!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Alchemist501

Re: Μην κάνεις πλάκα στο μαλάκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Alchemist501 »

ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:58
Alchemist501 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:19 Ερώτηση, νομίζει κανείς πως η χαριτωμενιά της νύφης είναι ίση με την βιαιοπραγία του ζώου δίπλα της ?
Yπάρχουν δύο είδών χαριτωμενιές.
Αυτές που επιχειρούνται ιδιωτικά (και η όποια εξέλιξη τους αφορά καθαρά και μόνον στις προσωπικές σχέσεις του ζεύγους) και αυτές που επιχειρούνται ως επίδειξη στο κοινό. Και όσο μεγαλύτερο ρίσκο παίρνει κάποιος τόσο μεγαλύτερο είναι και το δημόσιο ρεζιλίκι σε περίπτωση που η χαριτωμενιά δεν πιάσει.

Η συγκεκριμένη είναι ηλίθια επειδή "σκέφθηκε" ότι δεν παίρνει κάποιο ρίσκο. Και η μηδενική αντίδραση της το αποδεικνύει.
Δεν πάτε καλά μου φαίνεται.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”

― Anurag Shourie
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Οι μαλακιες (καθολου αθωες κ χαριτωμενες) χτυπάνε κοκκινο στις προετοιμασιες γαμου - με αποτέλεσμα να διαλυονται πολλα πανηγυρια πριν ξεκινησουν.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Χαοτικός έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:56
mgtow ο γαμπρός
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:29
Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17

Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.
Κι εμένα μου φάνηκε αστείο. Γενικώς, σε οποιοδήποτε θέμα αφορά στα τελετουργικά του γάμου και σε όλες τις φάσεις που αφορούν σε όσα προηγούνται και έπονται του μισάωρου στην εκκλησία, τάσσομαι ανεπιφύλακτα υπέρ των αντρών. Απλώς γιατί η ανοχή που επιδεικνύουν στο όλο κόνσεπτ, είναι μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη μετριοπάθειας, αυτοσυγκράτησης και υποβιβασμού των πραγματικών τους επιθυμιών.

Οι σαολίν της αγάπης. :lol:
συγνώμη μετά από αυτό που συνέβει στον Πάνα ,αν ένιωθε ξενερωμένος θα είχε άδικο;
Θα ήταν φαλλοκράτης ας πούμε; Και συνήθως αυτό το επιχείρημα που μου την δίνει είναι ότι σου λένε ''δεν είσαι σοβαρός'' αλλά ο καραγκιόζης και ο χάχας είναι ο άλλος.
Ξενερωμένος θα ένοιωθε αν το όλο σκηνικό ήταν πολύ σημαντικό γι' αυτόν.
Είναι σα να παίζει ένας ηθοποιός σε κάποιο δράμα όπου πρέπει να υποκριθεί τον σοβαρό, ενώ ο ίδιος θεωρεί κωμωδία το έργο,
Ε, σ' αυτήν τη φάση, το οτιδήποτε συμβεί πέραν του σεναρίου, το απολαμβάνει δεόντως. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:38 Οι μαλακιες (καθολου αθωες κ χαριτωμενες) χτυπάνε κοκκινο στις προετοιμασιες γαμου - με αποτέλεσμα να διαλυονται πολλα πανηγυρια πριν ξεκινησουν.
Η δικιά μου είχε χάσει 8 κιλά μέχρι τον γάμο και δεν είχε και περιθώρια.. γενικά υπάρχει πολύ άγχος για εκείνη τη μέρα από τις νύφες. Και οι γαμπροί αγχώνονται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην σκέφτονται μερικά βασικά πράγματα.

Αλλά τέλος πάντων ο τύπος όντως είναι μαλάκας. Θα μπορούσε να το προσπεράσει με ένα χαμόγελο και αν τον είχε πειράξει να της το έλεγε μετά. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
the end
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:27
vagabondo έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:19
Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:17 Ήθελα να σκάσω στα γέλια και κρατιόμουν, εντάξει το είχε παρακάνει, σαν χαζό έκανε, αφού και εγώ απόρησα με την συμπεριφορά που είχε.
Μπάφο ήπιε
Καμία σχέση, ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε, τίποτα! Ούτε μπύρα δεν έβαζε στο στόμα της..
Ας μη σχολιάσω καλύτερα
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:34 συγνώμη μετά από αυτό που συνέβει στον Πάνα ,αν ένιωθε ξενερωμένος θα είχε άδικο;
Θα ήταν φαλλοκράτης ας πούμε; Και συνήθως αυτό το επιχείρημα που μου την δίνει είναι ότι σου λένε ''δεν είσαι σοβαρός'' αλλά ο καραγκιόζης και ο χάχας είναι ο άλλος.
Σε διαφορετική περίπτωση θα έπαιρνα θέση υπέρ της γυναίκας μου πλέον, αλλά ακριβώς από κάτω εξηγώ το κλίμα που εξελίχθηκε... ο παπάς ήταν κολλητός του μπαμπά της, την ήξερε από μωρό.
viewtopic.php?f=33&t=9140&start=75#p530815
the end
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Βινόσαυρος έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:46
Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:27
vagabondo έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:19

Μπάφο ήπιε
Καμία σχέση, ούτε κάπνιζε, ούτε έπινε, τίποτα! Ούτε μπύρα δεν έβαζε στο στόμα της..
Ας μη σχολιάσω καλύτερα
Παίζει και πιάνο.
the end
Άβαταρ μέλους
Highlander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Highlander »

Spiros252 Προτείνω να μεταφερθεί στην ενότητα των Κοινωνικών.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:56
Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:42 Είναι η ώρα για πλακίτσες;
Αναρωτιέμαι.

