ε όχι ρε πεδιάDIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14Είναι πολύ απλό, μέχρι κι εσύ μπορείς να το κάνεις.
Κοιτάζεις πρώτα την φωτογραφία με τους Γκέκηδες.
Μετά μια-μια τις επόμενες.
Δεν μπορεί, θα ξεχωρίσεις ότι στις επόμενες όλοι έχουν μακριά μαλλιά πίσω και μόνο το μπρος από τους κροτάφους ξυρισμένο.
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αλβανική φουστανέλα και αλβανικά παραμύθια
- Βινόσαυρος
Re: Αλβανική φουστανέλα και αλβανικά παραμύθια
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Alchemist501
Βινόσαυρος έγραψε: 07 Μαρ 2019, 15:14ε όχι ρε πεδιάDIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14
Είναι πολύ απλό, μέχρι κι εσύ μπορείς να το κάνεις.
Δεν μπορεί, θα ξεχωρίσεις ότι στις επόμενες όλοι έχουν μακριά μαλλιά πίσω και μόνο το μπρος από τους κροτάφους ξυρισμένο.
![]()
![]()
![]()
![]()
Εξαρτάται αν το κούρεμα ήταν διαφορετικό τους πρώτερους αιώνες.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- Alchemist501
Πολλοί που θέλουν να το παίξουν "αντικειμενικοί" σε αντίθεση με τους "κολλημένους, συντηρητικούς, εθνικο-μπλα μπλα" απλά καταλήγουν να κάνουν τα ίδια ανιστόρητα λάθη και να καταφεύγουν σε σοφίσματα για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους και με την παραμικρή διαφωνία ή αντεπιχείρημα αρχίζουν τις κωλοτούμπες.DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:47Μπερδεύεις τα πράγματα, ελπίζω χωρίς πρόθεση.Alchemist501 έγραψε: 07 Μαρ 2019, 14:43 Όσους βλέπω να το ισχυρίζονται αυτό δεν έχουν ανοσία στα λάθη και στην κοπτοραπτική.
Ποιός είναι αυτός που υποστηρίζει ότι δεν κάνει λάθη ή δεν πέφτει θύμα στρεβλών ερμηνειών? Αν υπάρχει κάποιος τέτοιος ΨΕΜΜΑΤΑ λέει.
Η αναζήτηση της αλήθειας είναι συνεχής αγώνας δρόμου αντοχής, με όλα όσα εμπόδια συνεπάγεται κάτι τέτοιο.
Το έχω δει αρκετά και στο παλιό Phorum και στο καινούριο και σε διάφορα άλλα site. Δεν μιλάω προσωπικά για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ήδη τώρα απλά απαντάς "αναχρονισμός" χωρίς να τεκμηριώσεις την ένστασή σου.
Η πρόθεση απλώς δεν αρκεί.
“A half-truth is even more dangerous than a lie. A lie, you can detect at some stage, but half a truth is sure to mislead you for long.”
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
- DIOMEDESGR
- Phorum.gr user: DIOMEDESGR
Ε τώρα ρε φίλε άμα ΔΕΝ καταλαβαινεις τον αναχρονισμό που επιχειρήται από πλευράς Καλαβρία για να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την ΚΑΘΑΡΆ ΑΡΒΑΝΙΤΗΚΗ κόμμωση του Κολοκοτρώνη, ε δεν μπορώ να σε βοηθήσω περεταίρω.Alchemist501 έγραψε: 07 Μαρ 2019, 15:44 Πολλοί που θέλουν να το παίξουν "αντικειμενικοί" σε αντίθεση με τους "κολλημένους, συντηρητικούς, εθνικο-μπλα μπλα" απλά καταλήγουν να κάνουν τα ίδια ανιστόρητα λάθη και να καταφεύγουν σε σοφίσματα για να στηρίξουν τα λεγόμενά τους και με την παραμικρή διαφωνία ή αντεπιχείρημα αρχίζουν τις κωλοτούμπες.
Το έχω δει αρκετά και στο παλιό Phorum και στο καινούριο και σε διάφορα άλλα site. Δεν μιλάω προσωπικά για σένα γιατί δεν σε ξέρω αλλά ήδη τώρα απλά απαντάς "αναχρονισμός" χωρίς να τεκμηριώσεις την ένστασή σου.
Η πρόθεση απλώς δεν αρκεί.
Όσο για το κόλλημα σε κάποια ιδεολογία, από πλευράς εθνικιστικής αφήγησης υπάρχει συγκεκριμένο ιδεολογικό διακύβευμα διαστρέβλωσης.
Από την αντίθετη πλευρά τι κίνητρο να υπάρχει?
Η κατάρριψη του εθνικιστικού στρεβλου αφηγήματος?
Μου θυμίζει τον τυφλό αντικομμουνισμο του 1950!
"Patriotism is the last refuge of a scoundrel." Samuel Johnson, 1775.
Αν κατάλαβα καλά, εσύ ισχυρίζεσαι ότι το Αλβανικό κράτος προϋπήρξε του Ελληνικού.DIOMEDESGR έγραψε: 05 Μαρ 2019, 12:35 Ρίξε και κανα παραδοσιακό χορό βρε Καλαβρία για να επικυρώσεις τις ΑΝΑΧΡΟΝΙΣΤΙΚΕΣ σου προσπάθειες να τους κάνεις όλους Έλληνες, πριν ακόμη υπάρξει το Ελληνικό κράτος.
Ωπα ώπα!![]()
![]()
![]()
...Αλβανός δερβίσης;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- DIOMEDESGR
Ωωωωωωχ το μάτι μου!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2019, 16:10 Αν κατάλαβα καλά, εσύ ισχυρίζεσαι ότι το Αλβανικό κράτος προϋπήρξε του Ελληνικού.![]()
...Αλβανός δερβίσης;
Κανένα πρόβλημα, οι δερβίσηδες έχουν εσωτερικού τύπου ενόραση, πέραν του κόσμου τούτου.DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 16:17Ωωωωωωχ το μάτι μου!ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Μαρ 2019, 16:10 Αν κατάλαβα καλά, εσύ ισχυρίζεσαι ότι το Αλβανικό κράτος προϋπήρξε του Ελληνικού.![]()
...Αλβανός δερβίσης;![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Chainis έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:59DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14
![]()
Ρε μεγάλε ποιός αναχρονισμός;;;;
Ιδιο κούρεμα ειχαν οι Γκέκηδες και τότε και το 1821 και το 1940 [δες τα βιντεο από το άλλο νημα και θα πειστείς]
DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14Είναι πολύ απλό, μέχρι κι εσύ μπορείς να το κάνεις.
![]()
Ιδιο κούρεμα ειχαν οι Γκέκηδες και τότε και το 1821 και το 1940 [δες τα βιντεο από το άλλο νημα και θα πειστείς]
'
Μαρτυρία του Ed Brown , '''Relation de ..... Servie , Boulgarie Macedonie Thessalie [...]''', Παρίσι 1674 ,σελ 88-94'''
'''Οι Τούρκοι στη κορυφή του κεφαλιού άφηναν βόστυχο και ξύριζαν το υπόλοιπο τμήμα του κεφαλιού τους'''
Οπότε και αυτό το πανλαβανικό παραμύθι δεν πρέπει να ισχύει...
- DIOMEDESGR
Καλά το πας. Γκεκηδες αναφέρεις εσύ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ η πηγή σου, σε λίγο βγάλε και καμιά φωτογραφία εξωγήϊνου απτην Ανδρομέδα να μας πείσεις ότι ο Μπιθεκούρας δεν κουρευόταν Αρβανίτικα.Καλαβρία έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:20
'
Μαρτυρία του Ed Brown , '''Relation de ..... Servie , Boulgarie Macedonie Thessalie [...]''', Παρίσι 1674 ,σελ 88-94'''
'''Οι Τούρκοι στη κορυφή του κεφαλιού άφηναν βόστυχο και ξύριζαν το υπόλοιπο τμήμα του κεφαλιού τους'''
Βράχος το κεφάλι μιλάμε! Γρανίτης Εθνικιστικός.
Καληνυχτα Καλαβρία, με κούρασες.
Απλά η πηγή αποδεικνύει οτι δεν ξεκίνησαν ΟΛΑ απο τη Σιπερία ,και οτι ο βοστρυχος ειναι ουσιαστικά τουρκομογγολικό μάλιστα έθιμο το οποιο υοθετησαν οι βαλκανιοι πολεμιστές.DIOMEDESGR έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:06Καλά το πας. Γκεκηδες αναφέρεις εσύ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ η πηγή σου, σε λίγο βγάλε και καμιά φωτογραφία εξωγήϊνου απτην Ανδρομέδα να μας πείσεις ότι ο Μπιθεκούρας δεν κουρευόταν Αρβανίτικα.Καλαβρία έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:20
'
Βράχος το κεφάλι μιλάμε! Γρανίτης Εθνικιστικός.
Καληνυχτα Καλαβρία, με κούρασες.
Απλά και ωραία....
Οταν λες Μπιθεγκούρας τι εννοείς;;;;
Κάτσε γιατι προβλέπω οτι τα παναλβαβανικά παραμύθια παλι θα φάνε τα μούτρα τους
- Alchemist501
Καλαβρία έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:20DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14
![]()
'
Σε ποιο νήμα αναφέρεσαι ?
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
Aλβανοι και Ιταλοι παραμονές του 40
- Alchemist501
To είδα, από που προκύπτει εκεί ότι οι Γκέκηδες, είχαν το ίδιο κούρεμα 200 χρόνια πριν όμως ?
― Anurag Shourie
― Anurag Shourie
Παρακάτω αποκονίσεις Τουρκικων φύλων της ΑνατολήςΚαλαβρία έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:20DIOMEDESGR έγραψε: 07 Μαρ 2019, 10:42Είστε ΤΟΣΟ ΞΕΡΟΚΕΦΑΛΟΙ εσύ κι ο Καλαβρία που μου θυμίζετε την θεία μου την Ασημίνα όταν κουτσομπολεύει τα κορίτσια της γειτονιάς! Με τίποτε δεν θέλετε να παραδεχτείτε την αλήθεια και κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας.Chainis έγραψε: 06 Μαρ 2019, 21:14
![]()
'

-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 14 Απαντήσεις
- 638 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από southern
-
- 227 Απαντήσεις