!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Re: Ποιό είναι το μεγαλύτερο ρεζίλι στην πάστα.
Υπάρχει και μακαρονάδα με αυγό από πάνω. Just saying..
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Junk food φτανει στο εξωτερικο, κακοποιημενο, κατακρεουργημενο.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:56Είναι γεγονός ότι το τζανκ φουντ αρέσει σε όλον τον κόσμο.Daje έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:49 Η ιταλική κουζίνα καλύτερη στον κόσμο - Σε ποια θέση βρίσκεται η ελληνική
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-i ... _term=Pos4
Στο εσωτερικο της χωρας ειναι κατι το εκπληκτικο.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πολύ κόμπλεξ για το τι τρώει και τι γουστάρει ο καθένας.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Cecily Anne
Eίσαι οφφ, τα γραμμάρια είναι άρτια, η σωστή ποσότητα υδατάνθρακα πλήρους γεύματος. Τα ζυγίζουν όλα. Υπάρχει πάντα δεύτερο που είναι η πρωτεΐνη και υπάρχει πάντα κοντόρνο με τη σαλάτα σαν επιλογή. Έχουν διαφορετική λογική στο φαί από τη δική μας, αλλά το σύνολο του γεύματος είναι άρτιο.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:56Είναι γεγονός ότι το τζανκ φουντ αρέσει σε όλον τον κόσμο.Daje έγραψε: 12 Μαρ 2019, 19:49 Η ιταλική κουζίνα καλύτερη στον κόσμο - Σε ποια θέση βρίσκεται η ελληνική
https://www.huffingtonpost.gr/entry/e-i ... _term=Pos4
Σκέψου ότι αντί να βάλεις τη ψωμάρα του ελληνικού τραπεζιού, χρησιμοποιούν ζυμαρικό ή ρύζι και τα άλλα όλα παρόμοιας φιλοσοφίας.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
- hellegennes
Αυτή είναι μια εξιδανίκευση που μπορεί να την ισχυριστεί κανείς και για την ελληνική κουζίνα.Cecily Anne έγραψε: 12 Μαρ 2019, 20:49 Eίσαι οφφ, τα γραμμάρια είναι άρτια, η σωστή ποσότητα υδατάνθρακα πλήρους γεύματος. Τα ζυγίζουν όλα. Υπάρχει πάντα δεύτερο που είναι η πρωτεΐνη και υπάρχει πάντα κοντόρνο με τη σαλάτα σαν επιλογή. Έχουν διαφορετική λογική στο φαί από τη δική μας, αλλά το σύνολο του γεύματος είναι άρτιο.
Σκέψου ότι αντί να βάλεις τη ψωμάρα του ελληνικού τραπεζιού, χρησιμοποιούν ζυμαρικό ή ρύζι και τα άλλα όλα παρόμοιας φιλοσοφίας.
Δεν μου πέφτουν και οι κάλτσες με την εκπληκτικότητα της ιταλικής κουζίνας. Πολύ μυθοποίηση. Αλλά αυτό που πόσταρες αφορά έτσι κι αλλιώς το τζανκ φουντ, όχι την ιταλική κουζίνα per se.Daje έγραψε: 12 Μαρ 2019, 20:35 Junk food φτανει στο εξωτερικο, κακοποιημενο, κατακρεουργημενο.
Στο εσωτερικο της χωρας ειναι κατι το εκπληκτικο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Αυτό προσπαθώ να εξηγήσω, αυτό είναι η καθημερινότητα και όχι η εξιδανίκευση.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 21:25
Αυτή είναι μια εξιδανίκευση που μπορεί να την ισχυριστεί κανείς και για την ελληνική κουζίνα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- hellegennes
Συγγνώμη, αλλά μού είναι δύσκολο να πιστέψω τέτοιο πράγμα, όπως είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υφίσταται η εξιδανίκευση ψωμί-ελιές-τυρί-όσπρια-κρέας της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Ίσως ίσχυε κάποτε, πριν δεκαετίες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Kι όμως. Είναι με τη ζυγαριά όλοι/ες και μετράνε. Αρχικά να σου πω ότι για να δεις χοντρό, θα πρέπει να ψάξεις ΠΟΛΥ.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 21:50 Συγγνώμη, αλλά μού είναι δύσκολο να πιστέψω τέτοιο πράγμα, όπως είναι δύσκολο να πιστέψω ότι υφίσταται η εξιδανίκευση ψωμί-ελιές-τυρί-όσπρια-κρέας της ελληνικής μεσογειακής διατροφής. Ίσως ίσχυε κάποτε, πριν δεκαετίες.