Ξέρω για ένα παρολίγον γάμο που η νύφη στην εκκλησία στο "η δε γυνή να φοβείται τον άνδρα" σήκωσε το ποδαράκι και τον πάτησε ενώ της είχε κάνει εξήγηση από πριν να μην το δοκιμάσει.
Η αντίδραση του γαμπρού ήταν ίδια, της τράβηξε ένα φούσκο και σηκώθηκε και έφυγε από την εκκλησία.
Τουλάχιστον πήγε σε καμία ψυχιατρική κλινική να τον εξετάσουν ή κυκλοφορεί ακόμη ανάμεσα μας ;
Ετοιμάσου να δώσεις αντιεπιληπτικά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:44
Αγις έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:38 Οι μαλακιες (καθολου αθωες κ χαριτωμενες) χτυπάνε κοκκινο στις προετοιμασιες γαμου - με αποτέλεσμα να διαλυονται πολλα πανηγυρια πριν ξεκινησουν.
Η δικιά μου είχε χάσει 8 κιλά μέχρι τον γάμο και δεν είχε και περιθώρια.. γενικά υπάρχει πολύ άγχος για εκείνη τη μέρα από τις νύφες. Και οι γαμπροί αγχώνονται αλλά όχι σε τέτοιο βαθμό ώστε να μην σκέφτονται μερικά βασικά πράγματα.

Αλλά τέλος πάντων ο τύπος όντως είναι μαλάκας. Θα μπορούσε να το προσπεράσει με ένα χαμόγελο και αν τον είχε πειράξει να της το έλεγε μετά. Δεν είναι συμπεριφορά αυτή.
Μεγαλο λαθος - η μαλακω ηταν αυτη και η συμπεριφορα της απαραδεκτη - προειδοποιηθηκε αλλα θελησε να πουλησει τη μαγκια της ενωπιον ολων .
Οταν δεχτεις τετοια απουσια σεβασμου κ παρομοιες καταστασεις κ ανεχεσαι επιβολη γιατι ετσι γουσταρει εχεις τελειωσει - θα σε ξεφτιλιζει παντου και καλα θα κανει γιατι σου αξιζει κ δεν της αξιζεις - σε μετρησε και ησουν ελλιποβαρης αναρχιδος .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:04
Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:59
Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:58

Επειδή τώρα είναι 60αρης, παντρεύτηκε μετά, έκανε οικογένεια, σπούδασε παιδιά, δεν χώρισε ποτέ και η γυναίκα του δεν φαίνεται δυστυχισμένη.
Ναι αλλά δεν μου απαντάς αν πήγε να τον κοιτάξουν.
Μιλάμε για επικίνδυνο.
Επίσης απ' όσο ξέρω δεν βιαιοπράγησε με άλλους ποτέ.
Επίσης εγώ στο 22 μου είχα πλακώσει στις μπουνιές κάποιον που μου πείραξε την γκόμενα και δεν πήγα ποτέ σε ψυχίατρο.
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας! :lol:
Εγώ ήμουν. Τραβιόταν μαζί μου πριν σε χωρίσει.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Αγις έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:53

Μεγαλο λαθος - η μαλακω ηταν αυτη και η συμπεριφορα της απαραδεκτη - προειδοποιηθηκε αλλα θελησε να πουλησει τη μαγκια της ενωπιον ολων .
Οταν δεχτεις τετοια απουσια σεβασμου κ παρομοιες καταστασεις κ ανεχεσαι επιβολη γιατι ετσι γουσταρει εχεις τελειωσει - θα σε ξεφτιλιζει παντου και καλα θα κανει γιατι σου αξιζει κ δεν της αξιζεις - σε μετρησε και ησουν ελλιποβαρης αναρχιδος .
Εκείνη τη μέρα περιμένεις να σε μετρήσει και να την μετρήσεις;
the end
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός

Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:12
Highlander έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:09
Chainis έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:04

Επίσης απ' όσο ξέρω δεν βιαιοπράγησε με άλλους ποτέ.
Επίσης εγώ στο 22 μου είχα πλακώσει στις μπουνιές κάποιον που μου πείραξε την γκόμενα και δεν πήγα ποτέ σε ψυχίατρο.
Κυκλοφορούμε ανάμεσα σας! :lol:
Απ' όσο ξέρεις; :lol:
Μάλλον θα έπρεπε να πας.
Παράληψη.
Δεν σας ήξερα κι από τότε να μου το επισημάνετε. :lol:
Έλα ρε πήγαινε μία. Δε θα πάθεις τίποτα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:56
Αγις έγραψε: 09 Μαρ 2019, 18:53

Εκείνη τη μέρα περιμένεις να σε μετρήσει και να την μετρήσεις;
εγραψα κ '' παρομοιες καταστασεις'' :wave:

η αληθεια ειναι ομως οτι ξεφευγουν πολυ και δοκιμαζουν αντοχες κ ορια κατα τις προετοιμασιες,
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”