!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ελληνοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάγκη διαμόρφωσης μετώπου αντίστασης

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Juno

Re: Ελληνοποιήσεις του ΣΥΡΙΖΑ. Ανάγκη διαμόρφωσης μετώπου αντίστασης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Juno »

nikos_hellas έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:21 Η ΝΔ ! αποσκοπεί και αυτή σε αυτές τις ψήφους!!

Εικόνα
Αν ισχύει, είναι ηλίθιοι γιατί οι λαθρομετανάστες θα ψηφίσουν όλοι σύριζα. Ας τους ενημερώσει ο πατησιωτης.
Αν και πιστεύω πως η συνάντηση αυτή είναι για τα μάτια του κόσμου, για να μην τον λένε ρατσιστή. Δεν γίνεται να πιστεύει πως θα πάρει ψήφους από αυτούς.
How are Albanians distorting history
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!
Άβαταρ μέλους
southern
Phorum.gr user: southern

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από southern »

Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:12
southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:32
δεν θα κάτσει να αυτοκτονήσει εκλογικά το κόμμα του Μητσοτάκη με αθρόες ελληνοποιήσεις.
Μα για αυτούς εκλογική αυτοκτονία είναι το να μην είναι αρεστοί στο Σόρος και τη Μέρκελ (το ΕΛΚ που θέλεις και..να το επιρρεάσουν κατα των ανοιχτών συνόρων :smt005: ).

Τους ψηφοφόρους τους, τους αντιλαμβάνονται σαν ένα κοπάδι πρόβατα.

Την απάντηση την έχουν. Ψήφισε ΝΔ για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει σημασία τί είναι η ΝΔ, απλά αυτό. Ακόμη και για το δήμο της Αθήνας που δεν τίθεται καν θέμα ΣΥΡΙΖΑ...τα ίδια λένε!

Δεν μπορώ να καταλάβω τί ψάχνεις να βρεις.
Από το 2012 ψηφίζω ΧΑ. δεν είμαι εθνικιστής, από οικογένεια παλιών βασιλικών είμαι :roll: θέλω συστημική ακροδεξιά υπέρ ευρώ. το ευρώ είναι η αιτία που πολλοί συνταξιούχοι δεν ψηφίζουν ΧΑ. Έχω ξαναγράψει ότι θα ήταν καλό να μετεξελιχτείτε. Διαβάζω καθημερινά το σαιτ, στην επικαιρότητα δεν λέτε λάθος πράγματα, τα ιδεολογικά κείμενα δεν με αγγίζουν. η ΝΔ δεν με καλύπτει σε εθνικά και κοινωνικά θέματα. στα οικονομικά με ενοχλεί λιγότερα, και τους βρίσκω και λαϊκιστές με παροχές που δεν γίνονται λόγω μνημονίου. Λόγω δουλειάς και συναναστροφών έχω άποψη υπέρ του ευρώ. Η κίνηση ΕΘΝΟΣ και Ελευθερία μου αρέσει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση όχι απλά να μπει στη Βουλή αλλά ούτε καν να συμμετάσχει.
Ο στόχος πρέπει να είναι η συμμετοχή σε κυβέρνηση με ανταλλάγματα στην σκληρή δεξιά/εθνικιστική ατζέντα. Θεωρώ ότι θα ξεφτίσει γρήγορα ο Κούλης και ο Τσίπρας θα αποδυναμωθεί μετά την απώλεια της εξουσίας. Το μεταναστευτικό με απασχολεί από το 1996, έκανα το λάθος να πιστεύω στη καλλίτερη διαχείριση του από τη ΝΔ. Δεν τη ξαναπατάω, χρειάζεται ακροδεξιός μπαμπούλας για τη ΝΔ και εδώ μπαίνετε εσείς στο παιχνίδι.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
Άβαταρ μέλους
Juno

