!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πιό ανθελληνική ιδεολογία ο ναζουλισμός ή ο κομμουνιζμός ;
Re: Πιό ανθελληνική ιδεολογία ο ναζουλισμός ή ο κομμουνιζμός ;
Το εθνικό συμφέρον και το εθνικως ορθόν σε μια χώρα το ορίζει η εξουσία που κυβερνάει αυτη την χώρα , για όσο καιρό αυτή η εξουσία κυβερνάει την χώρα .
Αμα ανατραπεί από αλλη εξουσία ,αλλάζουν τα δεδομένα
Αμα ανατραπεί από αλλη εξουσία ,αλλάζουν τα δεδομένα
Στα πλαίσια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και με τα δεδομένα αυτής ΝΑΙ !!!Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:26Δηλαδή όσοι αντιμάχονταν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και το φεουδαρχικό της σύστημα, ήταν εθνοπροδότες. Ενδιαφέρον.
- Dwarven Blacksmith
Το έχω σκεφτεί πολύ και κατέληξα ότι η πιο ανθελληνική ιδεολογία είναι η κοινή λογική.
Οπότε η μόνη λύση είναι το μπαρουτοκεφτέδιασμα.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:27Στα πλαίσια της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας και με τα δεδομένα αυτής ΝΑΙ !!!Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:26Δηλαδή όσοι αντιμάχονταν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και το φεουδαρχικό της σύστημα, ήταν εθνοπροδότες. Ενδιαφέρον.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:24
Το κυρίαρχο πολιτικό σύστημα που κυβερνάει την χώρα δεν μπορεί να θεωρηθεί ως εθνοπροδοτικο η ανθελληνικό
Εθνοπροδοτες και ανθελληνες είναι αυτοί που το αντιπολιτευονται![]()
Μίλησες ως πραγματικός ψηφοφόρος της ΝΔ.Το έχω σκεφτεί πολύ και κατέληξα ότι η πιο ανθελληνική ιδεολογία είναι η κοινή λογική.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Το τι είναι εθνικως ορθο και τι μη εθνικως ορθόν θα σου το καθορίσουν αυτοί που κανουν κουμάντο και κυβερνούν το έθνος; !!Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:28 Το έχω σκεφτεί πολύ και κατέληξα ότι η πιο ανθελληνική ιδεολογία είναι η κοινή λογική.
..φτανει να μην ηττηθείς ...
- Dwarven Blacksmith
Μη με εμπλέκεις στην κόντρα σου με τη Δεξιά, εθνικοσοσιαλιστή.
Αν οι Οθωμανοί δεν νικιοντουσαν και κατεπνιγαν την επανάσταση , τους πρωτεργάτες της επανάστασης του 1821 θα τους θεωρούσαμε προδότες και όχι ηρωες
Αν οι Γερμανοί δεν νικιοντουσαν και δεν είχαν φύγει απο την Ελλάδα , όσους συνεργάστηκαν με αυτούς θα τους θεωρούσαμε ως ήρωες και τους συνεργάτες των Συμμάχων ως προδότες !
Αν οι Γερμανοί δεν νικιοντουσαν και δεν είχαν φύγει απο την Ελλάδα , όσους συνεργάστηκαν με αυτούς θα τους θεωρούσαμε ως ήρωες και τους συνεργάτες των Συμμάχων ως προδότες !
Οχι, δε θα τους θεωρούσαμε.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:34 Αν οι Οθωμανοί δεν νικιοντουσαν και κατεπνιγαν την επανάσταση , τους πρωτεργάτες της επανάστασης του 1821 θα τους θεωρούσαμε προδότες και όχι ηρωες
Άλλο τί θα έλεγε η όποια ηγεσία, άλλο τί θα έλεγε ο λαός.
Το οτι κρατάς κάποιον με τα όπλα, δε σημαίνει οτι ελέγχεις και το τί σκέφτεται.
Ούτε βέβαια μπορείς να ελέγχεις για πάντα τί θα κάνει. Δες τους Κούρδους στην Τουρκία, για παράδειγμα.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
brb και tyt
- Μέλη που αποχώρησαν
Ότι λες μαμακίες. Ποιο grexit; Φεντεραλιστικό κόμμα είναι.wooded glade έγραψε: 08 Μαρ 2019, 08:00 Ναζουλισμός ανθελληνικά
- Υποστήριζαν Grexit το 1977 καθώς και πρόσφατα (2010-2015).
Τι γνώμη έχετε εσείς ;
Δες λίγο στο 4.00 τι είπε τον Αύγουστο του 2015.
Ο Λεωνίδας, ο Κολοκοτρώνης και οι Ταγματασφαλίτες
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Να απαντήσεις εσύ τώρα στην ερώτηση.Kauldron έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:26Δηλαδή όσοι ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟΙ αντιμάχονταν την Οθωμανική Αυτοκρατορία και το φεουδαρχικό της σύστημα, ήταν εθνοπροδότες. Ενδιαφέρον.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Ο κομμουνισμος λεει το συνολο πανω απο την παρτη, πληρης ισοτητα των φύλων, μορφωση για ολους, παπαδες τον παιρνετε πιστευω ο Ελλην εχει βγαλει σπυρια στο dna του ηδη απο το πρωτο ","
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
με την οποία δεν έχεις και πολλή σχέσηDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:28 Το έχω σκεφτεί πολύ και κατέληξα ότι η πιο ανθελληνική ιδεολογία είναι η κοινή λογική.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
- Dwarven Blacksmith
Δεν ισχυρίστηκα ότι έχω, είμαι φιλέλλην.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 08 Μαρ 2019, 21:34με την οποία δεν έχεις και πολλή σχέσηDwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:28 Το έχω σκεφτεί πολύ και κατέληξα ότι η πιο ανθελληνική ιδεολογία είναι η κοινή λογική.
Δεν είμαι εθνικοσοσιαλιστής, Νανάκο. Εσύ όμως είσαι προδοτάκος.Dwarven Blacksmith έγραψε: 08 Μαρ 2019, 20:32Μη με εμπλέκεις στην κόντρα σου με τη Δεξιά, εθνικοσοσιαλιστή.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 180 Απαντήσεις
- 5932 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-