Αυτό λέμε. Περί ορέξεως. Να μην παρουσιάζεται όμως ως φυσιολογικό το ένα και ως περίεργο το άλλο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:40Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
- Cecily Anne
Ε αφού δεν το'χω ξανακούσει γύρω μου, τι θες να σου πω, ότι είναι "φυσιολογικό;" Εμείς κοιμόμαστε όλοι μετά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:43Αυτό λέμε. Περί ορέξεως. Να μην παρουσιάζεται όμως ως φυσιολογικό το ένα και ως περίεργο το άλλο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:40Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Δεν πρηζουμε τας γυναικας με τηλ - μνμ - μεχρι την επόμενη φορα που θα ξαναβγουμε , οφειλουμε να σεβομαστε την προσωπικοτητα τους - να εχουν το χωρο κ το χρονο τους να κανουν πράματα - κ δεν τις πρηζουμε με πατριαρχικες ξεπερασμενες απαιτησεις.
Γινετε αθρωποι.
Δεν πρηζουμε τας γυναικας με τηλ - μνμ - μεχρι την επόμενη φορα που θα ξαναβγουμε , οφειλουμε να σεβομαστε την προσωπικοτητα τους - να εχουν το χωρο κ το χρονο τους να κανουν πράματα - κ δεν τις πρηζουμε με πατριαρχικες ξεπερασμενες απαιτησεις.
Γινετε αθρωποι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κι εγώ μεταξύ μας τώρα φυσιολογικότατο το βρίσκω. Μπορεί κάποια στιγμή να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου ή στο δικό σου αλλά αν γίνει συνήθεια γάματα.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:45Ε αφού δεν το'χω ξανακούσει γύρω μου, τι θες να σου πω, ότι είναι "φυσιολογικό;" Εμείς κοιμόμαστε όλοι μετά.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:43Αυτό λέμε. Περί ορέξεως. Να μην παρουσιάζεται όμως ως φυσιολογικό το ένα και ως περίεργο το άλλο.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:40
Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Μαρ 2019, 19:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Ε καλά αυτό έλειπε να μη γυρνάς σπίτι σου, θα σε ψάχνει μέχρι και η Νικολούλη εσένα μετά.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:47 Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Γινετε αθρωποι.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Από τον πρώτο μήνα δλδ μενει ο ένας στο σπίτι του αλλου;
Και Δεν εννοώ αν τύχει καμία φορά αλλά για πιο παγιωμένες καταστάσεις
Και Δεν εννοώ αν τύχει καμία φορά αλλά για πιο παγιωμένες καταστάσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Μαρ 2019, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:48Ε καλά αυτό έλειπε να μη γυρνάς σπίτι σου, θα σε ψάχνει μέχρι και η Νικολούλη εσένα μετά.Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:47 Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Γινετε αθρωποι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Dwarven Blacksmith
Δεν δέχτηκες κριτική επειδή δεν κάνεις αυτό που θέλει η άλλη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00 Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;
Δέχτηκες κριτική επειδή δεν σου άρεσει που σου τα είπε.
Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχόμουν ούτε φυσικά το "δεν θα βλέπεις τους φίλους σου", αλλά ούτε και να της λέω πράγματα και να μου απαντάει "αυτή είμαι κι όποιος γουστάρει".
Και τα δύο είναι χειριστικές συμπεριφορές.
τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
Σωστός.Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:50Δεν δέχτηκες κριτική επειδή δεν κάνεις αυτό που θέλει η άλλη.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00 Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;
Δέχτηκες κριτική επειδή δεν σου άρεσει που σου τα είπε.
Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχόμουν ούτε φυσικά το "δεν θα βλέπεις τους φίλους σου", αλλά ούτε και να της λέω πράγματα και να μου απαντάει "αυτή είμαι κι όποιος γουστάρει".
Και τα δύο είναι χειριστικές συμπεριφορές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ξεχασες το μαστ νο 1enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
τις κουρτινες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Άσε εγώ έπαθα μεγάλο ξεφτιλίκι την επόμενη το πρωί με το αποσμητικό, δεν είχα, μου έφερε μια τριπλέτα τη μεθεπόμενη. Είχα όμως έξτρα οδοντόβουρτσα, πήρα 12 πόιντς.enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
Στο δικό του σπίτι ή το δικό σου; Μάλλον στο δικό σου για να λες έξτρα οδοντόβουρτσα. Αλλά τι αποσμητικό εννοείς; δικό του;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:54Άσε εγώ έπαθα μεγάλο ξεφτιλίκι την επόμενη το πρωί με το αποσμητικό, δεν είχα, μου έφερε μια τριπλέτα τη μεθεπόμενη. Είχα όμως έξτρα οδοντόβουρτσα, πήρα 12 πόιντς.enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Μαρ 2019, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Σε μέναNaida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:55Στο δικό του σπίτι ή το δικό σου;Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:54Άσε εγώ έπαθα μεγάλο ξεφτιλίκι την επόμενη το πρωί με το αποσμητικό, δεν είχα, μου έφερε μια τριπλέτα τη μεθεπόμενη. Είχα όμως έξτρα οδοντόβουρτσα, πήρα 12 πόιντς.enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.![]()
πάντως έχει πλάκα η ερώτηση του Ερμή
Που να ξέρουμε; Την τελευταία φορά που ήμασταν στον πρώτο μήνα παγιωμένης κατάστασης ήταν 2 ζωές πριν. ¨Εχουν αλλάξει τόσα απο τότε, δεν έχουν; Νιώθω ότι μιλάμε με πιτσιρίκια, πλάκα έχει
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-
- 16 Απαντήσεις