!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σκούξτε λατρεμένα μου...
-
Al Bundy
Σκούξτε λατρεμένα μου...
Αθώος κρίθηκε ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Στρατού Ξηράς, στο οποίο ήταν αντιμέτωπος με την απόταξη, επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει διαταγή, να αναλάβει υπηρεσία σε HOT SPOT προσφύγων – μεταναστών.
Είχε αθωωθεί και από το Στρατοδικείο, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.
ΨΑΧΝΩ την ΕΙΔΗΣΗ στα συνήθη ΜΜΕ, κανένα, γιατι;;;;;
Η είδηση ειναι ανάξια αναφοράς, όταν όλα είχαν αναφέρει ότι διώκεται!!!!
Είχε αθωωθεί και από το Στρατοδικείο, αλλά το πενταμελές πρωτοβάθμιο πειθαρχικό πρότεινε την απόταξή του με ψήφου 3 έναντι 2.
Re: Σκούξτε λατρεμένα μου...
Στα παπάρια μας. Καλά είσαι σοβαρός;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
Al Bundy
Εσένα η θέση σου για τον στρατό είναι γνωστή, απευθύνομαι σε αυτούς που μιλάνε για "διαταγές που πρέπει να εκτελούνται χωρίς καμία αντίρρηση" και δεν έχουν δικαίωμα άρνησης οι στρατιωτικοί-στρατεύσιμοι.
Δείχνει τον δρόμο. Ο στρατός οφείλει να πετάει τους λάθρο στη θάλασσα όχι να τους υπηρετει
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
-
Al Bundy
Όχι στη θάλασσα...απλά να τους στέλνει πίσω...Lord Brum έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:17 Δείχνει τον δρόμο. Ο στρατός οφείλει να πετάει τους λάθρο στη θάλασσα όχι να τους υπηρετει
Με βαση αυτο το δεδικασμενο μπορει φανταρος να αρνηθει να εκτελεσει διαταγη.Να το δικαιολογησει οτι ειναι Νατοικη η εντολη και να αθωωθει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Al Bundy
Ούτε καν νατοϊκήzteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:43 Με βαση αυτο το δεδικασμενο μπορει φανταρος να αρνηθει να εκτελεσει διαταγη.Να το δικαιολογησει οτι ειναι Νατοικη η εντολη και να αθωωθει?
Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 19:10 Αθώος κρίθηκε ο Λοχαγός Μιλτιάδης Τοκατλίδης από το δευτεροβάθμιο πειθαρχικό συμβούλιο του Στρατού Ξηράς, στο οποίο ήταν αντιμέτωπος με την απόταξη, επειδή αρνήθηκε να εκτελέσει διαταγή, να αναλάβει υπηρεσία σε HOT SPOT προσφύγων – μεταναστών.

"Άχρι καιρού..."
Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:56Ούτε καν νατοϊκήzteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 02:43 Με βαση αυτο το δεδικασμενο μπορει φανταρος να αρνηθει να εκτελεσει διαταγη.Να το δικαιολογησει οτι ειναι Νατοικη η εντολη και να αθωωθει?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Al Bundy
Ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω του διοικούντα!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02
Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.
Τον μπούλο τώρα αναρχοάπλυτοι εθνομηδενιστές!
Συνεπως οι Ελληνες εθνικιστες δεν εχουν προβλημα να εκτελεσουν Νατοικη εντολη που εκμηδενιζει την εθνικη κυριαρχια.Σωστα?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:16Ανάλογα με τα πολιτικά πιστεύω του διοικούντα!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:02
Αρα στον Ελληνικο στρατο υπαρχουν 2 μετρα και 2 σταθμα αναλογα με τα πολιτικα πιστευω του κατηγορουμενου.
Τον μπούλο τώρα αναρχοάπλυτοι εθνομηδενιστές!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Al Bundy
Όπως βλέπεις από τα παραπάνω ποστς κάποιοι το αρνήθηκαν ήδη!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:27
Συνεπως οι Ελληνες εθνικιστες δεν εχουν προβλημα να εκτελεσουν Νατοικη εντολη που εκμηδενιζει την εθνικη κυριαρχια.Σωστα?
Τα Hot Spots δεν ηταν Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Η παρουσια της δυναμης Frontex ειναι Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Εχεις δειγμα Ελληνα εθνικιστη αξιωματικου να μην υπακουει στην εντολη να συνεργαστει με την Frontex?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:39Όπως βλέπεις από τα παραπάνω ποστς κάποιοι το αρνήθηκαν ήδη!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:27
Συνεπως οι Ελληνες εθνικιστες δεν εχουν προβλημα να εκτελεσουν Νατοικη εντολη που εκμηδενιζει την εθνικη κυριαρχια.Σωστα?
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
Al Bundy
Σε παραπέμπω στον τίτλο του νήματος...zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:47Τα Hot Spots δεν ηταν Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Η παρουσια της δυναμης Frontex ειναι Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Εχεις δειγμα Ελληνα εθνικιστη αξιωματικου να μην υπακουει στην εντολη να συνεργαστει με την Frontex?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:39Όπως βλέπεις από τα παραπάνω ποστς κάποιοι το αρνήθηκαν ήδη!zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:27
Καλα κανεις και με παραπεμπτεις μιας και δεν μπορεις να απαντησεις στο ερωτημα μου.Απλα μην διαστρεβλωνεις τα γεγονοτα.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:55Σε παραπέμπω στον τίτλο του νήματος...zteo έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:47Τα Hot Spots δεν ηταν Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Η παρουσια της δυναμης Frontex ειναι Νατοικη εντολη περιορισμου εθνικης κυριαρχιας.Εχεις δειγμα Ελληνα εθνικιστη αξιωματικου να μην υπακουει στην εντολη να συνεργαστει με την Frontex?Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 20 Μαρ 2019, 03:39
Όπως βλέπεις από τα παραπάνω ποστς κάποιοι το αρνήθηκαν ήδη!
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι