Cavaliere έγραψε: 08 Μαρ 2019, 13:59
OANNHSEA είδα φωτογραφίες, ασ΄το, έχω μια καλύτερη ιδέα. Tony Bonnano για tagliata. Το δικό σου το είδα και κόντεψα να βγάλω έρπη.
Είναι που...
Cavaliere έγραψε: 07 Μαρ 2019, 03:07
Δε θα κάνω τίποτα, θα το φάω, κι αν δεν μου αρέσει, δεν ξαναπάω. Δεν είμαι αγενής στα εστιατόρια. Αυτό φτιάχνουν, αυτό σερβίρουν. Και τρίχα να βρω, το λέω ιδιαιτέρως στον αρμόδιο. Δεν κάνω θέατρα.
OANNHSEA, σοβαρά, κι εκεί να με έβαζες, θα έκανα την καρδιά μου πέτρα και θα έτρωγα ό,τι μου έφερναν. Αλλά, αν κατάλαβα, εκεί μια μακαρονάδα είναι για όλη την παρέα.
Αγις έγραψε: 10 Μαρ 2019, 17:24
Η ικανοτητα του στην αναγνωση - αποδοση Αγγλικων προνηπιακου επιπεδου - γραμμενα σε συλλαβιστα Ελληνικα - αντιστοιχει στην μαγειρικη του ευφυια .
Έχει κάτι απο τσίπρα η φάση.
Και δε μιλάω μόνο για την ικανότητα της χρήσης αγγλικής γλώσσας.
Βασικά αυτό είναι το λιγότερο.
Ρε παιδιά ας βρούμε το μεηλ εκείνων των ιταλών που σπάνε πλάκα στο ΥΤ με τους σκιντζήδες ανα τον κόσμο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Κανένα. Τέτοιου είδους "ιδιοτροπίες" και προτιμήσεις είναι χαριτωμένες και συνήθως ενδιαφέροντες οι άνθρωποι που αδιαφορούν για τέτοιου τύπου κανόνες και διεκδικούν την απόλαυσή τους, εφόσον φυσικά σέβονται τους συνδαιτυμόνες τους, και δεν ενοχλούν π.χ. με περίεργους θορύβους.
Είναι γεγονός ότι το τζανκ φουντ αρέσει σε όλον τον κόσμο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.