Μπαινεις στο πνευμα...ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:17Δηλαδή,για να καταλάβω, αφού πρώτα την έχω πάρει αγκαλιά στον καναπέ να πιούμε κρασί, αφού έχουμε κάνει σεχ, αφού έχουμε κάτσει αγκαλιά στο κρεβάτι, αφού έχουμε ξανακάτσει αγκαλιά στον καναπέ, πίνοντας δεύτερο κρασί, αφού την έχω αποχαιρετήσει με τρυφερό φιλί και καληνύχτα, πρέπει να της στείλω και καληνύχτα σε μήνυμα! Εντάξει!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:13Το να θεωρείς θέλω της άλλης πχ να της στείλεις ένα μνμ ή να δείξεις κάποια τρυφερότητα πιάνοντάς της το χέρι ή να δείξεις ενδιαφέρον είναι αφορμή αυτό να τη σουτάρεις, είναι σαν να λες κάηκα με τον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00
Το ότι είμαστε χριστιανοί, δεν σημαίνει ότι είμαστε αναμάρτητοι. Το διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση και εύχομαι κανείς να μην βρεθεί αντιμέτωπος με το δίλημμα παραμονή σε έναν αρρωστημένο γάμο ή διαζύγιο.
Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ερωτήσεις προς αντίθετο φύλο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Sid Vicious
Που ναι το κακό σε αυτό; Και να της τραγουδήσεις καληνύχτα ακόμη είναι ωραίοΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:17Δηλαδή,για να καταλάβω, αφού πρώτα την έχω πάρει αγκαλιά στον καναπέ να πιούμε κρασί, αφού έχουμε κάνει σεχ, αφού έχουμε κάτσει αγκαλιά στο κρεβάτι, αφού έχουμε ξανακάτσει αγκαλιά στον καναπέ, πίνοντας δεύτερο κρασί, αφού την έχω αποχαιρετήσει με τρυφερό φιλί και καληνύχτα, πρέπει να της στείλω και καληνύχτα σε μήνυμα! Εντάξει!Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:13Το να θεωρείς θέλω της άλλης πχ να της στείλεις ένα μνμ ή να δείξεις κάποια τρυφερότητα πιάνοντάς της το χέρι ή να δείξεις ενδιαφέρον είναι αφορμή αυτό να τη σουτάρεις, είναι σαν να λες κάηκα με τον χυλό και φυσάω και το γιαούρτι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:00
Το ότι είμαστε χριστιανοί, δεν σημαίνει ότι είμαστε αναμάρτητοι. Το διαζύγιο δεν είναι εύκολη υπόθεση και εύχομαι κανείς να μην βρεθεί αντιμέτωπος με το δίλημμα παραμονή σε έναν αρρωστημένο γάμο ή διαζύγιο.
Από εκεί και πέρα κι επειδή δέχτηκα κριτική για την ανοχή μου στα "θέλω" ή στα θέλω της άλλης, ειδικά από κουλούρι Θεσσαλονίκης και Dwarven Blacksmith, έχω να δηλώσω ότι, πρώτον, έπαθα κι έμαθα. Αν από την αρχή δεν θέσεις τα όρια σου η άλλη ή ο άλλος θα επεκταθεί στον προσωπικό σου χώρο, Π.χ.. Δεν θα βγαίνεις με τους φίλους σου ή δεν θα βλέπεις μπάλα, δεν θα κάνεις το ένα, αλλά θα κάνεις το άλλο και τα λοιπά. Ίσως αν είχα θέσει τα όρια μου, δεν έλεγα συνέχεια ναι και δεν υπέκυπτα στους συναισθηματικούς εκβιασμούς, τώρα να μην ήμουν χωρισμένος. Δεύτερον, τι σημαίνει, τα θέλω της άλλης; Με έναν άνθρωπο πρέπει να περνάς καλά, επειδή σου αρέσει όπως είναι. Αν δεν σου αρέσει τι κάνεις μαζί του; Γιατί να θέλεις να τον αλλάξεις; Από που αντλεί ο άλλος το δικαίωμα να με αλλάξει;![]()
Προφανώς, έχω πάμπολλα τέτοια περιστατικά. Δεν χρειάζεται να τα απαριθμήσω.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Κακό δεν είναι. Είναι όμως παράλογο να μου το ζητάει, ενώ δεν το θέλω, ή, αν θες, δεν είναι του γούστου μου.