wooded glade έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:22 Ο Μητσοτάκης αν τα καταργήσει μετά, έχει τελειώσει η ιστορία.
Εδώ πάει σίγουρα να γίνει ρωσοποντιοποίηση των εκλογών.
Τι νούμερα βγαίνουν δεν ξέρω αλλά πάει σίγουρα να γίνει ρωσοποντιοποίηση. Επίσης αν κάποιος μετανάστης δεν τους ψηφίζει σίγουρα θα προσπαθήσουν να τον ξε-ελληνοποιήσουν, αν μπορούν.
Εν πάσει περιπτώσει η όποια διαδικασία αυτής της μορφής δεν μπορεί να δίνει το δικαίωμα ψήφου αν δεν περάσει μία πενταετία από την αποδοχή της αίτησης.
Πιστεύεις πως οι της πρώην ΕΣΣΔ, θα ψήφιζαν σύριζα που φέρνει τζιχάντια; Αμφιβάλλω.
Από τους παλιούς λαθρομετανάστες πιστεύω πως θα φάει φόλα.
Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Άβαταρ μέλους
southern

Juno έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:10
nikos_hellas έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:21 Η ΝΔ ! αποσκοπεί και αυτή σε αυτές τις ψήφους!!

Εικόνα
Αν ισχύει, είναι ηλίθιοι γιατί οι λαθρομετανάστες θα ψηφίσουν όλοι σύριζα. Ας τους ενημερώσει ο πατησιωτης.
Αν και πιστεύω πως η συνάντηση αυτή είναι για τα μάτια του κόσμου, για να μην τον λένε ρατσιστή. Δεν γίνεται να πιστεύει πως θα πάρει ψήφους από αυτούς.
ο wooded πιστεύει ότι αυτοί οι εξαθλιωμένοι προλετάριοι είναι δυνατόν να ψηφίσουν κόμμα με δεξιά ή φιλελεύθερη ατζέντα :c020: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και το μειονοτικό DEB θα ψηφίσουν.
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
Άβαταρ μέλους
Juno

southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:24
wooded glade έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:22 Ο Μητσοτάκης αν τα καταργήσει μετά, έχει τελειώσει η ιστορία.
Τι νούμερα βγαίνουν δεν ξέρω αλλά πάει σίγουρα να γίνει ρωσοποντιοποίηση. Επίσης αν κάποιος μετανάστης δεν τους ψηφίζει σίγουρα θα προσπαθήσουν να τον ξε-ελληνοποιήσουν, αν μπορούν.
Εν πάσει περιπτώσει η όποια διαδικασία αυτής της μορφής δεν μπορεί να δίνει το δικαίωμα ψήφου αν δεν περάσει μία πενταετία από την αποδοχή της αίτησης.
δεν υπάρχει 'αν", πρέπει να τα καταργήσει ΟΛΑ. Εξάλλου τα καταψήφισε η κοινοβουλευτική του ομάδα. Ειδικά το ΕΛΚ μπορεί να κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του Τσίπρα αν θέλει να κάνει μαγκιές με ελληνοποιήσεις
Να τους ενημερώσουμε λοιπόν γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ (πρόσεχε δεν λέω "δικούς μας").
Υπάρχει επικοινωνία με ΕΛΚ στις Βρυξέλλες;
Σοβαρά τώρα, πείτε μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καρφώσω κυβέρνηση. :8) Νόμιμα πάντα! :8)

southern έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:13 ο wooded πιστεύει ότι αυτοί οι εξαθλιωμένοι προλετάριοι είναι δυνατόν να ψηφίσουν κόμμα με δεξιά ή φιλελεύθερη ατζέντα :c020: ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ, ΚΚΕ και το μειονοτικό DEB θα ψηφίσουν.
Εμένα με ενδιαφέρει τι πιστεύουν αυτοί που μπορούν να τον εμποδίσουν, τα άλλα κόμματα. Και πώς μπορούμε να ενημερώσουμε οποιονδήποτε στην Ευρωβουλή αντιτίθεται και θα τους κάνει να κλάψουν.
Άβαταρ μέλους
southern

Juno έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:15
δεν υπάρχει 'αν", πρέπει να τα καταργήσει ΟΛΑ. Εξάλλου τα καταψήφισε η κοινοβουλευτική του ομάδα. Ειδικά το ΕΛΚ μπορεί να κάνει πολύ δύσκολη τη ζωή του Τσίπρα αν θέλει να κάνει μαγκιές με ελληνοποιήσεις
Να τους ενημερώσουμε λοιπόν γιατί αν περιμένουμε από αυτούς εδώ (πρόσεχε δεν λέω "δικούς μας").
Σοβαρά τώρα, πείτε μου. Δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα καρφώσω κυβέρνηση. :8)
εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για το τι θα κάνει η ΝΔ. Χρειάζονται αυστηρές νομοθεσίες στην ιθαγένεια και δρακόντειες στη λαθρομεταναστευση. Με τους μητσοτακοδρασίτες να κάνουν κουμάντο στη ΝΔ, δεν βλέπω αυτά να γίνονται. πρέπει ένα υπάρχει ακροδεξιό φόβητρο. Σκληρές θέσεις έχουν η ΧΑ και ο Τζήμερος.
Άβαταρ μέλους
southern

πάντως απέναντι στο νομοσχέδιο Ραγκούση υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση, η οποία έφερε και κάποιο αποτέλεσμα
Άβαταρ μέλους
Juno

southern έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:20
εμείς δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. δεν τρέφω και πολλές ελπίδες για το τι θα κάνει η ΝΔ. Χρειάζονται αυστηρές νομοθεσίες στην ιθαγένεια και δρακόντειες στη λαθρομεταναστευση. Με τους μητσοτακοδρασίτες να κάνουν κουμάντο στη ΝΔ, δεν βλέπω αυτά να γίνονται. πρέπει ένα υπάρχει ακροδεξιό φόβητρο. Σκληρές θέσεις έχουν η ΧΑ και ο Τζήμερος.
Τι θες να πεις, δεν μπορούμε να στείλουμε mail στο κόμμα που λες; Δεν έχει twitter να του γράψουμε; Ένα απλό "ελέγξτε τους, βάζουμε λαθρομετανάστες στην ΕΕ και τους κάνουν πολίτες" δεν μπορούμε να το γράψουμε πουθενά; Και να το δουν εννοείται.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 22:52
southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:50 εγώ ζητάω Ελληνοποιήσεις με αυστηρά κριτήρια και όχι άκρως ελαστικά όπως θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Αλβανοί μαγαζάτορες μια χαρά ψηφίζουν δεξιό ακόμα και ακροδεξιό κόμμα. δεν θα κάνουν όμως το ίδιο οι πάμφτωχοι προλετάριοι.
Οι δε Ρώσοι και Ουκρανοί μια χαρά κολλάνε με τους σκληρούς δεξιούς
πολυ σωστα το εθεσες

βρισκεσαι πιο κοντα ταξικα στον καταστηματαρχη γεωργιανο που απασχολει με τριτοκοσμικους ορους συμπατριωτες σου απο τους εργατες συμπατριωτες σου

αυτη ειναι η δηθεν φιλολαικη δεξια-ακροδεξια

αυτα να τα ακουν οι γκλοντεν που ψελιζουν κατι για ελληνες εργατες αλλα η μιση χ.α. απασχολει αλλοδαπους και σχετιζεται με αλλοδαπους μαγαζατορες μπραβους της νυχτας
Σε ποιο σύμπαν ζεις άνθρωπέ μου και τα βλέπεις όλα αυτά; :roll:
Άβαταρ μέλους
southern

Juno έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:24
southern έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:20
Τι θες να πεις, δεν μπορούμε να στείλουμε mail στο κόμμα που λες; Δεν έχει twitter να του γράψουμε; Ένα απλό "ελέγξτε τους, βάζουμε λαθρομετανάστες στην ΕΕ και τους κάνουν πολίτες" δεν μπορούμε να γράψουμε πουθενά;
με twitter σίγουρα μπορείς να δώσεις μήνυμα.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

southern έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:11
Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:12
southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:32
δεν θα κάτσει να αυτοκτονήσει εκλογικά το κόμμα του Μητσοτάκη με αθρόες ελληνοποιήσεις.
Μα για αυτούς εκλογική αυτοκτονία είναι το να μην είναι αρεστοί στο Σόρος και τη Μέρκελ (το ΕΛΚ που θέλεις και..να το επιρρεάσουν κατα των ανοιχτών συνόρων :smt005: ).

Τους ψηφοφόρους τους, τους αντιλαμβάνονται σαν ένα κοπάδι πρόβατα.

Την απάντηση την έχουν. Ψήφισε ΝΔ για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει σημασία τί είναι η ΝΔ, απλά αυτό. Ακόμη και για το δήμο της Αθήνας που δεν τίθεται καν θέμα ΣΥΡΙΖΑ...τα ίδια λένε!

Δεν μπορώ να καταλάβω τί ψάχνεις να βρεις.
Από το 2012 ψηφίζω ΧΑ. δεν είμαι εθνικιστής, από οικογένεια παλιών βασιλικών είμαι :roll: θέλω συστημική ακροδεξιά υπέρ ευρώ. το ευρώ είναι η αιτία που πολλοί συνταξιούχοι δεν ψηφίζουν ΧΑ. Έχω ξαναγράψει ότι θα ήταν καλό να μετεξελιχτείτε. Διαβάζω καθημερινά το σαιτ, στην επικαιρότητα δεν λέτε λάθος πράγματα, τα ιδεολογικά κείμενα δεν με αγγίζουν. η ΝΔ δεν με καλύπτει σε εθνικά και κοινωνικά θέματα. στα οικονομικά με ενοχλεί λιγότερα, και τους βρίσκω και λαϊκιστές με παροχές που δεν γίνονται λόγω μνημονίου. Λόγω δουλειάς και συναναστροφών έχω άποψη υπέρ του ευρώ. Η κίνηση ΕΘΝΟΣ και Ελευθερία μου αρέσει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση όχι απλά να μπει στη Βουλή αλλά ούτε καν να συμμετάσχει.
Ο στόχος πρέπει να είναι η συμμετοχή σε κυβέρνηση με ανταλλάγματα στην σκληρή δεξιά/εθνικιστική ατζέντα. Θεωρώ ότι θα ξεφτίσει γρήγορα ο Κούλης και ο Τσίπρας θα αποδυναμωθεί μετά την απώλεια της εξουσίας. Το μεταναστευτικό με απασχολεί από το 1996, έκανα το λάθος να πιστεύω στη καλλίτερη διαχείριση του από τη ΝΔ. Δεν τη ξαναπατάω, χρειάζεται ακροδεξιός μπαμπούλας για τη ΝΔ και εδώ μπαίνετε εσείς στο παιχνίδι.
Το ευρώ είναι ένα νόμισμα καταστροφής με ημερομηνία λήξεως. Μια προσωρινή παραμονή στο ευρώ λόγω αναγκών είναι κατανοητή. Αλλά μόνιμη θέση υπερ του, όχι.

Όλα τα ευρωπαϊκά ακροδξειά κόμματα που υποστηρίζεις (πλην του βοξ κι αυτό παίζεται...) είναι κατα του ευρώ και υπερ των εθνικών νομισμάτων.

