!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:06
sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:02 Ναι αλλά άμα έχεις στρωμένο χαλί;
το καταλαβαίνει, ανεβάζει ένταση και το καθαρίζει μια χαρά. Παραδέχομαι οτι τα κρόσια τα έχω γυρισμένα, τα μασουλάει. :)

συσ δεν μπορείς να φανταστείς, ήταν στο σαλόνι και καθώς πήγε να περάσει απο τους καναπέδες, σήκωσε το χαλί και μετά δεν χώραγε να περασει. Έκανε δύο τρεις προσπάθειες, και μετά είπε μέσα της δεν γαμι΄σαι, και πήγε ρε γύρω γύρω και συνέχισε, μαγεία το lidar της.
Ψηνόμουν να πάρω μια ρούμπα πριν μερικά χρόνια αλλά λόγω τιμής και επειδή μου φαινόταν ότι δεν φτουράει δεν πήρα το πλάντζ.
Δεν ξέρω τι τιμές παίζουν τώρα αλλά η σιαόμι είναι τίμια (βασικά ξέρω ότι ακόμη πουλάει με ελάχιστο έως καθόλου κέρδος για να εγκατασταθεί στην αγορά), οπότε το βλέπουμε, άμα παίζει κάτω από το 300αρι θα το σκεφτώ πολύ σοβαρά.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:06

Πωωω και μενα τοκανε αλλα λιγο... Εν τω μεταξυ ειναι χνουδακι. Της ειπα οτι δεν ειναι ωρα ακομη, την κοιταξα μαυτο το ευχαριστο βλεμμα που εχω που παωνει το αιμα και δεν πρεπει αν το ξανακανε. Το πολυ πολυ αν το ξανακανε και αρχισουν να τις βγαινουν τιποπτα θηρια για τριχες, θα εχω τη χαρα να της πω... "Εγω σταλεγα, αλλα τη μανουλα δεν την ακους! κανεις δεν την ακουει τη μανουλα!!! Μονη μου τα λεω, μονη μου τακουω!" κ μονο γιαυτη τη μουρμουρα θα το σκεφτει να ξανακανει κατι! χοχοχοχοχοοχ
I know what you mean
Εικόνα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

κορίτσια, αλήθεια ρε δείτε τη λύση μία σκούπας ρομπότ καλής. Έχουν περί τα 500 ευρώ, αλλά αλήθεια είναι άλλο πράγμα. Δεν λέω ότι δεν θα βγαίνει το θηρίο μία στις τόσες γα βαθύ καθάρισμα, αλλα θα μπει τάξη σοβαρή, δεν θα πετάνε πράγματα κάτω γιατί θα ξέρουν οτι θα περάσει το ρομποτάκι, το σπίτι θα είναι πάντα καθαρό, πάντα, και θα έχετε πολύ παραπάνω χρόνο να λέμε σαχλαμάρες εδώ ;)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:14 I know what you mean
Εικόνα
:003: :smt005:

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
enaon

όποιος το σκέφτεται λίγο σοβαρά, μπορώ να του ανεβάσω ένα βιντεάκι πράξης, νομίζω θα καταλάβει οτι πλέον δεν μιλάμε για παιχνίδια. Το λέω αλήθεια σοβαρά, την πρώτη μου σκουπορομποτούλα την αγόρασα το 2003, την πρώτη ιρομποτ, και οκ, ήταν παιχνίδι, είχε πλάκα αλλά ηταν παιχνίδι. Η χιαομι ειναι σκούπα, δεν μπορεί ένας άνθρωπος να καταφέρει το ίδιο καλό αποτέλεσμα, εκτός αν σκουπίζει κάθε μέρα.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:15 κορίτσια, αλήθεια ρε δείτε τη λύση μία σκούπας ρομπότ καλής. Έχουν περί τα 500 ευρώ, αλλά αλήθεια είναι άλλο πράγμα. Δεν λέω ότι δεν θα βγαίνει το θηρίο μία στις τόσες γα βαθύ καθάρισμα, αλλα θα μπει τάξη σοβαρή, δεν θα πετάνε πράγματα κάτω γιατί θα ξέρουν οτι θα περάσει το ρομποτάκι, το σπίτι θα είναι πάντα καθαρό, πάντα, και θα έχετε πολύ παραπάνω χρόνο να λέμε σαχλαμάρες εδώ ;)
Ελα. Σοβαρεψου. Κανω το μισο χρονο απαυτη και πολυ καλυτερα. Δεν παιζουμε πλεον με πολιποκετ για να φοβομαστε την ψιλαδουρα. Δεν υπαρχουν πεταμενα παιχνιδια στο σπιτι ετσι και αλλιως. Πρεπει να βαριεται καποιος παααααααρα πολυ για να μη βαλει μια σκουπα!!!! Κ γω βαριεμαι οκ, αλλα μια σκουπα τη βαζω! 500 ευρω λεει... Κατσε να δω τι ψιλα εχω στις τσεπες μου... να δω και ποσα χαλκινα εχω μαζεψει στο βαζακι.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

