται, είναι σοβαρό πρόβλημα για όλους.

Με λυπεί η διαπίστωσή σου περί "αδιαφορίας".
Άβαταρ μέλους
Λίνο Βεντούρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λίνο Βεντούρα »

sys3x έγραψε: 20 Μαρ 2019, 19:47
παιδιά είστε εκτός θέματος. :D
αυτή η εκτός θέματος προβληματική για το τραγουδάκι έχει λυθεί προ πολλού, τώρα μιλάμε εντός θέματος, μελετάμε δηλαδή, μελετάμε για να βοηθήσουμε, ας αφήσουμε τους ανθρώπους να ξεδιπλώσουν την σκέψη τους, έχει πολύ εν-δία-φέρον, τουλάχιστον για μένα και την τεράστια έρευνα που κάνω.
Ο Σταυμαρ προσπαθεί αν κάνει τον εγκέφαλό μας κιμά με τις κοτρόνες που εκσφενδονίζει, δεν υπάρχει κάτι άλλο από πίσω.
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εθνικά Θέματα”