Τι καλύτερο απο το να έχει μια χώρα το δικό της εθνικό νόμισμα και τη δική της οικονομία; Κάποια στιγμή όλες οι χώρες της ΕΕ θα οδηγηηθούν εκεί, γιατί η ΕΕ καταλήγει σε φιάσκο. Τουλάχιστον να προλάβουμε να αποφύγουμε το οργουελικό καθεστώς που ετοιμάζει η ΕΕ για τα κράτη της (τα οποία και σκοπεύει να καταργήσει), πριν μας βρουν αυτοί οι μπελάδες και μετά θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να ξεμπλέξουμε, ακόμη κι αν η ΕΕ δεν θα υφίσταται ποια.
Άβαταρ μέλους
southern

Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:24
southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 12:50 εγώ ζητάω Ελληνοποιήσεις με αυστηρά κριτήρια και όχι άκρως ελαστικά όπως θέλει να κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Οι Αλβανοί μαγαζάτορες μια χαρά ψηφίζουν δεξιό ακόμα και ακροδεξιό κόμμα. δεν θα κάνουν όμως το ίδιο οι πάμφτωχοι προλετάριοι.
Οι δε Ρώσοι και Ουκρανοί μια χαρά κολλάνε με τους σκληρούς δεξιούς
πολυ σωστα το εθεσες

βρισκεσαι πιο κοντα ταξικα στον καταστηματαρχη γεωργιανο που απασχολει με τριτοκοσμικους ορους συμπατριωτες σου απο τους εργατες συμπατριωτες σου

αυτα να τα ακουν οι γκλοντεν που ψελιζουν κατι για ελληνες εργατες αλλα η μιση χ.α. απασχολει αλλοδαπους και σχετιζεται με αλλοδαπους μαγαζατορες μπραβους της νυχτας
οι ανατολικοί είναι αντικομμουνιστές. και ξέρεις καλά την οπτική αυτών των ανθρώπων για ισλαμισμό, gay rights, αριστερά.
σύντροφος διαβάτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από σύντροφος διαβάτης »

να συμπήξουμε ένα μέτωπο αφελληνοποιήσεων: θα πιάνουμε τους ελληνοποιημένους και θα βάζουμε τον Αδωνις να ρουφάει απο μέσα τους τον ελληνιζμό.
η Αόρατος Αρχή είναι όχι μόνο αόρατος αλλά και ανύπαρκτος.
Άβαταρ μέλους
wooded glade

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από wooded glade »

Juno έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:11
Πιστεύεις πως οι της πρώην ΕΣΣΔ, θα ψήφιζαν σύριζα που φέρνει τζιχάντια; Αμφιβάλλω.
Από τους παλιούς λαθρομετανάστες πιστεύω πως θα φάει φόλα.
Μα θα είναι και προσυνεννοημένες οι ελληνοποιήσεις.
δεν είναι όλα κρού-σμα-τα
Άβαταρ μέλους
Golden Age

southern έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:29
Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2019, 20:24

πολυ σωστα το εθεσες

οι ανατολικοί είναι αντικομμουνιστές. και ξέρεις καλά την οπτική αυτών των ανθρώπων για ισλαμισμό, gay rights, αριστερά.
Μιλώ για τις μπούρδες περι "απασχολήσεως αλλοδαπών απο τη ΧΑ" που έγραψε ο έθνι.

Τις ξέρω καλά τις πεποιθήσεις των Ανατολικοευρωπαίων.

Διαφωνώ πάντως γενικότερα με ελληνοποιήσεις. Κάποιοι ναι, είναι πολύ αξιόλογοι και επίσης πολύ πιο Έλληνες απο διάφορους Έλληνες. Άλλοι όμως δεν παύουν να 'χουν το σύμπλεγμα του "ξένου".

Εδικά δε για τους Αλβανούς είμαι κάθετα αντίθετος (παρότι κι εκεί υπάρχουν εξαιρέσεις). Στην πλειοψηφία τους έχουν τα συνειδησιακά τους συμπλέγματα, εθνική συνείδηση δεν αλλάζουν και πάντοτε τα εθνικά συμφέροντα της Αλβανιάς θα είναι προτεραιτότητά τους (και γενικότερα πεποίθησή τους). Όχι, όχι και πάλι όχι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Golden Age την 10 Μαρ 2019, 20:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”