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
ρε παιδιά, συγνώμη δηλαδή, αλλά μετά τόσες αγκαλιές, τόσο σέξ, τόσο καναπέ, κολλάμε σε ένα μήνυματάκι; Δίκιο έχουν τα κορίτσια, δεν τις αγαπάτε αληθινά, θα βράσετε στην κόλαση, όταν πάτε, τώρα θα βράσετε εδώ.
Εσένα σου είναι πρόβλημα να της στείλεις αυτό το μήνυμα;νιώθεις ότι δεν το αισθάνεσαι;ότι είναι υπερβολικό εκ μέρους της; ότι πάει να σε κοντρολάρει;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:17
Δηλαδή,για να καταλάβω, αφού πρώτα την έχω πάρει αγκαλιά στον καναπέ να πιούμε κρασί, αφού έχουμε κάνει σεχ, αφού έχουμε κάτσει αγκαλιά στο κρεβάτι, αφού έχουμε ξανακάτσει αγκαλιά στον καναπέ, πίνοντας δεύτερο κρασί, αφού την έχω αποχαιρετήσει με τρυφερό φιλί και καληνύχτα, πρέπει να της στείλω και καληνύχτα σε μήνυμα! Εντάξει!![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Sid Vicious
Ούτε παράλογο είναι. Απλά όχι του γούστου σου, δε το θέλεις, σεβαστό αυτό και αφού δεν το θέλεις και το ξέρει δικό της λάθοςΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:22 Κακό δεν είναι. Είναι όμως παράλογο να μου το ζητάει, ενώ δεν το θέλω, ή, αν θες, δεν είναι του γούστου μου.
Και τα τρία.Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:24Εσένα σου είναι πρόβλημα να της στείλεις αυτό το μήνυμα;νιώθεις ότι δεν το αισθάνεσαι;ότι είναι υπερβολικό εκ μέρους της; ότι πάει να σε κοντρολάρει;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:17
Δηλαδή,για να καταλάβω, αφού πρώτα την έχω πάρει αγκαλιά στον καναπέ να πιούμε κρασί, αφού έχουμε κάνει σεχ, αφού έχουμε κάτσει αγκαλιά στο κρεβάτι, αφού έχουμε ξανακάτσει αγκαλιά στον καναπέ, πίνοντας δεύτερο κρασί, αφού την έχω αποχαιρετήσει με τρυφερό φιλί και καληνύχτα, πρέπει να της στείλω και καληνύχτα σε μήνυμα! Εντάξει!![]()
Μάλιστα. Οκ κατανοητό τότε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αυτο που λεει και για τις προγαμιαιες σχεσεις.Cecily Anne έγραψε: 15 Μαρ 2019, 17:57O χριστιανικός ο λόγος τι λέει για τα διαζύγια Btw?Naida έγραψε: 15 Μαρ 2019, 17:55
Αν δεν ξέρετε να ερμηνεύσετε τον λόγο τον Χριστιανικό μην τα μπερδεύετε στο μυαλό σας.
φτου κακα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Ειναι καιρος να μιλησουμε επιτελους - χωρις ντροπη - για το μουνοδουλικο μεσογειακο τοξο που εκτείνεται απο Ισραηλ - Κυπρο - φαιδρα πορτοκαλεα - Ιταλια - Γαλλικο νοτο - Ιβηρικη
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 15 Μαρ 2019, 19:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, αλλά το έχω τεστάρει. Όποτε, έχω υποχωρήσει σε κάτι τόσο απλό και "μικρό" η άλλη το έχει θεωρήσει αδυναμία και έχει αυξήσει τις απαιτήσεις της. Ένα βήμα πίσω εγώ, δυο εκείνη μπροστά!
- Sid Vicious
Εσύ για communist πολύ γρήγορα κατανόησες και κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ποτέ δεν εμπιστευομαστε ανθρώπους που νοσούν από κομμουνισμό.
- Cecily Anne
Γιατί δεν κοιμάστε μαζί;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:22 Κακό δεν είναι. Είναι όμως παράλογο να μου το ζητάει, ενώ δεν το θέλω, ή, αν θες, δεν είναι του γούστου μου.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Sid Vicious έγραψε: 15 Μαρ 2019, 19:29Εσύ για communist πολύ γρήγορα κατανόησες και κάποιο λάκκο έχει η φάβα, ποτέ δεν εμπιστευομαστε ανθρώπους που νοσούν από κομμουνισμό.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 64 Απαντήσεις
- 2507 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-