- hellegennes
Μπορεί να είναι εντύπωση που έχεις σχηματίσει -ή απλώς ψέματα των Ιταλών*-, γιατί στατιστικά βλέπω άλλα πράγματα:
https://www.welt.de/gesundheit/article1 ... uropa.html
https://www.theguardian.com/society/201 ... -in-europe
* σύμφωνα με τον OECD, η Ιταλία δίνει στοιχεία παχυσαρκίας με βάση την αυτοαναφορά και όχι μετρήσεις και όλοι ξέρουμε πόσο εμμονικοί είναι οι Ιταλοί με ό,τι αφορά την εικόνα και το πρεστίζ τους.
* σύμφωνα με τον OECD, η Ιταλία δίνει στοιχεία παχυσαρκίας με βάση την αυτοαναφορά και όχι μετρήσεις και όλοι ξέρουμε πόσο εμμονικοί είναι οι Ιταλοί με ό,τι αφορά την εικόνα και το πρεστίζ τους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Cecily Anne
Πρόχειρα σε γυναίκες έχουν το χαμηλότερο ποσοστό ευρωπαϊκά. Δεν προλαβαίνω να ψάξω παραπάνω τώρα, αλλά αν κάποια στιγμή βρω χρόνο θα δω και για άντρες, παιδιά.hellegennes έγραψε: 12 Μαρ 2019, 22:17 Μπορεί να είναι εντύπωση που έχεις σχηματίσει -ή απλώς ψέματα των Ιταλών*-, γιατί στατιστικά βλέπω άλλα πράγματα:
https://ec.europa.eu/eurostat/statistic ... statistics
- hellegennes
Ξέρω, ο OECD δίνει παρόμοια στατιστικά, αλλά όπως είπα πρόκειται για αυτοαναφορά και όχι μετρήσεις. Θα με ενδιέφερε να δω κάποια στιγμή κάτι σε μέτρηση. Όπως και να 'χει, όλες οι στατιστικές καταγράφουν ότι τα παιδιά τους είναι από τα πιο παχύσαρκα αν όχι τα πιο παχύσαρκα στην Ευρώπη. Πράγμα που σημαίνει ότι όντως αυτή η εξιδανίκευση αφορά το παρελθόν.
Σε κάθε περίπτωση, η κουζίνα μικρή σημασία θεωρώ πως έχει γιατί αν κάνεις μια σύγκριση τοπικής κουζίνας / παχυσαρκίας, δεν θα καταλήξεις σε κανένα λογικό συμπέρασμα που να συνδέει τα δυο.
Σε κάθε περίπτωση, η κουζίνα μικρή σημασία θεωρώ πως έχει γιατί αν κάνεις μια σύγκριση τοπικής κουζίνας / παχυσαρκίας, δεν θα καταλήξεις σε κανένα λογικό συμπέρασμα που να συνδέει τα δυο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Εξήγησε παραπάνω η Σεσιλι κάτι που έχουμε πει επανειλημμένως και στο τώρα και στο παλιό πχωρουμ.
Δεν έχει καμία σχέση η ιταλική φιλοσοφία στο φαγητό με την ελληνική.
Επίσης και μεσογειακή διατροφή δεν είναι μόνο η ελληνική.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ερμή, όταν λέμε Ιταλική κουζίνα, πχ αν ζήσεις σε ένα μέρος στην Ιταλία και τρως κυρίως το φαί της μαμάς και της γιαγιάς σου, πόσο % θα έλεγες ότι είναι υδατάνθρακες; Έχω την εντύπωση από τις επισκέψεις μου ότι το ποσοστό σε μακαρόνι/πίτσα/ζύμες είναι πολύ χαμηλότερο από όσο νομίζει ο κόσμος, αλλά δεν ξέρω.Ερμής έγραψε: 12 Μαρ 2019, 23:57 Εξήγησε παραπάνω η Σεσιλι κάτι που έχουμε πει επανειλημμένως και στο τώρα και στο παλιό πχωρουμ.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Νομίζω η παραδοσιακή Ελληνική διατροφή ήταν φτωχή σε λίπη και κρέατα γιατί ήταν παραδοσιακά φτωχός ο τόπος. Τα βαριά φαγητά τύπου μουσακάδες και ιμάμ μπαϊλντί και τέτοια μας ήρθαν από την Τουρκία που (αν και φτωχός επίσης τόπος) είχε παραδοσιακά και αυτοκρατορική κουζίνα που ήταν πλούσια σε όλα.
Αλλά η μοντέρνα Ελληνική κουζίνα δεν έχει σχέση με την τότε.
Αλλά η μοντέρνα Ελληνική κουζίνα δεν έχει σχέση με την τότε.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση