!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα
ΑΝ είναι άλφα άνδρας, απλά την κοιτάει με ενα βλέμμα και χαστουκίζεται μόνη της. Τώρα που είναι μπέτα φάγκ , ρίχνει ο ίδιος το χαστούκι.
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Έτσιenterprise-psi έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:52 ΑΝ είναι άλφα άνδρας, απλά την κοιτάει με ενα βλέμμα και χαστουκίζεται μόνη της. Τώρα που είναι μπέτα φάγκ , ρίχνει ο ίδιος το χαστούκι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αν είναι άλφα ανδρας δεν ασχολείται καν με τέτοιες μαλακίες και αν τον πατήσουν χαμογελάει γιατί πρόκειται για ένα (κάπως ηλίθιο) αστείο που κάνουν στους γάμους και την άλλη μέρα δεν θυμάται κανείς.
Βασικά δεν έχει να κάνει με άλφα και βήτα άνδρες, έχει να κάνει με το μέχρι ποιά ηλικία σε τάιζε η μαμά σου φρουτόκρεμα και σε κανάκευε οτι εισαι το κέντρο του κόσμου.
Βασικά δεν έχει να κάνει με άλφα και βήτα άνδρες, έχει να κάνει με το μέχρι ποιά ηλικία σε τάιζε η μαμά σου φρουτόκρεμα και σε κανάκευε οτι εισαι το κέντρο του κόσμου.
Ε μα ... Ένα έθιμο είναι, δεν υπογράφεις δήλωση υποταγής.gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:59 Αν είναι άλφα ανδρας δεν ασχολείται καν με τέτοιες μαλακίες και αν τον πατήσουν χαμογελάει γιατί πρόκειται για ένα (κάπως ηλίθιο) αστείο που κάνουν στους γάμους και την άλλη μέρα δεν θυμάται κανείς.
Αλλά όσοι αισθάνονται τον εαυτό τους πόσο κοντά είναι στο να θέλει την υποταγή και σπαρταρανε πριν παραδοθούν, φοβούνται ακόμα και το πάτημα του ποδιού.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Παίδες, θα κάνω ένα ερώτημα που θεωρώ βασικό.
Ποια είναι για σας η σημειολογία του αυθόρμητου χαστουκιού;
Το θεωρείτε πράξη βίας ή άμεση ανταπόδοση σε μια προσβολή;
Και ποια είναι η διαφορά μεταξύ ενός γυναικείου και αντρικού χαστουκιού;
Να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι σε χαστούκι και όχι γροθιά, κλωτσιά ή οτιδήποτε άλλο παραπέμπει σε εξουδετέρωση του αντιπάλου.
Να διευκρινήσω ότι αναφέρομαι σε χαστούκι και όχι γροθιά, κλωτσιά ή οτιδήποτε άλλο παραπέμπει σε εξουδετέρωση του αντιπάλου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Αν είναι άλφα άνδρας δεν μπλέκει με μπέτα γυναίκα. Και τούμπαλιν.enterprise-psi έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:52 ΑΝ είναι άλφα άνδρας, απλά την κοιτάει με ενα βλέμμα και χαστουκίζεται μόνη της. Τώρα που είναι μπέτα φάγκ , ρίχνει ο ίδιος το χαστούκι.
Από εκεί και πέρα, κάθε γράμμα έχει τους δικούς του κώδικες.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ψυχραιμια - χαμόγελο - οτι και να σας κανουν και μην ξεχνατε να σηκωνετε επιτημιτικα το αριστερο φρυδι για επιπληξη.

ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εξαρτάται απο την ένταση την στιγμή και το ποιος το ρίχνει σε ποιόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:06 Παίδες, θα κάνω ένα ερώτημα που θεωρώ βασικό.
Από άντρα προς γυναίκα το θεωρώ απαράδεκτο όπως και να έχει, ακόμα και αν έχει συμβολικό χαρακτήρα στο μυαλό μου το έχω συνδέσει με πιθηκήσια συμπεριφορά, σιτροέν σάξο με φιμέ τζάμια και μουσική στην διαπασών, θεωρίες περί τιμημένων παντελονιών, σε προειδοποίησα οτι θα πέσουν μπάτσες κτλ. Ακόμα και κέρατο να έχει πέσει ο άντρας πρέπει να μπορέσει να συγκρατηθεί και να διατηρήσει μια αξιοπρέπεια.
