!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιος θα ηταν ενας ειρωνικος θανατος για εσας;
Re: Ποιος θα ηταν ενας ειρωνικος θανατος για εσας;
από αριστερή μολότοφ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ....
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ.....
ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ....
ΕΙΝΑΙ: ΠΡΟΔΟΤΕΣ
- Belisarius
- Phorum.gr user: Belisarius
Καλό ερώτημα!
Λοιπόν 99.99999% φοράω κράνος. Να μη φορέσω και να σκοτωθώ από τραύμα που με κράνος θα είχε αποφευχθεί.
Λοιπόν 99.99999% φοράω κράνος. Να μη φορέσω και να σκοτωθώ από τραύμα που με κράνος θα είχε αποφευχθεί.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Να πεθανω απο καρδιακη ανακοπη την ωρα που καπνιζω.Βασικα εναν τετοιο θανατο θα ηθελα δεν μπορω να με φανταστω να ζω μεχρι τα βαθεια γεραματα δεν το θελω να ειμαι βαρος για τους αλλους.
- Last Veteran
Εχω μια μικρή ψύχωση με τα αεροπορικά ατυχήματα, έχω δει τόσα ACI, έχω διαβάσει τόσες εκθέσεις του NTSB, που άνετα θα μπορούσα να δουλέψω σαν χαμηλοrank υπάλληλος εκεί.
ΕΝΑΣ υπερειρωνικος θάνατος λοιπόν θα ήταν είτε να διαλυθεί εν πτησει και να είμαι μέσα, είτε να είμαι στη γη και να πέσει κάποιο πάνω μου.
ΕΝΑΣ υπερειρωνικος θάνατος λοιπόν θα ήταν είτε να διαλυθεί εν πτησει και να είμαι μέσα, είτε να είμαι στη γη και να πέσει κάποιο πάνω μου.
Σε τζαμι, εκκλησία ναο...
Δηλαδή παει ο σουνιτης και ανατιναζεται μεσα στο σηιτικο τζαμι και οι σηιτες ακομα εκει, να πανε να προσευχηθούν. Φαινεται πολυ αστειο. Σαν να τα θελει ο κ@λος τους.
Δηλαδή παει ο σουνιτης και ανατιναζεται μεσα στο σηιτικο τζαμι και οι σηιτες ακομα εκει, να πανε να προσευχηθούν. Φαινεται πολυ αστειο. Σαν να τα θελει ο κ@λος τους.
-
Al Bundy
Ένας γείτονάς μου πέθανε την ώρα που έχεζε...δεν ξέρω πόσο ειρωνικό μπορεί να είναι αυτό αλλά εξευτελιστικό ήταν σίγουρα. 
-
Ορέστης 35
Αν ηταν δυσκοιλιος ειναι ειρωνικο.Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:35 Ένας γείτονάς μου πέθανε την ώρα που έχεζε...δεν ξέρω πόσο ειρωνικό μπορεί να είναι αυτό αλλά εξευτελιστικό ήταν σίγουρα.![]()
Kαλύτερα από το να είναι λερωμένος μπροστά ενώ η καρδιά σταμάτησε να τρομπάρει και το ΓιουΠόρν συνεχίζει να παίζει μέχρι να τον βρούνε ...Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:35 Ένας γείτονάς μου πέθανε την ώρα που έχεζε...δεν ξέρω πόσο ειρωνικό μπορεί να είναι αυτό αλλά εξευτελιστικό ήταν σίγουρα.![]()
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ
Ποιός θα ήταν ένας ειρωνικός θάνατος για εσάς;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΛΑΘΕ ΒΙΩΣΑΣ την 19 Μαρ 2019, 13:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
δύο λόγους εἶναι περὶ παντὸς πράγματος, ἀντικειμένους ἀλλήλοις
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
And so I leave this world, where the heart
Must either break or turn to lead
-
Al Bundy
Σου΄χει τύχει τέτοιο πράμα;Μπίστης έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:55Kαλύτερα από το να είναι λερωμένος μπροστά ενώ η καρδιά σταμάτησε να τρομπάρει και το ΓιουΠόρν συνεχίζει να παίζει μέχρι να τον βρούνε ...Ξυπόλητος Πρίγκιψ έγραψε: 19 Μαρ 2019, 12:35 Ένας γείτονάς μου πέθανε την ώρα που έχεζε...δεν ξέρω πόσο ειρωνικό μπορεί να είναι αυτό αλλά εξευτελιστικό ήταν σίγουρα.![]()
Ήταν από τις φοβίες μου ...
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Μπόναμ.
Πνίγηκε από τα ξερατά του.
Πνίγηκε από τα ξερατά του.
Το Σεπτέμβριο του 1980, οι Led Zeppelin προετοιμαζόταν για την πρώτη τους αμερικανική περιοδεία από το 1977, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Τζον Πωλ Τζόουνς και ο μάνατζερ για τις περιοδείες του συγκροτήματος, Μπέντζ ΛεΦεβρ βρήκαν τον Μπόναμ νεκρό από αναρρόφηση του εμετού του, σε ηλικία μόλις 32 ετών
https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%A4%CE ... E%B1%CE%BC
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
Αυτό είναι το συνηθέστερο σε θάνατο από υπερβολική δόσηbrb και tyt έγραψε: 22 Μαρ 2019, 12:07 Μπόναμ.
Πνίγηκε από τα ξερατά του.![]()
Το Σεπτέμβριο του 1980, οι Led Zeppelin προετοιμαζόταν για την πρώτη τους αμερικανική περιοδεία από το 1977, η οποία ήταν προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 17 Οκτωβρίου στο Μόντρεαλ του Καναδά. Στις 25 Σεπτεμβρίου, ο Τζον Πωλ Τζόουνς και ο μάνατζερ για τις περιοδείες του συγκροτήματος, Μπέντζ ΛεΦεβρ βρήκαν τον Μπόναμ νεκρό από αναρρόφηση του εμετού του, σε ηλικία μόλις 32 ετών
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Δεν το ήξερα. Νόμιζα από ποτό.Beria έγραψε: 22 Μαρ 2019, 12:15Αυτό είναι το συνηθέστερο σε θάνατο από υπερβολική δόσηbrb και tyt έγραψε: 22 Μαρ 2019, 12:07 Μπόναμ.
Πνίγηκε από τα ξερατά του.![]()
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 21 Απαντήσεις
- 1023 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa