φίλε έχεις σχέση με κουζίνα επαγγελματικά;
Μου αρέσει πώς σκέφτεσαι, ρέει φυσικά να θές να γνωρίσεις και να πεις ένα χαίρε/ευχαριστώ σε εκείνον που μαγείρεψε κάτι που σου άρεσε, άσχετα με το μουρπουάρ, απλά για να δω αν κατάλαβα καλά ρωτάω.
φίλε έχεις σχέση με κουζίνα επαγγελματικά;
Δε το έκαναν έτσι, είχαν σκοπό.νύχτα έγραψε: 07 Μάιος 2018, 19:48 το γνωρίζετε ότι ο καθένας μας έχει το δικαίωμα να
μπει σε οποιαδήποτε επαγγελματική κουζίνα εστιατορίου
που επισκέπτεται, έτσι;
αφήνω όσα έχω διάθεση, δεν ακολουθώ τον κανόνα
του 10%, μα έχω δικό μου κανόνα που δεν μπορώ
καν να εξηγήσω![]()
το πιο εκνευριστικό, ήταν όταν μου έδιναν τιπς
κατά την άφιξη, πριν την παροχή υπηρεσιών
πιο αισχρή/ κιτς συμπεριφορά δεν υπάρχει από πελάτη
Να σου πω, πιστεύω πως οι περισσότεροι διακεκριμμένοι σεφ είναι άντρες επειδή μια επαγγελματική κουζίνα χρειάζεται γερά νεύρα και δυνατό σθένος ώστε να επιβάλλεται στην ομάδα του.enaon έγραψε: 07 Μάιος 2018, 19:49 και μια που το έφερε η κουβέντα ρε παιδιά, πώς γίνεται τα πιο νόστιμα φαγητάκια να τα φτιάχνουν άνδρες έξω, και μέσα στο σπίτι να λέμε οι γυναίκες πρέπει α μαγειρεύουν;
η απλά τυχαίνει και στις δύο περιπτώσεις, δεν είναι κανόνας κλπ;