brb και tyt έγραψε: 18 Μαρ 2019, 12:18
Μπίστης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:35
shrike έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:30
'Γω πάντως συνεχίζω να έχω μόνο έναν στο ignore, κι αυτό όχι επειδή μ' ενοχλούν τα κείμενά του ή ότι δεν συμφωνώ μαζί τους, αλλά για άλλον λόγο.
Ποιόνα ρε, ονόματα, εγώ τον δικό μου ένα τον έβαλα γιατί είναι σπασαρχιδικά επαναλαμβανόμενος, θα μου πεις και ο ΑΙΝΕΙΑΝ είναι αλλά ... 1% τον σώζει, όπως το νήμα με τις υποκλοπές της συζύγου
Εμένα έβαλε.
Δεν θα μπορούσα παρά να είμαι τέτοιος που λέει απέναντι στη Νεοναζιστική Χρυσή Αυγή. Αυτό τον ενοχλεί.
Αν εννοείς ότι σε έβαλε ο Μπίστης, δεν το γνωρίζω. Αν εννοείς ότι σ' έβαλα εγώ, όχι.
(Σόρυ, αλλά με την παράθεσή σου δεν κατάλαβα ποιον εννοούσες).
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 18 Μαρ 2019, 13:14
shrike έγραψε: 18 Μαρ 2019, 11:30
'Γω πάντως συνεχίζω να έχω μόνο έναν στο ignore, κι αυτό όχι επειδή μ' ενοχλούν τα κείμενά του ή ότι δεν συμφωνώ μαζί τους, αλλά για άλλον λόγο.
Και είναι και η πρώτη φορά που έχω βάλει σε ignore χρήστη. Ποτέ άλλοτε, σε κανέναν forum, ούτε στο παλιό phorum (φυσικά).
Α, είχα κι εκείνον τον παπάρα το Αίολο, αλλά μας άφησε χρόνους (η περσόνα) οπότε δεν έχει νόημα πια.
αφού ήσουν συντονιστής ρε,ποιον θα έβαζες στο ιγκνόρ;;;

Ναι βρε, αυτό εννοούσα. Αλλά και γενικά, είμαι κατά του ignore σαν ιδέα.
Είπα, μόνο έναν έχω κι αυτό για λόγους που δεν μπορώ (/θέλω) να πω δημόσια.
Πολύ περισσότερο, να πω ποιος είναι...
Ο Αίολος εδώ; Πέφτω απ' τα σύννεφα!!!
Εδώ βρε εννοούσα ότι τον είχα στο ignore, όχι στο παλιό. Αλλά κι αυτό που είπα μούφα ήταν, τον Χαοτικό τσιγκλούσα...