Απο γυναίκα προς άντρα τώρα ίσως ενα χαμηλής έντασης χαστούκι που θα έρθει ως απάντηση σε μια προσβολή να μπορούσα να το δικαιολογήσω αλλά και πάλι μου φαίνεται λιγο θεατρινίστικη και υπερβολική συμπεριφορά.
Το οτι ο αντρας μπορει να θελει απλως να τον ακουει η γυναικα του και να παιρνει στα σοβαρα οτι της λεει δεν παιζει ετσι;συννεφιασμένη Κυριακή έγραψε: 12 Μαρ 2019, 10:08 Χειρότερο είδος λοιπόν, από τις γυναίκες που μεγαλώνουν με το όνειρο να ντυθούν νυφούλες, είναι οι άντρες που χρησιμοποιούν αυτές τις γυναίκες προς επίδειξη του ανδρισμού τους.
Μονο επιδειξη ανδρισμου μπορεις να δεις και τιποτα αλλο.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Ευχαριστώ για την απάντηση. Απλώς παρατηρώ ότι δίνεις διευκρινήσεις και οπτικές προσομοιώσεις για την πιθηκήσια συμπεριφορά, όταν αυτή αφορά άντρες. Εννοώ ότι δεν αναφέρεις σε ποια μάρκα αυτοκινήτου και χρώμα τζαμιών σε παραπέμπουν οι πιθηκίνες.gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:14Εξαρτάται απο την ένταση την στιγμή και το ποιος το ρίχνει σε ποιόν.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:06 Παίδες, θα κάνω ένα ερώτημα που θεωρώ βασικό.
Από άντρα προς γυναίκα το θεωρώ απαράδεκτο όπως και να έχει, ακόμα και αν έχει συμβολικό χαρακτήρα στο μυαλό μου το έχω συνδέσει με πιθηκήσια συμπεριφορά, σιτροέν σάξο με φιμέ τζάμια και μουσική στην διαπασών, θεωρίες περί τιμημένων παντελονιών κτλ. Ακόμα και κέρατο να έχει πέσει ο άντρας πρέπει να μπορέσει να συγκρατηθεί και να διατηρήσει μια αξιοπρέπεια.
Απο γυναίκα προς άντρα τώρα ίσως ενα χαμηλής έντασης χαστούκι που θα έρθει ως απάντηση σε μια προσβολή να μπορούσα να το δικαιολογήσω αλλά και πάλι μου φαίνεται λιγο θεατρινίστικη και υπερβολική συμπεριφορά.
Ελπίζω να μην εννοείς ότι μόνον τους άνδρες φαντάζεσαι ως οδηγούς, έτσι;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτος (η αυτη) που ριχνει "αυθορμητα" χαστουκια, θελει απαντηση με γροθια, κλωτσια, εξουδετερωση.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:06 Παίδες, θα κάνω ένα ερώτημα που θεωρώ βασικό.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
δηλαδη ειναι οκ να σε σφαλιαρωνουν, αλλα οχι να σφαλιαρωνεις.gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:14
Εξαρτάται απο την ένταση την στιγμή και το ποιος το ρίχνει σε ποιόν.
Από άντρα προς γυναίκα το θεωρώ απαράδεκτο όπως και να έχει, ακόμα και αν έχει συμβολικό χαρακτήρα στο μυαλό μου το έχω συνδέσει με πιθηκήσια συμπεριφορά, σιτροέν σάξο με φιμέ τζάμια και μουσική στην διαπασών, θεωρίες περί τιμημένων παντελονιών, σε προειδοποίησα οτι θα πέσουν μπάτσες κτλ. Ακόμα και κέρατο να έχει πέσει ο άντρας πρέπει να μπορέσει να συγκρατηθεί και να διατηρήσει μια αξιοπρέπεια.
τζανετακος;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Αλφα σερνικος , αλλα που να καταλάβετε εσεις τα πιθήκια .Ασέβαστος έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:25δηλαδη ειναι οκ να σε σφαλιαρωνουν, αλλα οχι να σφαλιαρωνεις.gassim έγραψε: 12 Μαρ 2019, 11:14
Εξαρτάται απο την ένταση την στιγμή και το ποιος το ρίχνει σε ποιόν.
τζανετακος;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 311 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος