zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:59Καλα κανεις και με παραπεμπτεις μιας και δεν μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα μου.Απλα μην διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκούξτε λατρεμένα μου...
-
Al Bundy
Re: Σκούξτε λατρεμένα μου...
Το συνεπώς από που προκύπτει;zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:27Συνεπως οι Ελληνες εθνικιστες δεν εχουν προβλημα να εκτελεσουν Νατοικη εντολη που εκμηδενιζει την εθνικη κυριαρχια.Σωστα?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:16Ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω του διοικούντα!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02
Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.
Τον μπούλο τώρα αναρχοάπλυτοι εθνομηδενιστές!
Ποια ΝΑΤΟική εντολή εκμηδένισε την εθνική κυριαρχία;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ο πεινασμένος καρβέλια ονειρεύεται.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:43 Με βαση αυτο το δεδικασμενο μπορει φανταρος να αρνηθει να εκτελεσει διαταγη.Να το δικαιολογησει οτι ειναι Νατοικη η εντολη και να αθωωθει?
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έχεις πλάκα!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:47Τα Hot Spots δεν ηταν Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Η παρουσια της δυναμης Frontex ειναι Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Εχεις δειγμα Ελληνα εθνικιστη αξιωματικου να μην υπακουει στην εντολη να συνεργαστει με την Frontex?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:39Όπως βλέπεις από τα παραπάνω ποστς κάποιοι το αρνήθηκαν ήδη!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:27
Συνεπως οι Ελληνες εθνικιστες δεν εχουν προβλημα να εκτελεσουν Νατοικη εντολη που εκμηδενιζει την εθνικη κυριαρχια.Σωστα?
Η Frontex ΔΕΝ είναι ΝΑΤΟικός οργανισμός αλλά της ΕΕ.
Αυτό που σου την σπάει με την Frontex και την βάφτισες ΝΑΤΟική είναι ότι δημιουργήθηκε για τον περιορισμό της λαθρομετανάστευσης.
Αυτό που κάνει είναι να βοηθάει με τεχνικά μέσα χώρες που έχουν έντονο πρόβλημα στα σύνορα τους.
Προφανώς αν μια χώρα όπως πχ η Ουγγαρία τα βγάζει πέρα μόνη της δεν χρειάζεται την Frontex, ενώ μια χώρα χαβαλέδων σαν την Ελλάδα που έκανε τα σύνορα της σουρωτήρι, την έχει ανάγκη.
Άρα για να απαντηθούν τα αγωνιώδη ερωτήματα σου, κάθε αξιωματικός ή οπλίτης που σέβεται τον εαυτό του και αγαπάει την πατρίδα του δεν έχει κανένα λόγο μα αρνηθεί να εκτελέσει διαταγές που σχετίζονται με τον περιορισμό της εισόδου λαθρομεταναστών στην χώρα.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
αυτό είναι μύθος πάντως, είναι πιο σύνθετο, έχεις την ατομική υποχρέωση να κρίνεις αν η διαταγή είναι υπηρεσιακή, και αν είναι και διαφωνείς με κάτι να την εκτελέσεις και μετά να διαμαρτυρηθείς. Αν δεν είναι δεν έχεις την κάλυψη να την εκτελέσεις, δεν είναι καν θέμα επιλογής, πρέπει να μην το κάνεις. Ευτυχώς/δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ξεψαρώνουμε ποτέ και η θητεία γενικά δουλεύει ρελαντί νομίζω.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:20Εσένα η θέση σου για τον στρατό είναι γνωστή, απευθύνομαι σε αυτούς που μιλάνε για "διαταγές που πρέπει να εκτελούνται χωρίς καμία αντίρρηση" και δεν έχουν δικαίωμα άρνησης οι στρατιωτικοί-στρατεύσιμοι.
