πολλά είπα, μπορούσα να πω γυναίκες
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
πάντως είσαστε μαζόχες, και σαδίστριες. Μαζόχες γιατί θέλετε να σκουπίζετε μόνες σας, σαδίστριες γιατί μετά φταίμε εμείς που είσαστε κουρασμένες που σκουπίζατε κλπ.
Ειναι κονδα ακομη. Δε φτανουν ολο το τζαμι... αλλο...Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:34Αα σωστά να προσθέσω και τζάμια στις δουλειές. Να αποκτήσει και προϋπηρεσία.
Αυτο που κανουμε μια συζητηση και για να υποστηριξετε την κουλαμαρα σας φτανετε στο αλλο ακρο...Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:22 Μπορείτε να βγάλετε τα παιδιά να πουλάνε χαρτομάντηλα, πείτε τους ότι είναι παιχνίδι.
Πουλακι μου, να στο πω απλα. Αν ερχοσουν αυριο και μου ελεγες... Στη χαριζω! Θα την επαιρνα. Δυστυχως 500 ευρω δε μπορω να δωσω για τη σκουπα, ακομη και αν τα κανει γυαλι. Εχω αλλες προτεραιοτητες.enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:36 πάντως είσαστε μαζόχες, και σαδίστριες. Μαζόχες γιατί θέλετε να σκουπίζετε μόνες σας, σαδίστριες γιατί μετά φταίμε εμείς που είσαστε κουρασμένες που σκουπίζατε κλπ.
πολλά είπα, μπορούσα να πω γυναίκες![]()
καλά οκ, η δική μου που δεν σφουγκαρίζει και είναι παλιό μοντέλο, έχει 250 περίπου όταν την βγάζουν προσφορά που και πού. Θα χάσεις την ευκαιρία να κερδίσεις 250 ευρώ απο το τίποτα; 
σταματάω την βλακεία οκ, αλλα μην μάθετε στα παιδια να σκουπίζουν, σε 5 χρόνια θα έχουν 50 ευρώ αυτές.
σταματάω την βλακεία οκ, αλλα μην μάθετε στα παιδια να σκουπίζουν, σε 5 χρόνια θα έχουν 50 ευρώ αυτές.
Ναι σωστά δε φτάνουν πάνω. Άντε ας κάνουν και μπαλκόνι με λάστιχο να το χαρούν λίγο. Βασικά αυτή πρέπει να είναι η τελευταία τους δουλειά για να τους μένει ευχάριστη αίσθηση.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
122 ευρώ
400 ευρώ
400 ευρώ
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
η chuwi ειναι παιχνίδι που ρουφάει, h xiaomi ειναι στρατιωτικό lidar σε σκούπα, καμία σχέση.
αν δεν σου φτάνουν για επίπεδο χιαομι, περιμένεις, μην πετάξεις χρήματα.
Οχι νερα και βεραντες... μπορει να γλιστρισουν... αλλο...Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:45Ναι σωστά δε φτάνουν πάνω. Άντε ας κάνουν και μπαλκόνι με λάστιχο να το χαρούν λίγο. Βασικά αυτή πρέπει να είναι η τελευταία τους δουλειά για να τους μένει ευχάριστη αίσθηση.
grrr, αν σε είχα μαμά θα περνούσες υπέροχα.
Μικρουλη μου... εγω εχω γραψει το σεναριο!enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 18:04
δεν μπορείς να φανταστείς. Μπορείς δηλαδή, δες το χομε αλονε, ή ένα θρίλερ.
-
Spiros252
- Διαχειριστής
- Phorum.gr user: Spiros252
Τί 500..; Γνωστή μου έχει πάρει 2.500 ευρωπουλα σκούπα.. 
«Η παρουσία μας επιλέγει από ένα τεράστιο σύνολο μόνο σύμπαντα συμβατά με την ύπαρξή μας.
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Αν και είμαστε μικροί και ασήμαντοι σε κοσμικό επίπεδο, αυτό μας κάνει κατά κάποιο τρόπο, κύριους της δημιουργίας».
Stephen Hawking
Occasio facit furem