!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
Τί γυφταρμάδες είν' τούτοι δω ρε;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Detol έχετε μόνο στο μπάνιο ή σε κάθε δωμάτιο όπως στα νοσοκομεία;
the end
- Otto Weininger
Φύγε από το Μαρόκο και έλα στην Ευρώπη.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Εγω αν εχω καλεσμενες ναρες τους ζηταω να τα βγαλουν ολα πριν μπουνε, πλην παπουτσιων.
Μου αρεσει να κυκλοφορουν γυμνες και να φορανε τακουνια.
Μου αρεσει να κυκλοφορουν γυμνες και να φορανε τακουνια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ρε Γιαννόπουλε και σατανικέ έχω μια απορία, φορέα του AIDS θα καλούσες στο σπίτι σου ή άν ερχόταν μόνος του, τι θα κάνατε;
the end
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Δεν θα καλουσα οχι
Αν ερχοταν και το μαθαινα μετα θα προσπαθουσα να συντομευσω τα παντα για να φυγει
Αν ερχοταν και το μαθαινα μετα θα προσπαθουσα να συντομευσω τα παντα για να φυγει
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
- hellegennes
-Να σου κάνω καφέ;Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:31Μα τέτοια θέλουν όλοι αυτοί.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:29Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:25 Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έχω τέτοια στο αυτοκίνητο. Αν κάποιος επιμένει να βγάλω τα παπούτσια μου για να μπω μπω σπίτι του θα γυρίσω στο αυτοκίνητο να τα πάρω και θα τα φορέσω πάνω από τα παπούτσια.
Έτσι
α)ικανοποιω την νεύρωση που έχει
β)κάνω να φαίνεται ακόμα πιο γελοίο το όλο θέμα
γ)κάνω σαφές σε όλους ότι το κάνω πρωτίστως για προστασία των παπουτσιών μου, έτσι για το γιολο![]()
Δεν το είχα σκεφτεί....![]()
![]()
![]()
Θα πάρω τέτοια θα πάω σπίτι τους και θα βγάλω και μαντιλάκια με καθαρό οινόπνευμα και θα καθαρίζω τα ποτήρια τα μαχαιροπίρουνα και τα πιάτα που θα μου φέρνουν.. θα τους τρελάνω.
Μπράβο ρε Όττο! έριξες γαμάτη ιδέα![]()
-Αν δεν σε πειράζει θα τον κάνω μόνος μου. Πού είναι τα ποτήρια;
-Να, πάρε ένα.
-Ευχαριστώ. Ελπίζω να μην σε πειράζει να το πλύνω πρώτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Σε κάθε περίπτωση, αυτή η συνήθεια έχει προκύψει από διαφορετικά πρακτικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι άνθρωποι και κατέληξαν σε εθιμική κουλτούρα.
Παραδείγματος χάριν, είναι συνήθεια που παρατηρείται τόσο σε σκανδιναβικές περιοχές όσο και πιο θερμά κλίματα αλλά υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Η κατάσταση των υποδημάτων που φορούσε ο καθένας πριν μπει μέσα στον χώρο που κατοικεί. Σε άλλη κατάσταση βρίσκονται τα παπούτσια ενός που δουλεύει σε στεγνό περιβάλλον, περπατάει σε στεγνούς δρόμους κλπ και σε άλλη οι γαλότσες του χιονιού ή του χωραφιού. Κανείς δεν συνεχίζει να φοράει τις βρεγμένες μπότες του σκι όταν μπαίνει στο σπίτι του, σήμερα. Και υπάρχει λόγος που πολλές σκηνές έχουν συμπληρωματικό χώρο για αθλητικά ή πέδιλα. Είναι νομαδικό κατάλοιπο.
Αν το σκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει ότι η λογική του κλειστού "χωλ" που υπήρχε στις παλιές πολυκατοικίες και σήμερα έχει εκλείψει είναι μια μεταφορά του πρακτικού αυτού μοτίβου στην είσοδο των αγροτικών σπιτιών.
Παραδείγματος χάριν, είναι συνήθεια που παρατηρείται τόσο σε σκανδιναβικές περιοχές όσο και πιο θερμά κλίματα αλλά υπάρχει μια κοινή συνισταμένη. Η κατάσταση των υποδημάτων που φορούσε ο καθένας πριν μπει μέσα στον χώρο που κατοικεί. Σε άλλη κατάσταση βρίσκονται τα παπούτσια ενός που δουλεύει σε στεγνό περιβάλλον, περπατάει σε στεγνούς δρόμους κλπ και σε άλλη οι γαλότσες του χιονιού ή του χωραφιού. Κανείς δεν συνεχίζει να φοράει τις βρεγμένες μπότες του σκι όταν μπαίνει στο σπίτι του, σήμερα. Και υπάρχει λόγος που πολλές σκηνές έχουν συμπληρωματικό χώρο για αθλητικά ή πέδιλα. Είναι νομαδικό κατάλοιπο.
Αν το σκεφτεί κανείς, θα διαπιστώσει ότι η λογική του κλειστού "χωλ" που υπήρχε στις παλιές πολυκατοικίες και σήμερα έχει εκλείψει είναι μια μεταφορά του πρακτικού αυτού μοτίβου στην είσοδο των αγροτικών σπιτιών.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Η συνήθεια ΄του να βγάζεις τα παπουτσια στο σπίτι παίζει να ναι βυζαντινή, πάντως.
Η εμπειρία μου είναι ότι είναι πολύ σύνηθες σε όλους τους μικρασιάτες και ποντίους και απουσιάζει σε πελοπόννησο και δ. ελλάδα.
Η εμπειρία μου είναι ότι είναι πολύ σύνηθες σε όλους τους μικρασιάτες και ποντίους και απουσιάζει σε πελοπόννησο και δ. ελλάδα.
- hellegennes
Υπάνθρωπος των σπηλαίων.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:56 Δεν θα καλουσα οχι
Πάμε πάλι: η συνήθεια να βγάζεις παπούτσια είναι ανατολίτικη. Οι γύφτοι, οι μουσουλμάνοι, οι Ασιάτες, όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους και θεωρείται αυτονόητο ότι θα τα βγάλεις κι εσύ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Γερμανία σκανδιναβία ρωσία τα βγάζουν ρε μυρωδιά
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Αλλά άμα κοιμάσαι σε γιούρτ μαζί με τα ζα 
Γι' αυτό έγραψα για νομαδικά κατάλοιπα. Το ίδιο ισχύει και για την υπερβολική χρήση χαλιών χωρίς κενά μεταξύ τους.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:05Υπάνθρωπος των σπηλαίων.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:56 Δεν θα καλουσα οχι
Πάμε πάλι: η συνήθεια να βγάζεις παπούτσια είναι ανατολίτικη. Οι γύφτοι, οι μουσουλμάνοι, οι Ασιάτες, όλοι βγάζουν τα παπούτσια τους και θεωρείται αυτονόητο ότι θα τα βγάλεις κι εσύ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Γυφταρμαδιά είναι να θεωρείς εξ ορισμού τον επισκέπτη βρωμιάρη.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση