!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης
Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης

Re: Κυβέρνηση πχωρουμικής ενότητας 2019

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κουλούρι Θεσσαλονίκης »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:47
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:35
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:29

Πρόεδρος της Βουλης η Ιφιδα. Το τσουτσεκι που θα της φερνει το νερο, δεν εχει αποφασιστει ακομα :p2:
Κάτι μου πάει στο μυαλό αλλά θα γίνω κακιά να το πω και δε θέλω.
Να το πεις, δεν έδωσα τσάμπα πάσα. Την απόφαση εσύ θα την παρεις ετσι και αλλιως.
Τολμώ να προτείνω Εθνι. Το μπουκάλι θα έρχεται σφραγισμένο και θα το ανοίγει μπροστά της φυσικά.
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! Και αν δεν είναι και δροσερό όπως το θέλει η Ιφιδάρα μας, θα το στέλνει πίσω :oops: το οποίο καθήκον για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας θα έχει ο Άγις καθώς έχει γνώσεις.
Όλοι μαζί θα παίρνουμε τις αποφάσεις. Σε θέλουμε ενεργό μαζί μας, να μιλάς και να σε ακούμε, δίνοντάς σου κομματάκι κομματάκι τομπλερόν, που δε θα τις πλερών, θα τις απαλλοτριώνουμε από τα my market :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:57
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:35

Κάτι μου πάει στο μυαλό αλλά θα γίνω κακιά να το πω και δε θέλω.
Να το πεις, δεν έδωσα τσάμπα πάσα. Την απόφαση εσύ θα την παρεις ετσι και αλλιως.
Τολμώ να προτείνω Εθνι. Το μπουκάλι θα έρχεται σφραγισμένο και θα το ανοίγει μπροστά της φυσικά.
ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!! Και αν δεν είναι και δροσερό όπως το θέλει η Ιφιδάρα μας, θα το στέλνει πίσω :oops: το οποίο καθήκον για την διατήρηση της σωστής θερμοκρασίας θα έχει ο Άγις καθώς έχει γνώσεις.
Όλοι μαζί θα παίρνουμε τις αποφάσεις. Σε θέλουμε ενεργό μαζί μας, να μιλάς και να σε ακούμε, δίνοντάς σου κομματάκι κομματάκι τομπλερόν, που δε θα τις πλερών, θα τις απαλλοτριώνουμε από τα my market :hebit:
Ε μα ναι, κάτι τέτοιο ειχα στο μυαλο μου :P
Ειμαι μαζι σας ετσι και αλλιως, δεν χρειάζομαι ψήσιμο. Τις αποφασεις θα τις λαμβανεις εσυ,αφου εν τέλει θα μας φέρεις την νικη, αλλα πρωτα θα σου παρουσιάζω τις ιδέες μου.
Το Κουλουρι να αφήσει τα αναρχικά, θα αναλάβει το Υπεχωδε. Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12
Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:57
Ε μα ναι, κάτι τέτοιο ειχα στο μυαλο μου :P
Ειμαι μαζι σας ετσι και αλλιως, δεν χρειάζομαι ψήσιμο. Τις αποφασεις θα τις λαμβανεις εσυ,αφου εν τέλει θα μας φέρεις την νικη, αλλα πρωτα θα σου παρουσιάζω τις ιδέες μου.
Το Κουλουρι να αφήσει τα αναρχικά, θα αναλάβει το Υπεχωδε. Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
Όχι, όχι συλλογικός ο αγώνας και η νίκη.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Δενθέ λουμέ
κυβέ ρνησή
οι κουμέ νική
Θέ λουμέ
εξέ γερσή
καιπά λιτά ξική

:sal13:
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:29
Ο saliveros θα πρέπει να αναλάβει σίγουρα κάποιο πόστο, η μη συμπερίληψή του ήταν ανεπίτρεπτη παράλειψη, η εμπειρία δεκάδων αιώνων που έχει θα πρέπει να τεθεί στην υπηρεσία της πατρίδας
Πρόεδρος της Δημοκρατίας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12 Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
αυτήν την Ελλάδα θέλομε;;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 14:46 εννοείται παιδιά πως πρόεδρος της Δημοκρατίας θα είναι ο Spiros252
τουλάχιστον σ'αυτό πιστεύω πως έχουμε σύμφωνη τη γνώμη της αντιπολίτευσης
δεν πιστεύω να μποϊκοτάρουν την εκλογή και να μας ρίξουν ε;
Πρόεδρος της Βουλής.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

ο Ερμής μαζί με τον run πρέπει να προσέχουν τον υπερκουλτουριάρης
φοβάμαι πως ετοιμάζει φεμινιστικό πραξικόπημα
η ασφάλεια της πατρίδας κινδυνεύει
κάντε ό,τι είναι απαραίτητο για την διασφάλιση της σταθερότητας και της ευημερίας του Λαού
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:24
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 15:12 Την εχω εικόνα να κατασκευάζει γέφυρα σε σχημα μονοκερου, να βάφει τον Λευκο Πυργο ροζ....
αυτήν την Ελλάδα θέλομε;;
Δεν ξερω για εσας, εγώ κάτι τέτοιο οραματίζομαι. Η φαντασια στην εξουσία
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.

