Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:28
Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:22
Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 23:11
Υποθέτω ότι αυτοί που ήθελαν άλλο ύμνο είναι προδότες κατά τη λογική που ετοιμάζεσαι να εκτοξεύσεις.
Δηλαδή διαφωνείς με το περιεχόμενο του Ύμνου εις την Ελευθερίαν, και θα προτιμούσες έναν πιο... ουδέτερο Ύμνο. Μάλιστα.
Όπως και να έχει, οι άνθρωποι που δημιούργησαν αυτή τη χώρα, είχαν επαναστατήσει κατά του ΙΣΛΑΜ, έχοντας ζήσει υπό το ΙΣΛΑΜ (δηλαδή το γνώριζαν) στην χώρα που το εκπροσωπούσε στην περιοχή, την Οθωμανική Αυτοκρατορία. Επέλεξαν τους στίχους από ένα έργο που αποτύπωνε το ΜΙΣΟΣ τους για τη συγκεκριμένη θρησκεία. Το να επιχειρεί κανείς να ξαναγεμίσει την χώρα με εκπροσωπους του ισλάμ είναι προδοσία προς εκείνους που την δημιούργησαν απ' το μηδέν. Τόσο απλό.
Καθόλου τόσο απλό δεν είναι. Αφενός μεν δεν επιχειρώ τίποτα.
Αφετέρου εγώ το θεωρώ αυτονόητο ότι σε 200 χρόνια οι απόψεις μου θα είναι φρικαλέα παρωχημένες. Σιγά μην κατηγορώ τους απογόνους μου επειδή έγιναν καλύτεροι άνθρωποι από μένα και με πρόδωσαν (!).
Δεν έγιναν καλύτεροι άνθρωποι. Απλά αρνούνται, λόγω βλακείας, μόδας, τρυφηλής ζωής και άγνοιας, ν' αναγνωρίσουν έναν ΑΠΟΛΥΤΑ υπαρκτό κίνδυνο.
Οι λαθρομετανάστες, μαζί με τους Ρομά, είναι υπεύθυνοι για την πλειοψηφία των εγκλημάτων που γίνονται στη χώρα μας. Κάθε χρόνο, ξοδεύονται τεράστιοι πόροι σε αστυνόμευση, δίκες, και έξοδα κράτησης γι' αυτά τα άτομα, για να μην πούμε τίποτα για το πραγματικά ανυπολόγιστο κόστος από ανθρώπινες ζωές που καταστρέφονται ή επιδεινώνονται από τη δράση τους (φόνοι, βιασμοί, εμπόριο ναρκωτικών, κλπ). Αυτά εσύ και οι όμοιοί σου, αρνείστε να τ' αναγνωρίσετε πολλώ δε μάλλον να κάνετε κάτι για να τ' αντιμετωπίσετε (πέρα απ' την κατόπιν εορτής μέθοδο του να ρίχνουμε περισσότερη αστυνόμευση, η οποία όμως δεν οφελεί, αφού αφ ενός μεν κοστίζει, αφ ετέρου η ζημιά έχει ήδη γίνει ότε και ΑΝ εφαρμόζεται). Αντίθετα, προσβλέπετε σε μια αόριστη "ένταξη" των λαθρομεταναστών, ΚΑΠΟΤΕ, η οποία σε καμία χώρα δεν έχει γίνει, αντίθετα οι δεύτερης και τρίτης γενιάς μετανάστες από μουσουλμανικές χώρες, είναι πολύ συχνά κατά πολύ χειρότεροι απ' τους πρώτους. Θα μου επιτρέψεις λοιπόν, να θεωρώ τους ανθρώπους που μοιράζονται την άποψή σου, ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο με τον εξωτερικό εχθρό (τους Τούρκους).