!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

σκούπα παιδιά καλύτερα η xiaomi, δεν γκρινιάζει όταν τελειώνει, απλά στέλνει μήνυμα στο κινητό.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Custom_F »

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:42 εισαι αθώος άνθρωπος. Ουτε βυζιά κλπ κοιτάει, μην έχεις κανένα άγχος, δεν μιλάει με κανένα άλλο παιδάκι στην τάξη άλλωστε.

όταν έρθει η ώρα και έχεις όρεξη, θα σε περιμένει να της τα πεις.
Πνιγηκαααα :smt005:

Βυζγια ταχει παρει χαμπαρι... πηραμε και μπουστοσουτιεν και περπαταει με καμαρι το νουμερο! :lol: Τωρα ζητησε αυτες τις μπλουζες που ειναι εξω η κοιλια... τι να κανω... της πηρα... ολες λεει εχουν... Ε ρε τι εχουμε παθει με αυτο το ... Ολες εχουν!..

HaTeRs GoNnA hAtE... :102:
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47 σκούπα παιδιά καλύτερα η xiaomi, δεν γκρινιάζει όταν τελειώνει, απλά στέλνει μήνυμα στο κινητό.
Καφε φτιαχνει;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:40
Οχι τυψεις, ε; :lol: Φανταζομαι η αρχη ειναι η δυσκολη! Μετα ποιος με σταματα! :003: :smt005:
Θα πατε γυμνασιο δηλαδη το Σεπτεμβρη... πωωωω... κουραγιο! :e045:
Ναι, ναι γυμνάσιο και πω πω δε λες τίποτα. Πιο πολύ ο αδερφός μου(πατέρας της) έχει αγχωθεί :lol:
Ρε δε παθαίνουν τίποτα λέμε. Εδώ σ' άλλες χώρες τα παιδάκια δουλεύουν κανονικά για μεροκάματο. Ούτε εμείς πάθαμε τίποτα." Ξανθόπουλος mode on" Εγώ στα 12-13 το καλοκαίρι έφτιαχνα όλο το σπίτι, συν απλά μαγειρέματα και πήγαινα και βοηθούσα τη μάνα μου στη δουλειά. " Ξανθόπουλος mode off" .
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:50
enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47 σκούπα παιδιά καλύτερα η xiaomi, δεν γκρινιάζει όταν τελειώνει, απλά στέλνει μήνυμα στο κινητό.
Καφε φτιαχνει;
ειναι η πιο σοβαρή συμβουλή που σου έχω δώσει, το καταλαβαίνω οτι τώρα άντε να με πάρεις σοβαρά, αλλά είναι αυτό που λέμε αποκάλυψη.

Σφουγκαρίζει κιόλας η καινούργια, εγώ έχω την παλιά, αλλά να πάρεις την καινούργια. :)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:52 ειναι η πιο σοβαρή συμβουλή που σου έχω δώσει, το καταλαβαίνω οτι τώρα άντε να με πάρεις σοβαρά, αλλά είναι αυτό που λέμε αποκάλυψη.

Σφουγκαρίζει κιόλας η καινούργια, εγώ έχω την παλιά, αλλά να πάρεις την καινούργια. :)
Δεν τα εμπιστευομαι αυτα. Ειναι του διαβολου. Χιλιες φορες να πεσω στα τεσσερα με πανια, να σφουγγαρισω! Αποκλειεται να τα κανει καλυτερα αυτη απο μενα!!!!

Άβαταρ μέλους
Βινόσαυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Βινόσαυρος »

Τα παιδιά δεν είναι για να δουλεύουν ούτε να σας υπηρετούν τεμπελχανούδες.
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:47

Πνιγηκαααα :smt005:

Βυζγια ταχει παρει χαμπαρι... πηραμε και μπουστοσουτιεν και περπαταει με καμαρι το νουμερο! :lol: Τωρα ζητησε αυτες τις μπλουζες που ειναι εξω η κοιλια... τι να κανω... της πηρα... ολες λεει εχουν... Ε ρε τι εχουμε παθει με αυτο το ... Ολες εχουν!..
Ναι ρε συ :smt005: Εμένα ξύρισε τα πόδια της , ενώ δεν έχει και τίποτα :smt005: και της λέω " δεν έχω πρόβλημα να ξυρίσεις τα πόδια σου αλλά δε θέλω να το κάνεις κρυφά. Πες μου να σου πάρω δικό σου ξυραφάκι, ειδικό αφρό(τάχα μου) και να σου δείξω." αν το κάνει τουλάχιστον μη το κανει κρυφά και σακατευτεί.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enaon

Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:54 Δεν τα εμπιστευομαι αυτα. Ειναι του διαβολου. Χιλιες φορες να πεσω στα τεσσερα με πανια, να σφουγγαρισω! Αποκλειεται να τα κανει καλυτερα αυτη απο μενα!!!!
είπαμε, σκούπα ρομπότ, τελος. Όχι σαν του σαλίβερου τα ρομπότ, που σκουπίζεις μόνος σου και έχουν κολλημένο ένα αυτοκόλλητο ββ-8 στο κοντάρι.