500€ για σκούπα; :o προτιμώ να βάλω κάτι παραπάνω να πάρω ένα αμαξάκι :g094:
Και σιγά το ζόρι που έχει το σκούπισμα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:18δεν μπορεί ένας άνθρωπος να καταφέρει το ίδιο καλό αποτέλεσμα, εκτός αν σκουπίζει κάθε μέρα.
Δε σκοπευουμε να κυλιστουμε στο πατωμα, ουτε και να το γλειψουμε. Θα βολευτουμε ως εχει και θα κρατησουμε και το 500αρι. :g030:

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Μπορείτε να βγάλετε τα παιδιά να πουλάνε χαρτομάντηλα, πείτε τους ότι είναι παιχνίδι.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
enaon

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:19 Ελα. Σοβαρεψου. Κανω το μισο χρονο απαυτη και πολυ καλυτερα. Δεν παιζουμε πλεον με πολιποκετ για να φοβομαστε την ψιλαδουρα. Δεν υπαρχουν πεταμενα παιχνιδια στο σπιτι ετσι και αλλιως. Πρεπει να βαριεται καποιος παααααααρα πολυ για να μη βαλει μια σκουπα!!!! Κ γω βαριεμαι οκ, αλλα μια σκουπα τη βαζω! 500 ευρω λεει... Κατσε να δω τι ψιλα εχω στις τσεπες μου... να δω και ποσα χαλκινα εχω μαζεψει στο βαζακι.
γρρρρ. Να εκτιμάς τον χρόνο σου παραπάνω ρε :)
Σίγουρα τα 20 λεπτά χ 7 φορές την εβδομάδα επί 4 τον μήνα χ 12 τον χρόνο, κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ, κάνε τα νύχια σου, βάψε τα μαλλιά σου, κάτι ;)

και όχι, δεν το κάνεις καλύτερα, αυτό λέμε :)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:23 γρρρρ. Να εκτιμάς τον χρόνο σου παραπάνω ρε :)
Σίγουρα τα 20 λεπτά χ 7 φορές την εβδομάδα επί 4 τον μήνα χ 12 τον χρόνο, κοστίζουν πάνω από 500 ευρώ, κάνε τα νύχια σου, βάψε τα μαλλιά σου, κάτι ;)

και όχι, δεν το κάνεις καλύτερα, αυτό λέμε :)
7 τη βδομαδα; καλα... μαζεψου και συ! :lol:

Τα κανω. Αυτο θα μου κοπαναει τα επιπλα.

Άβαταρ μέλους
enaon

οχι λέμε, έχει lidar, βλέπει :)

πάει μόνη της για φόρτιση, σου μιλαει οταν γεμίζει ο κάδος, σου στέλνει και μήνυμα αν δεν ακούς κλπ ;)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος enaon την 06 Μάιος 2018, 17:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:22 Μπορείτε να βγάλετε τα παιδιά να πουλάνε χαρτομάντηλα, πείτε τους ότι είναι παιχνίδι.
Έπιασε καλοκαίρι μωρέ τώρα. Ποιος θα χρειαστεί χαρτομάντηλα; καμιά άλλη σκέψη πιο κερδοφόρα εποχική;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

καθαρισμός τζαμιών
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:30 καθαρισμός τζαμιών
Αα σωστά να προσθέσω και τζάμια στις δουλειές. Να αποκτήσει και προϋπηρεσία.

Que Sera, Sera...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”