Δεν μου συμβαίνει να μου ζητάνε τέτοιο πράγμα και ξέρω εξ ακοής ελάχιστους που το κάνουν.Belisarius έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:32 1. Στο μεγαλύτερο μέρος του πρώην σοβιετικού χώρου με αυτές τις απόψεις θεωρείσαι όχι απλά γύφτος αλλά τουρκοβλαχοχαρμόγυφτος του κερατά. Καθένας με την οπτική του.
2. Απλά δε μπαίνεις σε σπίτια με τέτοιο κανόνα. Χαρούμενος εσύ, τρισχαρούμενοι αυτοί, όλοι ευτυχισμένοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
- hellegennes
Re: Παπουτσια στο σπιτι-wikipedia view
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν έχει τύχει να φιλοξενήσω ποτέ. Αλλά μιλάμε για διαφορετικά πράγματα.Κουρκούας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:42εγώ το ζητάω, αν τους φιλοξενω. ΆΛλα ρούχα για το σπίτι, άλλα απέξω. Δε ζούμε στην εποχή των σπηλαίων.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 02:33 Να βγάλουν το παντελόνι τούς ζητάει; Γιατί πού ξέρει πού έχουν καθίσει και γεμίζουν σκόνες και μικρόβια τον καναπέ του;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αν σου έχουν συμβεί όλα αυτά θα ζέχνεις από απόσταση 30 μέτρων. Πρέπει να πλένεις τα παπούτσια σου πού και πού. Ή να παίρνεις και κανένα καινούργιο, τσίπακλα.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:43Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:39
Έχουν δοκιμάσει την λύση να σφουγκαρίσουν ή να βάλουν ηλεκτρική σκούπα;
Αν πατησω σκατα, κουτσουλιες, κατουρα σκυλου, τα ξερατα της φοιτηριας απο διπλα που σουρωσε και παλι χτες,ζουμια απο σακουλες σκουπιδιων που σταζουν,τα νερα που τρεχουν απο τα μπαλκονια σε καθε πλυσιμο τα υπολοιματα του αρουραιου που πατησε το αυτοκινητο χτες ,το σπερμα του γειτονα απο το προφυλακτικο που πεταξε χτες γιατι πηδουσε στα ορθια σε μια γωνια μια γειτονισα κτλ κτλ και μετα πατησω στο χαλι σου εσυ θα σφουγγαρισεις η θα βαλεις ηλεκτρικη σκουπα;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Δεν ξέρω αν έχεις συνηθίσει από το Lidl, αλλά εγώ δεν ρίχνω τις φέτες στο πάτωμα πριν τις συσκευάσω. Κόβω ή συσκευάζω μόνο αφού έχω πλύνει τα χέρια μου, τα έχω απολυμάνει με αντισηπτικό και έχω φορέσει γάντια. Τα παπούτσια μου δεν συμμετέχουν στην διαδικασία ούτε ζητάω από τους καταναλωτές να βγάλουν τα παπούτσια τους πριν μπούνε στο μαγαζί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:50 Μετα απο ολα αυτα Πανα να πας στο μινι μαρκετ του Χελι να σου κοψει 20 φετες καπνιστη γαλοπουλα και 15 φετες μιλνερ για τοστ
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άστον να λέει μωρέ, αυτός θα είναι μόνος του στο σπίτι και δεν θα πατάει κανείς, εκτός και αν διαλέγει υποχόνδριες παρέες για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.hellegennes έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:08Δεν ξέρω αν έχεις συνηθίσει από το Lidl, αλλά εγώ δεν ρίχνω τις φέτες στο πάτωμα πριν τις συσκευάσω. Κόβω ή συσκευάζω μόνο αφού έχω πλύνει τα χέρια μου, τα έχω απολυμάνει με αντισηπτικό και έχω φορέσει γάντια. Τα παπούτσια μου δεν συμμετέχουν στην διαδικασία ούτε ζητάω από τους καταναλωτές να βγάλουν τα παπούτσια τους πριν μπούνε στο μαγαζί.ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 13:50 Μετα απο ολα αυτα Πανα να πας στο μινι μαρκετ του Χελι να σου κοψει 20 φετες καπνιστη γαλοπουλα και 15 φετες μιλνερ για τοστ
Φυσικά αν πατήσω σκατά ούτε σε μαγαζί δεν μπαίνω αν δεν τα καθαρίσω καλά, αλλά να βγαίνω από το σπίτι μου, όχι στον δρόμο αλλά στο γκαράζ μου, να καβαλάω την μηχανή και να παρκάρω στο γκαράζ του για να ανέβω στο σπίτι του και να μου λέει να βγάλω τα παπούτσια... ε, ποτέ μη σώσω και ξαναπατήσω.
the end
Μη κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Οι άνθρωποι μετρούν περισσότερο από το αν φοράμε παπούτσια ή όχι.
Το βλέπω λίγο υπερβολικό να μπαίνουν αυστηροί κανόνες ή να κόβεις από φίλους για τέτοιους λόγους.
