Μα με τιμάει να είναι καλύτερος, δεν ξέρω γιατί το λες για να με πικάρεις. Μαγκιά μου να καταλήξω με καλύτερο θα'χω να παινεύομαι.Αγις έγραψε: 12 Μαρ 2019, 03:05
Δεν αμφιβάλλω (κ οτι ειναι πολυ καλυτερος ) Πελοποννήσιος ειναι δλδ εγγύηση- γενικα γράφω δεν αναφερομουν ειδικα σε καποιον .
Βασει νομων βεβαια κ τα παιδια εκτος γαμου εχουν τα ιδια δικαιωματα σε κληρονομιες -περιουσια .
Οποτε μας απομενει οτι καλες οι μαγκιες κ οι δικαιολογιες αλλα γαμο κ αντρα διπλα σας τον θελετε, για να κανετε παιδια .
Καλά όλα τα άλλα για μένα είναι μπαρούφες, γιατί προφανώς και τον διάλεξα να είναι δίπλα μου και το θεωρώ δεδομένο ότι θα είναι βάσει όσων από μόνος του λέει. Αλλιώς σιγά μην καθόμουν μαζί του τόσα χρόνια. Εγώ ευθέως το λέω ότι έχω κριτήρια επιλογής άντρα από εμφάνιση και η λίστα τραβάει πολύ. Αν ήταν να το κάνω μόνη το παιδί, σιγά μη καθόμουν να τρώω σχέση στη μάπα, οικογένειες στη μάπα, προβλήματα στη μάπα και ό,τι άλλο φέρνει ο άλλος. Θα το έκανα με άλλες μεθόδους. Στη σχέση είμαι γιατί τον γουστάρω τον συγκεκριμένο και αυτός μου βγάζει το παραπάνω, μην τα ανεξαρτητοποιείς, δεν ξέρεις αν θα μου έβγαινε η ανάγκη για παιδιά, αν δεν ήταν αυτός, όπως και ποτέ δεν μου είχε περάσει από το μυαλό πριν από αυτόν.