είχα την τύχη θεωρώ να κάνω υεα στην σακεδβ και αν κάτι προσπάθησαν να μας μάθουν εκεί αν θέλαμε καλύτερα από οπουδήποτε έχω συναντήσει, είναι πόσο σημαντική είναι η κρίση πριν την εκτέλεση. Φοβερός ο υπολοχαγός που δεν ψάρωσε, συμφωνώ και εγώ, η διαταγή να αναλάβει ένα χοτσποτ στα πλαίσια της υπηρεσίας δεν είναι υπηρεσιακή, δεν έχει σημασία ποιος την έδωσε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 20 Μαρ 2019, 04:40, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η παρουσια ξενης στρατιωτικης δυναμης να ((φυλλαει)) τα συνορα ειναι περιορισμος της εθνικης κυριαρχιας.Το παραδειγμα της Ουγγαριας ειναι ατυχεστατο διοτι η Ουγγαρια γεωγραφικα δεν ειναι χωρα υποδοχης μεταναστων.Το δεχτηκατε και το βουλωσατε.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Η παρουσία ξένης στρατιωτικής δύναμης να φυλάει τα ελληνοτουρκικά σύνορα είναι επιδίωξη της Ελλάδος από το 1974 και φυσικά δεν έχει επιτευχθεί - η FRONTEX είναι απλώς ένα μικρό βήμα.Εσένα μπορεί να μην σου αρέσει αυτό και να πιστεύεις ότι μπορείς να αντιμετωπίσεις την Τουρκία μόνος σου αλλά όποιος μέχρι στιγμής έχει καθίσει στη θέση του πρωθυπουργού απέκτησε άλλη γνώμη.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 04:40 Η παρουσια ξενης στρατιωτικης δυναμης να ((φυλλαει)) τα συνορα ειναι περιορισμος της εθνικης κυριαρχιας.Το παραδειγμα της Ουγγαριας ειναι ατυχεστατο διοτι η Ουγγαρια γεωγραφικα δεν ειναι χωρα υποδοχης μεταναστων.Το δεχτηκατε και το βουλωσατε.
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Ας πούμε οτι αυριο κυβερνάει το κκε(γελάμε),πες μου έναν τρόπο που θα εφαρμόσει το κκε για να φυλαχθούν τα θαλάσσια σύνορα.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 04:40 Η παρουσια ξενης στρατιωτικης δυναμης να ((φυλλαει)) τα συνορα ειναι περιορισμος της εθνικης κυριαρχιας.Το παραδειγμα της Ουγγαριας ειναι ατυχεστατο διοτι η Ουγγαρια γεωγραφικα δεν ειναι χωρα υποδοχης μεταναστων.Το δεχτηκατε και το βουλωσατε.
Τρία.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:56Ούτε καν νατοϊκήzteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:43 Με βαση αυτο το δεδικασμενο μπορει φανταρος να αρνηθει να εκτελεσει διαταγη.Να το δικαιολογησει οτι ειναι Νατοικη η εντολη και να αθωωθει?
Το "Μακεδονία Ξακουστή" είναι μπαλαντέρ. Υπερατού που έλεγαν οι παλιοτεροι.
Κερδίζει τα πάντα.
https://a.scdn.gr/images/sku_main_image ... 00594.jpeg
Δεν είναι χώρα υποδοχής αλλά προστάτεψε τα σύνορά της από τους λάθρο απ' όπου κι αν προέρχονται.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 04:40 Η παρουσια ξενης στρατιωτικης δυναμης να ((φυλλαει)) τα συνορα ειναι περιορισμος της εθνικης κυριαρχιας.Το παραδειγμα της Ουγγαριας ειναι ατυχεστατο διοτι η Ουγγαρια γεωγραφικα δεν ειναι χωρα υποδοχης μεταναστων.Το δεχτηκατε και το βουλωσατε.
Το ίδιο και η Βουλγαρία, τα Σκόπια, η Αυστρία, η Πολωνία και κάποιες από αυτές είναι χώρες υποδοχής.
Η Ελλάδα τα άνοιξε, περάστε κόσμε ένα πράμα και σαν κυβέρνηση (αριστερή βεβαίως) έδωσε το δικαίωμα στην frontex να επέμβει στην χώρα μας, ευτυχώς δηλαδή γιατί θα ζούσαμε ακόμα μέρες του 2016.
Τουλάχιστον εμπεδώσαμε ότι η frontex δεν είναι ΝΑΤΟ έτσι;
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Πολύ σου στοίχισε που δεν καρατομήθηκε ο αλεξιπτωτιστής τελικά!stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 09:56Τρία.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.
Κερδίζει τα πάντα.
Η ζωή είναι πολύ σκληρή ενίοτε.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Λες πραγματικά να είναι προσωπικό το θέμα;Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:12Πολύ σου στοίχισε που δεν καρατομήθηκε ο αλεξιπτωτιστής τελικά!stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 09:56Τρία.zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02
Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.
Κερδίζει τα πάντα.
Η ζωή είναι πολύ σκληρή ενίοτε.
Καυτηριάζω τον τρόπο που ο φανατισμός επηρεάζει τη λογικη των ανθρώπων, σύμφωνα με την οποία μπορείς να κάνεις κάθε έγκλημα αρκεί να τραγουδάς "Μακεδονία Ξακουστή".
(στο στρατιωτικο κανονισμο, όπως και στην ποινικη νομοθεσία, η παρανομια ονομάζεται "έγκλημα").
Σωστός!enaon έγραψε: 20 Μαρ 2019, 04:37αυτό είναι μύθος πάντως, είναι πιο σύνθετο, έχεις την ατομική υποχρέωση να κρίνεις αν η διαταγή είναι υπηρεσιακή, και αν είναι και διαφωνείς με κάτι να την εκτελέσεις και μετά να διαμαρτυρηθείς. Αν δεν είναι δεν έχεις την κάλυψη να την εκτελέσεις, δεν είναι καν θέμα επιλογής, πρέπει να μην το κάνεις. Ευτυχώς/δυστυχώς οι περισσότεροι δεν ξεψαρώνουμε ποτέ και η θητεία γενικά δουλεύει ρελαντί νομίζω.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:20Εσένα η θέση σου για τον στρατό είναι γνωστή, απευθύνομαι σε αυτούς που μιλάνε για "διαταγές που πρέπει να εκτελούνται χωρίς καμία αντίρρηση" και δεν έχουν δικαίωμα άρνησης οι στρατιωτικοί-στρατεύσιμοι.
είχα την τύχη θεωρώ να κάνω υεα στην σακεδβ και αν κάτι προσπάθησαν να μας μάθουν εκεί αν θέλαμε καλύτερα από οπουδήποτε έχω συναντήσει, είναι πόσο σημαντική είναι η κρίση πριν την εκτέλεση. Φοβερός ο υπολοχαγός που δεν ψάρωσε, συμφωνώ και εγώ, η διαταγή να αναλάβει ένα χοτσποτ στα πλαίσια της υπηρεσίας δεν είναι υπηρεσιακή, δεν έχει σημασία ποιος την έδωσε.
Με μιά μικρή διαφορά. Υπάρχουν διαταγές, που αναφέρονται ρητά στο στρατιωτικό κανονισμό, τις οποίες είσαι υποχρεωμένος ως στρατιώτης να τις παραβλέψεις και μάλιστα να αντισταθείς. Πχ. τη διαταγή για ενέργειες κατάλυσης του πολιτεύματος.
Σε ένα φανταστικό παράδειγμα έρχεται ο Chainis, ως ανώτερός σου, και σου λέει "πάρε το άρμα και μπες στη Βουλή". Ως πειθαρχημένος και πατριώτης στρατιώτης οφείλεις να του φέρεις το ...άρμα στο κεφάλι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Μαρ 2019, 10:45, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Όχι σύντροφε, δεν μπορείς να κάνεις κανένα έγκλημα τραγουδώντας το Μακεδονία ξακουστή, και ναι, είναι προσωπικό σου θέμα, εσένα και πολλών συριζαίων που βλέπετε ότι το θέμα Μακεδονία σας χαντάκωσε και κάθε τι σε σχέση με αυτό σας γυρνάει τα άντερα.stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:27Λες πραγματικά να είναι προσωπικό το θέμα;Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:12Πολύ σου στοίχισε που δεν καρατομήθηκε ο αλεξιπτωτιστής τελικά!stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 09:56
Τρία.
Κερδίζει τα πάντα.
Η ζωή είναι πολύ σκληρή ενίοτε.![]()
Καυτηριάζω τον τρόπο που ο φανατισμός επηρεάζει τη λογικη των ανθρώπων, σύμφωνα με την οποία μπορείς να κάνεις κάθε έγκλημα αρκεί να τραγουδάς "Μακεδονία Ξακουστή".![]()
(στο στρατιωτικο κανονισμο, όπως και στην ποινικη νομοθεσία, η παρανομια ονομάζεται "έγκλημα").
Το παράπτωμα για έναν έμπειρο αλεξιπτωτιστή ήταν της πλάκας, για μια πεντάρα φυλακή το πολύ, τιμωρήθηκε με 10 μέρες κράτηση κι είναι σχεδόν το ίδιο.
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Έγινε αφού...!Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:36Όχι σύντροφε, δεν μπορείς να κάνεις κανένα έγκλημα τραγουδώντας το Μακεδονία ξακουστή (...)stavmanr έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:27Λες πραγματικά να είναι προσωπικό το θέμα;Chainis έγραψε: 20 Μαρ 2019, 10:12
Πολύ σου στοίχισε που δεν καρατομήθηκε ο αλεξιπτωτιστής τελικά!
Η ζωή είναι πολύ σκληρή ενίοτε.![]()
Καυτηριάζω τον τρόπο που ο φανατισμός επηρεάζει τη λογικη των ανθρώπων, σύμφωνα με την οποία μπορείς να κάνεις κάθε έγκλημα αρκεί να τραγουδάς "Μακεδονία Ξακουστή".![]()
Και κάποιοι υποστηριζετε ότι είναι αθώος επειδή τραγούδησε το άσμα.
Στρατοδίκης Chainis.Το παράπτωμα για έναν έμπειρο αλεξιπτωτιστή ήταν της πλάκας, για μια πεντάρα φυλακή το πολύ, τιμωρήθηκε με 10 μέρες κράτηση κι είναι σχεδόν το ίδιο.