!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Re: Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019

(✿ ♥‿♥)
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... ofile&u=63
Je suis https://www.phorum.com.gr/memberlist.ph ... file&u=244
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! Και αν δεν είναι και δροσερό όπως το θέλει η Ιφιδάρα μας, θα το στέλνει πίσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:47Να το πεις, δεν έδωσα τσάμπα πάσα. Την απόφαση εσύ θα την παρεις ετσι και αλλιως.Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:35Κάτι μου πάει στο μυαλό αλλά θα γίνω κακιά να το πω και δε θέλω.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:29
Πρόεδρος της Βουλης η Ιφιδα. Το τσουτσεκι που θα της φερνει το νερο, δεν εχει αποφασιστει ακομα![]()
Τολμώ να προτείνω Εθνι. Το μπουκάλι θα έρχεται σφραγισμένο και θα το ανοίγει μπροστά της φυσικά.
Όλοι μαζί θα παίρνουμε τις αποφάσεις. Σε θέλουμε ενεργό μαζί μας, να μιλάς και να σε ακούμε, δίνοντάς σου κομματάκι κομματάκι τομπλερόν, που δε θα τις πλερών, θα τις απαλλοτριώνουμε από τα my market
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Ε μα ναι, κάτι τέτοιο ειχα στο μυαλο μουNaida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:57ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! Και αν δεν είναι και δροσερό όπως το θέλει η Ιφιδάρα μας, θα το στέλνει πίσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:47Να το πεις, δεν έδωσα τσάμπα πάσα. Την απόφαση εσύ θα την παρεις ετσι και αλλιως.
Τολμώ να προτείνω Εθνι. Το μπουκάλι θα έρχεται σφραγισμένο και θα το ανοίγει μπροστά της φυσικά.το οποίο καθήκον για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας θα έχει ο Άγις καθώς έχει γνώσεις.
Όλοι μαζί θα παίρνουμε τις αποφάσεις. Σε θέλουμε ενεργό μαζί μας, να μιλάς και να σε ακούμε, δίνοντάς σου κομματάκι κομματάκι τομπλερόν, που δε θα τις πλερών, θα τις απαλλοτριώνουμε από τα my market![]()
Ειμαι μαζι σας ετσι και αλλιως, δεν χρειάζομαι ψήσιμο. Τις αποφασεις θα τις λαμβανεις εσυ,αφου εν τέλει θα μας φέρεις την νικη, αλλα πρωτα θα σου παρουσιάζω τις ιδέες μου.
Το Κουλουρι να αφήσει τα αναρχικά, θα αναλάβει το Υπεχωδε. Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
Όχι, όχι συλλογικός ο αγώνας και η νίκη.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12Ε μα ναι, κάτι τέτοιο ειχα στο μυαλο μουNaida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:57ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! Και αν δεν είναι και δροσερό όπως το θέλει η Ιφιδάρα μας, θα το στέλνει πίσωΥπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:47
Να το πεις, δεν έδωσα τσάμπα πάσα. Την απόφαση εσύ θα την παρεις ετσι και αλλιως.
Τολμώ να προτείνω Εθνι. Το μπουκάλι θα έρχεται σφραγισμένο και θα το ανοίγει μπροστά της φυσικά.το οποίο καθήκον για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας θα έχει ο Άγις καθώς έχει γνώσεις.
Όλοι μαζί θα παίρνουμε τις αποφάσεις. Σε θέλουμε ενεργό μαζί μας, να μιλάς και να σε ακούμε, δίνοντάς σου κομματάκι κομματάκι τομπλερόν, που δε θα τις πλερών, θα τις απαλλοτριώνουμε από τα my market![]()
![]()
Ειμαι μαζι σας ετσι και αλλιως, δεν χρειάζομαι ψήσιμο. Τις αποφασεις θα τις λαμβανεις εσυ,αφου εν τέλει θα μας φέρεις την νικη, αλλα πρωτα θα σου παρουσιάζω τις ιδέες μου.
Το Κουλουρι να αφήσει τα αναρχικά, θα αναλάβει το Υπεχωδε. Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δενθέ λουμέ
κυβέ ρνησή
οι κουμέ νική
Θέ λουμέ
εξέ γερσή
καιπά λιτά ξική

κυβέ ρνησή
οι κουμέ νική
Θέ λουμέ
εξέ γερσή
καιπά λιτά ξική
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Πρόεδρος της ΔημοκρατίαςΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:29
Ο saliveros θα πρέπει να αναλάβει σίγουρα κάποιο πόστο, η μη συμπερίληψή του ήταν ανεπίτρεπτη παράλειψη, η εμπειρία δεκάδων αιώνων που έχει θα πρέπει να τεθεί στην υπηρεσία της πατρίδας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
αυτήν την Ελλάδα θέλομε;;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12 Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Πρόεδρος της Βουλής.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:46 εννοείται παιδιά πως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Spiros252
τουλάχιστον σ'αυτό πιστεύω πως έχουμε σύμφωνη τη γνώμη της αντιπολίτευσης
δεν πιστεύω να μποϊκοτάρουν την εκλογή και να μας ρίξουν ε;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο Ερμής μαζί με τον run πρέπει να προσέχουν τον υπερκουλτουριάρης
φοβάμαι πως ετοιμάζει φεμινιστικό πραξικόπημα
η ασφάλεια της πατρίδας κινδυνεύει
κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για την διασφάλιση της σταθερότητας και της ευημερίας του Λαού
φοβάμαι πως ετοιμάζει φεμινιστικό πραξικόπημα
η ασφάλεια της πατρίδας κινδυνεύει
κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για την διασφάλιση της σταθερότητας και της ευημερίας του Λαού
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Υπερκουλτουριάρης
Δεν ξερω για εσας, εγώ κάτι τέτοιο οραματίζομαι. Η φαντασια στην εξουσίαΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:24αυτήν την Ελλάδα θέλομε;;Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12 Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.
Μετά λύπης μου διακρίνω ότι το κοινόβιο μετατρέπεται σε όλο αυτό το εταιρικό(διπλής σημασίας)-κρατικό καρκίνωμα και όχι σε αυτόν τον ουτοπικό αλλά συνάμα ζωογόνο παράδεισο. Μια ιδεαλιστική κοινωνία .
Βρίσκομαι στην -δε ξέρω πως να την χαρακτηρίσω το κέρατο μου- θέση,να ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω από αυτό που πίστεψα. Σαν μια άλλη Ζωή λοιπόν,φορώντας την λαχανί μου φόρμα και το φούξ μου πουλόβερ (really αυτα φοράω) θα πλεύσω ελεύθερα για μιαν άλλην πατρίδα.
Σαν μια άλλη Άννα Φρανκ θα αποτυπώσω την πίκρα μου στο ημερολόγιο σπαραγμού.
Φεύγω,σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του αγαπημένου μου ερμηνευτή :Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πείς πως μετάνοιωσες,για αυτό φεύγω πρώτος εγώ ,πρέπει τρόπο να βρώ να υπάρχω χωρίς εσένα...Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει ,δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειειειειει!!
Adios,Hasta la proxima!
Μετά λύπης μου διακρίνω ότι το κοινόβιο μετατρέπεται σε όλο αυτό το εταιρικό(διπλής σημασίας)-κρατικό καρκίνωμα και όχι σε αυτόν τον ουτοπικό αλλά συνάμα ζωογόνο παράδεισο. Μια ιδεαλιστική κοινωνία .
Βρίσκομαι στην -δε ξέρω πως να την χαρακτηρίσω το κέρατο μου- θέση,να ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω από αυτό που πίστεψα. Σαν μια άλλη Ζωή λοιπόν,φορώντας την λαχανί μου φόρμα και το φούξ μου πουλόβερ (really αυτα φοράω) θα πλεύσω ελεύθερα για μιαν άλλην πατρίδα.
Φεύγω,σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του αγαπημένου μου ερμηνευτή :Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πείς πως μετάνοιωσες,για αυτό φεύγω πρώτος εγώ ,πρέπει τρόπο να βρώ να υπάρχω χωρίς εσένα...Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει ,δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειειειειει!!
Adios,Hasta la proxima!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε να αποχωρήσεις. Θα σου απαγγείλω Καβάφη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σε πείσωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:08 Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.
Adios,Hasta la proxima!
Δε θα πας πουθενά, δε θα πας πουθενά
Δεν σ' αγγίζουν τα χέρια τα ξένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
Ανήκω σε εμένα και στα όνειρά μου,δεν θέλω κανέναν μες την μοναξιά μου..Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:47Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε να αποχωρήσεις. Θα σου απαγγείλω Καβάφη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σε πείσωκουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:08 Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.
Adios,Hasta la proxima!
Δε θα πας πουθενά, δε θα πας πουθενά
Δεν σ' αγγίζουν τα χέρια τα ξένα.
και
Φεύγω για μένα να νιώσω καλά ,έχω να κάνω ακόμα πολλά
Φεύγω για μένα γιατί δε μπορώ ,να σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!
(✿ ♥‿♥)
Je suis Joost Klein
Je suis Joost Klein
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ εκ μέρους της Υπηρεσία χαιρετίζω τις επιλογές σου.
Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
είσαι ευπρόσδεκτος και σε καλώ να αναλάβεις από κοινού με τον souvlatzis το υπουργείο παιδείαςsys3x έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ εκ μέρους της Υπηρεσία χαιρετίζω τις επιλογές σου.
ξέρω πως σας συνδέει φιλία ετών
είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα είναι ποιοτικά και θα αντέξουν στο χρόνο
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-