Το βλέπω λίγο υπερβολικό να μπαίνουν αυστηροί κανόνες ή να κόβεις από φίλους για τέτοιους λόγους.
Αυτοί στο ανατολικό μπλοκ θέσπισαν αυτή την κατάσταση γιατί δεν έχουν δρόμους και πεζοδρόμια και πατάνε στις λάσπες, ο καιρός δεν είναι στεγνός όπως σε μας και θα τα κάνεις χάλια, κάπου το καταλαβαίνω.. αλλά όχι εδώ!
the end
Όταν εσύ δεν νοιώθεις άνετα να βγάλεις τα παπούτσια ποιος είναι ο ένοχος; Εγώ όταν μου λέει να πάω από το σπίτι του βρίσκω ένα σωρό δικαιολογίες, δεν το καταλαβαίνει;ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:19 Μη κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Οι άνθρωποι μετρούν περισσότερο από το αν φοράμε παπούτσια ή όχι.
the end
- Otto Weininger
Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έχω τέτοια στο αυτοκίνητο. Αν κάποιος επιμένει να βγάλω τα παπούτσια μου για να μπω μπω σπίτι του θα γυρίσω στο αυτοκίνητο να τα πάρω και θα τα φορέσω πάνω από τα παπούτσια.
Έτσι
α)ικανοποιω την νεύρωση που έχει
β)κάνω να φαίνεται ακόμα πιο γελοίο το όλο θέμα
γ)κάνω σαφές σε όλους ότι το κάνω πρωτίστως για προστασία των παπουτσιών μου, έτσι για το γιολο
Έχω τέτοια στο αυτοκίνητο. Αν κάποιος επιμένει να βγάλω τα παπούτσια μου για να μπω μπω σπίτι του θα γυρίσω στο αυτοκίνητο να τα πάρω και θα τα φορέσω πάνω από τα παπούτσια.
Έτσι
γ)κάνω σαφές σε όλους ότι το κάνω πρωτίστως για προστασία των παπουτσιών μου, έτσι για το γιολο
Let them make the first mistake. We make the last move.
Λογικά για να τον πάντρεψες είσασταν κάτι παραπάνω από γνωστοί. Μάλλον φίλοι. Με τους φίλους αυτά λύνονται με αμοιβαίες υποχωρήσεις. Με τις δικαιολογίες αυτός μπορεί να φαντάζεται οτιδήποτε. Στην τελική αν είχε ο φίλος μου τόσο μεγάλο πρόβλημα με τα παπούτσια μου θα έπαιρνα μαζί μου ένα ζευγάρι δικές μου παντόφλες και θα πήγαινα σπίτι του. Κάπως θα το έλυνα.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:24Όταν εσύ δεν νοιώθεις άνετα να βγάλεις τα παπούτσια ποιος είναι ο ένοχος; Εγώ όταν μου λέει να πάω από το σπίτι του βρίσκω ένα σωρό δικαιολογίες, δεν το καταλαβαίνει;ST48410 έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:19 Μη κάνετε την ζωή σας δύσκολη. Οι άνθρωποι μετρούν περισσότερο από το αν φοράμε παπούτσια ή όχι.
Α, ναι. Στο σπίτι που μου ζήτησαν να βγάλω παπούτσια είχαν και κάτι τέτοια ως εναλλακτική λύση.Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:25 Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έτσι
Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:25 Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έτσι
Δεν το είχα σκεφτεί....
Θα πάρω τέτοια θα πάω σπίτι τους και θα βγάλω και μαντιλάκια με καθαρό οινόπνευμα και θα καθαρίζω τα ποτήρια τα μαχαιροπίρουνα και τα πιάτα που θα μου φέρνουν.. θα τους τρελάνω.
Μπράβο ρε Όττο! έριξες γαμάτη ιδέα
the end
- Otto Weininger
Μα τέτοια θέλουν όλοι αυτοί.Πάνας έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:29Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:25 Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έτσι
γ)κάνω σαφές σε όλους ότι το κάνω πρωτίστως για προστασία των παπουτσιών μου, έτσι για το γιολο![]()
Δεν το είχα σκεφτεί....![]()
![]()
![]()
Θα πάρω τέτοια θα πάω σπίτι τους και θα βγάλω και μαντιλάκια με καθαρό οινόπνευμα και θα καθαρίζω τα ποτήρια τα μαχαιροπίρουνα και τα πιάτα που θα μου φέρνουν.. θα τους τρελάνω.
Μπράβο ρε Όττο! έριξες γαμάτη ιδέα![]()
Let them make the first mistake. We make the last move.
Otto Weininger έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:25 Έχουν βγει κάτι σακουλάκια για παπουτσια μικρά με λάστιχο, σαν τα νοσοκομειακά.
Έτσι
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Xανουμε
Οι βρωμυλοι υπερισχυουν αριθμητικα
Οι βρωμυλοι υπερισχυουν αριθμητικα
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση