Το'χω σκεφτεί 2 φορές που με πήρε η κολλητή μου να της κρατώ το φανάρι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ή έχεις κολλητή ή έχεις σκέτο φίλη
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οι κολλητοί υπάρχουν για να αλλάζουν χρώμα οι αναπτήρες.
Όταν και εφόσον χρειαστεί
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πάω να διαβάσω την Αγία Γραφή να χαλαρώσω 
- Cecily Anne
Θα μου πεις, από το να τον βάφτιζες Μήτσο ή τίγρη, καλύτερα Αγία Γραφή. Καλές παρτιτούρες εύχομαι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να πας αγόρι μου, να πας. Καλό θα σου κάνει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
κατάλαβα, εδώ στο πχορουμ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας...Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:20 Δεν βγαίνουν παιδί μου παραεξω αυτά που έχεις μέσα σου. Εγώ και με την κολλητή μου την πιο,πιο,πιο μέσα σε πάει υπάρχουν πράγματα που δεν.
Επίσης θέλω να ρωτήσω κάτι γενικότερα αλλά δεν ξέρω αν πρέπει. Θα ρωτήσω συγκαλυμμένα. Από πού "ενοικιάζετε" ταινίες;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το καλό είναι ότι είμαστε πολλοί και μόνιμοιthe comet the course the tail έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:36κατάλαβα, εδώ στο πχορουμ θα αφήσουμε τα κοκαλάκια μας...Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:20 Δεν βγαίνουν παιδί μου παραεξω αυτά που έχεις μέσα σου. Εγώ και με την κολλητή μου την πιο,πιο,πιο μέσα σε πάει υπάρχουν πράγματα που δεν.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, βρε μάτια μου, αλλά σίγουρα δεν μιλάω για οικογένεια (που είναι τελείως άλλο πράγμα) ούτε για 5ετίες.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:55Στην αρχή θες να βλέπεις τον άλλο όλη μέρα, να πηδιέστε σαν τα κουνελάκια όλη μέρα, να ζείτε όλες σας τις στιγμές μαζί και μετά που καποια στιγμή την επόμενη 5ετια ξεφουσκώνει ο έρωτας, δεν μπορείς μακριά του, λόγω συνήθειας, αγάπης, κλπ. Ε μετά έρχονται παιδιά, γατιά, σκυλιά και η προσοχή διαμοιράζεται αναγκαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:18
Και ακριβώς γι' αυτό, μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το λόγο συμβίωσης
Αναφέρομαι στην περίοδο που η σχέση είναι ακόμη στην αρχή και δεν είναι φοιτητική αλλά σχέση "ενηλίκων".
Βασικά, πέρα από τα καθημερινά διαδικαστικά συμβατότητας, το σύνηθες είναι να μετακομίζει ο ένας στο σπίτι του άλλου (με έπιπλα ή χωρίς) αφήνοντας το δικό του χώρο. Στην περίπτωση καυγά, τι γίνεται; Και ας πούμε ότι αυτό αντιμετωπίζεται με φιλοξενία σε σπίτι φίλων μέχρι να λυθεί το θέμα, με καλή ή κακή κατάληξη. Δεν αναφέρομαι σε πατρικά, γιατί αυτά είναι άλλη ιστορία. Μπορεί να υπάρχουν ως λύση, μπορεί όχι.
Έστω όμως ότι προκύπτει κάτι που δεν αφορά σε μία όξυνση αλλά σε κάτι πολύ πιο "ήσυχο" αλλά συνηθισμένο.
Την αίσθηση ότι "δεν πάει άλλο", ότι είναι βάρος αυτή η σχέση.
Αν αυτό συμβεί στον φιλοξενούμενο, είναι απλό. Παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
Αν συμβεί στον ιδιοκτήτη του χώρου; Δεν είναι πολύ άχαρο να πεις στον άλλο "φύγε";
Δεν είναι σχεδόν απάνθρωπο να επιλέξεις μια περισσότερο ήπια αλλά πολύ πιο σκληρή λύση;
Δηλαδή να τον υποβάλλεις σε μια διαδικασία αναγκαστικής παραίτησης;
Ίσως πει κάποιος ότι το ίδιο συμβαίνει και στον γάμο. Όχι, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως κάποιος άλλος πει, ότι χωρίζουν κι αυτοί που έχουν το δικό τους χώρο. Επίσης, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως εγώ να είμαι υπερβολική και να μην το βλέπουν όλοι έτσι. Κι αυτό παίζει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Έτσι είναι,αν δεν παίζει προοπτική οικογένεια κτλ καλό είναι ο καθένας να έχει τον χώρο του και λίγο την ελευθερία του.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 22:40Ναι, βρε μάτια μου, αλλά σίγουρα δεν μιλάω για οικογένεια (που είναι τελείως άλλο πράγμα) ούτε για 5ετίες.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:55Στην αρχή θες να βλέπεις τον άλλο όλη μέρα, να πηδιέστε σαν τα κουνελάκια όλη μέρα, να ζείτε όλες σας τις στιγμές μαζί και μετά που καποια στιγμή την επόμενη 5ετια ξεφουσκώνει ο έρωτας, δεν μπορείς μακριά του, λόγω συνήθειας, αγάπης, κλπ. Ε μετά έρχονται παιδιά, γατιά, σκυλιά και η προσοχή διαμοιράζεται αναγκαστικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 21:18
Και ακριβώς γι' αυτό, μου είναι πολύ δύσκολο να αντιληφθώ το λόγο συμβίωσης
Αναφέρομαι στην περίοδο που η σχέση είναι ακόμη στην αρχή και δεν είναι φοιτητική αλλά σχέση "ενηλίκων".
Βασικά, πέρα από τα καθημερινά διαδικαστικά συμβατότητας, το σύνηθες είναι να μετακομίζει ο ένας στο σπίτι του άλλου (με έπιπλα ή χωρίς) αφήνοντας το δικό του χώρο. Στην περίπτωση καυγά, τι γίνεται; Και ας πούμε ότι αυτό αντιμετωπίζεται με φιλοξενία σε σπίτι φίλων μέχρι να λυθεί το θέμα, με καλή ή κακή κατάληξη. Δεν αναφέρομαι σε πατρικά, γιατί αυτά είναι άλλη ιστορία. Μπορεί να υπάρχουν ως λύση, μπορεί όχι.
Έστω όμως ότι προκύπτει κάτι που δεν αφορά σε μία όξυνση αλλά σε κάτι πολύ πιο "ήσυχο" αλλά συνηθισμένο.
Την αίσθηση ότι "δεν πάει άλλο", ότι είναι βάρος αυτή η σχέση.
Αν αυτό συμβεί στον φιλοξενούμενο, είναι απλό. Παίρνει το καπελάκι του και φεύγει.
Αν συμβεί στον ιδιοκτήτη του χώρου; Δεν είναι πολύ άχαρο να πεις στον άλλο "φύγε";
Δεν είναι σχεδόν απάνθρωπο να επιλέξεις μια περισσότερο ήπια αλλά πολύ πιο σκληρή λύση;
Δηλαδή να τον υποβάλλεις σε μια διαδικασία αναγκαστικής παραίτησης;
Ίσως πει κάποιος ότι το ίδιο συμβαίνει και στον γάμο. Όχι, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως κάποιος άλλος πει, ότι χωρίζουν κι αυτοί που έχουν το δικό τους χώρο. Επίσης, δεν είναι το ίδιο.
Ίσως εγώ να είμαι υπερβολική και να μην το βλέπουν όλοι έτσι. Κι αυτό παίζει.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2471 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-