Μετά λύπης μου διακρίνω ότι το κοινόβιο μετατρέπεται σε όλο αυτό το εταιρικό(διπλής σημασίας)-κρατικό καρκίνωμα και όχι σε αυτόν τον ουτοπικό αλλά συνάμα ζωογόνο παράδεισο. Μια ιδεαλιστική κοινωνία .

Βρίσκομαι στην -δε ξέρω πως να την χαρακτηρίσω το κέρατο μου- θέση,να ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω από αυτό που πίστεψα. Σαν μια άλλη Ζωή λοιπόν,φορώντας την λαχανί μου φόρμα και το φούξ μου πουλόβερ (really αυτα φοράω) θα πλεύσω ελεύθερα για μιαν άλλην πατρίδα.

Σαν μια άλλη Άννα Φρανκ θα αποτυπώσω την πίκρα μου στο ημερολόγιο σπαραγμού.

Φεύγω,σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του αγαπημένου μου ερμηνευτή :Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πείς πως μετάνοιωσες,για αυτό φεύγω πρώτος εγώ ,πρέπει τρόπο να βρώ να υπάρχω χωρίς εσένα...Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει ,δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειειειειει!!

Adios,Hasta la proxima!
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:08 Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.

Μετά λύπης μου διακρίνω ότι το κοινόβιο μετατρέπεται σε όλο αυτό το εταιρικό(διπλής σημασίας)-κρατικό καρκίνωμα και όχι σε αυτόν τον ουτοπικό αλλά συνάμα ζωογόνο παράδεισο. Μια ιδεαλιστική κοινωνία .

Βρίσκομαι στην -δε ξέρω πως να την χαρακτηρίσω το κέρατο μου- θέση,να ανακοινώσω ότι θα αποχωρήσω από αυτό που πίστεψα. Σαν μια άλλη Ζωή λοιπόν,φορώντας την λαχανί μου φόρμα και το φούξ μου πουλόβερ (really αυτα φοράω) θα πλεύσω ελεύθερα για μιαν άλλην πατρίδα.

Φεύγω,σιγοψιθυρίζοντας τους στίχους του αγαπημένου μου ερμηνευτή :Κάποια μέρα το ξέρω καλά θα γυρίσεις ξανά θα μου πείς πως μετάνοιωσες,για αυτό φεύγω πρώτος εγώ ,πρέπει τρόπο να βρώ να υπάρχω χωρίς εσένα...Δεν έχει σίδερα η καρδιά σου να με κλείσει ,δεν έχει σίδερα για να με φυλακίσειειειειει!!

Adios,Hasta la proxima!
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε να αποχωρήσεις. Θα σου απαγγείλω Καβάφη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σε πείσω
Δε θα πας πουθενά, δε θα πας πουθενά
Δεν σ' αγγίζουν τα χέρια τα ξένα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
κουλούρι Θεσσαλονίκης

Naida έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:47
κουλούρι Θεσσαλονίκης έγραψε: 09 Μαρ 2019, 16:08 Μετά από μία επισήμανση που έκανα στο Αλογατάκι για το ότι δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στην ενωτική κυβέρνηση ,ξεκινήσαμε αρχικά λίγες γυναίκες και στην πορεία και όσοι άνδρες ήθελαν να ανήκουμε σε ένα κοινόβιο ,τέλος πάντων.

Adios,Hasta la proxima!
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσουμε να αποχωρήσεις. Θα σου απαγγείλω Καβάφη σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σε πείσω
Δε θα πας πουθενά, δε θα πας πουθενά
Δεν σ' αγγίζουν τα χέρια τα ξένα.
Ανήκω σε εμένα και στα όνειρά μου,δεν θέλω κανέναν μες την μοναξιά μου..

και

Φεύγω για μένα να νιώσω καλά ,έχω να κάνω ακόμα πολλά
Φεύγω για μένα γιατί δε μπορώ ,να σ'αγαπώωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ εκ μέρους της Υπηρεσία χαιρετίζω τις επιλογές σου.
Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

sys3x έγραψε: 09 Μαρ 2019, 17:17 ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ εκ μέρους της Υπηρεσία χαιρετίζω τις επιλογές σου.
Θα είμαστε πάντα στο πλευρό σας.
είσαι ευπρόσδεκτος και σε καλώ να αναλάβεις από κοινού με τον souvlatzis το υπουργείο παιδείας
ξέρω πως σας συνδέει φιλία ετών
είμαι σίγουρος πως τα αποτελέσματα θα είναι ποιοτικά και θα αντέξουν στο χρόνο
Τζίμης Πανούσης
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”