Golden Age έγραψε: 10 Μαρ 2019, 18:12
southern έγραψε: 09 Μαρ 2019, 08:32
δεν θα κάτσει να αυτοκτονήσει εκλογικά το κόμμα του Μητσοτάκη με αθρόες ελληνοποιήσεις.
Μα για αυτούς εκλογική αυτοκτονία είναι το να μην είναι αρεστοί στο Σόρος και τη Μέρκελ (το ΕΛΚ που θέλεις και..να το επιρρεάσουν κατα των ανοιχτών συνόρων

).
Τους ψηφοφόρους τους, τους αντιλαμβάνονται σαν ένα κοπάδι πρόβατα.
Την απάντηση την έχουν.
Ψήφισε ΝΔ για να μη βγει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έχει σημασία τί είναι η ΝΔ, απλά αυτό. Ακόμη και για το δήμο της Αθήνας που δεν τίθεται καν θέμα ΣΥΡΙΖΑ...τα ίδια λένε!
Δεν μπορώ να καταλάβω τί ψάχνεις να βρεις.
Από το 2012 ψηφίζω ΧΑ. δεν είμαι εθνικιστής, από οικογένεια παλιών βασιλικών είμαι

θέλω συστημική ακροδεξιά υπέρ ευρώ. το ευρώ είναι η αιτία που πολλοί συνταξιούχοι δεν ψηφίζουν ΧΑ. Έχω ξαναγράψει ότι θα ήταν καλό να μετεξελιχτείτε. Διαβάζω καθημερινά το σαιτ, στην επικαιρότητα δεν λέτε λάθος πράγματα, τα ιδεολογικά κείμενα δεν με αγγίζουν. η ΝΔ δεν με καλύπτει σε εθνικά και κοινωνικά θέματα. στα οικονομικά με ενοχλεί λιγότερα, και τους βρίσκω και λαϊκιστές με παροχές που δεν γίνονται λόγω μνημονίου. Λόγω δουλειάς και συναναστροφών έχω άποψη υπέρ του ευρώ. Η κίνηση ΕΘΝΟΣ και Ελευθερία μου αρέσει αλλά δεν υπάρχει περίπτωση όχι απλά να μπει στη Βουλή αλλά ούτε καν να συμμετάσχει.
Ο στόχος πρέπει να είναι η συμμετοχή σε κυβέρνηση με ανταλλάγματα στην σκληρή δεξιά/εθνικιστική ατζέντα. Θεωρώ ότι θα ξεφτίσει γρήγορα ο Κούλης και ο Τσίπρας θα αποδυναμωθεί μετά την απώλεια της εξουσίας. Το μεταναστευτικό με απασχολεί από το 1996, έκανα το λάθος να πιστεύω στη καλλίτερη διαχείριση του από τη ΝΔ. Δεν τη ξαναπατάω, χρειάζεται ακροδεξιός μπαμπούλας για τη ΝΔ και εδώ μπαίνετε εσείς στο παιχνίδι.