Ετσι ακριβως ειναι.Cecily Anne έγραψε: 09 Μαρ 2019, 21:52Ενταξει το τραβάς να σας πέρασε για σκύλο χλωμό. Βεβαια ποτε δεν ξερεις, εχουμε δει σκυλιά κ σκυλιά αλλά Τεσπα νομίζω σας υποβιβάζεις.stergiosbik έγραψε: 09 Μαρ 2019, 21:28Κανεις λαθος.Cecily Anne έγραψε: 09 Μαρ 2019, 20:43
Μεχρι σημερα νόμιζα οτι τα χωρις αυτοπεποίθηση γυναικακια ειναι τουμπεκί ψιλοκομμένο με κανα τσαμπα μάγκα αγράμματο κατώτερου κοινωνικά στρώματος, που νομιζει οτι ευωδιάζει αντριλα και οχι οξειδωμενα λιπίδια σε ιδρωτοποιούς αδενες, αλλά για συνέχισε, εχει ενδιαφέρον.
Αυτοπεποιθηση σημαινει ξερω ποια ειμαι και δεν εχω αναγκη να δειξω κατι πατωντας το ποδι του αντρα μου.
Αν καποια δεν καταλαβαινει οτι αυτο το εθιμο υποβιβαζει και προσβαλλει και την ιδια ειναι για κλωτσιες.
Καλυτερα ν αγορασει κανα σκυλο να τον εχει σηκω σηκω,κατσε κατσε να γλιτωσει και κανας χριστιανος.
Οταν δεν σεβεσαι τον αντρα σου και πολυ περισσοτερο την ιεροτητα του χωρου και του μυστηριου εισαι για κανα τουρ κατα Πακισταν μερια να στρωσεις χαρακτηρα.