Αυτές με τα lidar στρατιωτικού τύπου, που σκανάρουν το δωμάτιο και δεν αφήνουν πόντο που δεν πάνε, σαν την χιαομι :)
Άβαταρ μέλους
Custom_F

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:58 είπαμε, σκούπα ρομπότ, τελος. Όχι σαν του σαλίβερου τα ρομπότ, που σκουπίζεις μόνος σου και έχουν κολλημένο ένα αυτοκόλλητο ββ-8 στο κοντάρι.

Αυτές με τα lidar στρατιωτικού τύπου, που σκανάρουν το δωμάτιο και δεν αφήνουν πόντο που δεν πάνε, σαν την χιαομι :)
Δε θα μαφησεις αντερο συ σημερα!!!! :smt005:

Για πες. Ποσο τις δινεις;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:54 Τα παιδιά δεν είναι για να δουλεύουν ούτε να σας υπηρετούν τεμπελχανούδες.
Να μας υπηρετούν όχι. Να εξυπηρετούνται όμως και να συμμετέχουν στη καθημερινότητα εννοείται.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

enaon έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:58
Custom_F έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:54 Δεν τα εμπιστευομαι αυτα. Ειναι του διαβολου. Χιλιες φορες να πεσω στα τεσσερα με πανια, να σφουγγαρισω! Αποκλειεται να τα κανει καλυτερα αυτη απο μενα!!!!
είπαμε, σκούπα ρομπότ, τελος. Όχι σαν του σαλίβερου τα ρομπότ, που σκουπίζεις μόνος σου και έχουν κολλημένο ένα αυτοκόλλητο ββ-8 στο κοντάρι.

Ναι αλλά άμα έχεις στρωμένο χαλί;
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
enaon

sys3x έγραψε: 06 Μάιος 2018, 17:02 Ναι αλλά άμα έχεις στρωμένο χαλί;
το καταλαβαίνει, ανεβάζει ένταση και το καθαρίζει μια χαρά. Παραδέχομαι οτι τα κρόσια τα έχω γυρισμένα, τα μασουλάει. :)

συσ δεν μπορείς να φανταστείς, ήταν στο σαλόνι και καθώς πήγε να περάσει απο τους καναπέδες, σήκωσε το χαλί και μετά δεν χώραγε να περασει. Έκανε δύο τρεις προσπάθειες, και μετά είπε μέσα της δεν γαμι΄σαι, και πήγε ρε γύρω γύρω και συνέχισε, μαγεία το lidar της.
Άβαταρ μέλους
Custom_F

Naida έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:56 Ναι ρε συ :smt005: Εμένα ξύρισε τα πόδια της , ενώ δεν έχει και τίποτα :smt005: και της λέω " δεν έχω πρόβλημα να ξυρίσεις τα πόδια σου αλλά δε θέλω να το κάνεις κρυφά. Πες μου να σου πάρω δικό σου ξυραφάκι, ειδικό αφρό(τάχα μου) και να σου δείξω." αν το κάνει τουλάχιστον μη το κανει κρυφά και σακατευτεί.
Πωωω και μενα τοκανε αλλα λιγο... Εν τω μεταξυ ειναι χνουδακι. Της ειπα οτι δεν ειναι ωρα ακομη, την κοιταξα μαυτο το ευχαριστο βλεμμα που εχω που παωνει το αιμα και δεν πρεπει αν το ξανακανε. Το πολυ πολυ αν το ξανακανε και αρχισουν να τις βγαινουν τιποπτα θηρια για τριχες, θα εχω τη χαρα να της πω... "Εγω σταλεγα, αλλα τη μανουλα δεν την ακους! κανεις δεν την ακουει τη μανουλα!!! Μονη μου τα λεω, μονη μου τακουω!" κ μονο γιαυτη τη μουρμουρα θα το σκεφτει να ξανακανει κατι! χοχοχοχοχοοχ

Άβαταρ μέλους
Custom_F

Βινόσαυρος έγραψε: 06 Μάιος 2018, 16:54 Τα παιδιά δεν είναι για να δουλεύουν ούτε να σας υπηρετούν τεμπελχανούδες.
Αφου λεμε θα ειναι σαν παιχνιδι! Θα τους αρεσει κιολας!!!!! :lol:

Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”