!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΟΥΤΙΣ
Μέγας Ιεροσυντονιστής

Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΟΥΤΙΣ »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:40
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:39
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:37

Από μένα ναι, από τον άλλον, μπα.
Μπορεί! :D
Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αυτό λέμε. Περί ορέξεως. Να μην παρουσιάζεται όμως ως φυσιολογικό το ένα και ως περίεργο το άλλο.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:43
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:39

Μπορεί! :D
Tεσπα, ό,τι βολεύει τον καθένα. Μακριά από μας και από'κει και πέρα, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Αυτό λέμε. Περί ορέξεως. Να μην παρουσιάζεται όμως ως φυσιολογικό το ένα και ως περίεργο το άλλο.
Ε αφού δεν το'χω ξανακούσει γύρω μου, τι θες να σου πω, ότι είναι "φυσιολογικό;" Εμείς κοιμόμαστε όλοι μετά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Δεν πρηζουμε τας γυναικας με τηλ - μνμ - μεχρι την επόμενη φορα που θα ξαναβγουμε , οφειλουμε να σεβομαστε την προσωπικοτητα τους - να εχουν το χωρο κ το χρονο τους να κανουν πράματα - κ δεν τις πρηζουμε με πατριαρχικες ξεπερασμενες απαιτησεις.
Γινετε αθρωποι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:45
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:43
Ε αφού δεν το'χω ξανακούσει γύρω μου, τι θες να σου πω, ότι είναι "φυσιολογικό;" Εμείς κοιμόμαστε όλοι μετά.
Κι εγώ μεταξύ μας τώρα φυσιολογικότατο το βρίσκω. Μπορεί κάποια στιγμή να κοιμηθείς στο σπίτι του άλλου ή στο δικό σου αλλά αν γίνει συνήθεια γάματα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Μαρ 2019, 19:49, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:47 Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Δεν πρηζουμε τας γυναικας με τηλ - μνμ - μεχρι την επόμενη φορα που θα ξαναβγουμε , οφειλουμε να σεβομαστε την προσωπικοτητα τους - να εχουν το χωρο κ το χρονο τους να κανουν πράματα - κ δεν τις πρηζουμε με πατριαρχικες ξεπερασμενες απαιτησεις.
Γινετε αθρωποι.
Ε καλά αυτό έλειπε να μη γυρνάς σπίτι σου, θα σε ψάχνει μέχρι και η Νικολούλη εσένα μετά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Από τον πρώτο μήνα δλδ μενει ο ένας στο σπίτι του αλλου;

Και Δεν εννοώ αν τύχει καμία φορά αλλά για πιο παγιωμένες καταστάσεις
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 15 Μαρ 2019, 19:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:48
Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:47 Βγαινουμε - διασκεδάζουμε - πηδιομαστε - παγαινουμε στα σπιτια στας εργασιας μας στις ζωές μας κ στα ενδιαφεροντα μας
Γινετε αθρωποι.
Ε καλά αυτό έλειπε να μη γυρνάς σπίτι σου, θα σε ψάχνει μέχρι και η Νικολούλη εσένα μετά.
:smt005:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00 Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;
Δεν δέχτηκες κριτική επειδή δεν κάνεις αυτό που θέλει η άλλη.
Δέχτηκες κριτική επειδή δεν σου άρεσει που σου τα είπε.

Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχόμουν ούτε φυσικά το "δεν θα βλέπεις τους φίλους σου", αλλά ούτε και να της λέω πράγματα και να μου απαντάει "αυτή είμαι κι όποιος γουστάρει".
Και τα δύο είναι χειριστικές συμπεριφορές.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Dwarven Blacksmith έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:50
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00 Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;
Δεν δέχτηκες κριτική επειδή δεν κάνεις αυτό που θέλει η άλλη.
Δέχτηκες κριτική επειδή δεν σου άρεσει που σου τα είπε.

Εγώ προσωπικά δεν θα ανεχόμουν ούτε φυσικά το "δεν θα βλέπεις τους φίλους σου", αλλά ούτε και να της λέω πράγματα και να μου απαντάει "αυτή είμαι κι όποιος γουστάρει".
Και τα δύο είναι χειριστικές συμπεριφορές.
Σωστός.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
ξεχασες το μαστ νο 1
τις κουρτινες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

enaon έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:51 τον πρώτο μήνα φέρνουμε οδοντόκρεμες ρούχα καλλυντικά διακοσμητικά χαλιά κλπ, αλλά δεν μένουμε εκεί, σεβόμαστε τον χώρο του άλλου.
Άσε εγώ έπαθα μεγάλο ξεφτιλίκι την επόμενη το πρωί με το αποσμητικό, δεν είχα, μου έφερε μια τριπλέτα τη μεθεπόμενη. Είχα όμως έξτρα οδοντόβουρτσα, πήρα 12 πόιντς. :003:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:54
Άσε εγώ έπαθα μεγάλο ξεφτιλίκι την επόμενη το πρωί με το αποσμητικό, δεν είχα, μου έφερε μια τριπλέτα τη μεθεπόμενη. Είχα όμως έξτρα οδοντόβουρτσα, πήρα 12 πόιντς. :003:
Στο δικό του σπίτι ή το δικό σου; Μάλλον στο δικό σου για να λες έξτρα οδοντόβουρτσα. Αλλά τι αποσμητικό εννοείς; δικό του;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 15 Μαρ 2019, 19:56, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:55
Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:54
Στο δικό του σπίτι ή το δικό σου;
Σε μένα :oops: Ξέρω, απαράδεκτη. Τώρα τα παίρνω 3-3.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

Αγις έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:52 ξεχασες το μαστ νο 1
τις κουρτινες
πάντως έχει πλάκα η ερώτηση του Ερμή :)

Που να ξέρουμε; Την τελευταία φορά που ήμασταν στον πρώτο μήνα παγιωμένης κατάστασης ήταν 2 ζωές πριν. ¨Εχουν αλλάξει τόσα απο τότε, δεν έχουν; Νιώθω ότι μιλάμε με πιτσιρίκια, πλάκα έχει :)
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”