Κύττα, στην τελική ας βγάζουν ότι θέλουν, αν την είδαν ακαδημίες πλάτωνος. Το ερώτημα είναι πόσο βιώσιμο είναι αυτό για τον ελ κοινωνικό σχηματισμό. Μια χαρά είναι οι ελ μηχανικοί και ιατροί για τους άγγλους και τους γερμανούς. Δουλεύουν σκληρά, δε ζητάνε πολλά και μαθαίνουν την γλώσσα εύκολα. Εγώ όμως πάλι με το μυαλό μου, σκέφτομαι ότι είναι προπέτασμα καπνού για να βολεύονται συριζολέκτορες και γενικότερο κηφηναριόpaul25 έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:43 Στα ιδιωτικά ναι, διότι δεν είναι Πανεπιστήμια και στοχεύουν μόνο στο να βγάζουν άτομα στην αγορά εργασίας και τίποτα άλλο.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σας αρέσει η δουλειά σας;
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Σας αρέσει η δουλειά σας;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
πάω να δω κανα Τζο ΡόγκανΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:46Δε σε αδικώ κι εγώ έτσι σκέφτομαι όποτε ακούω για αριστερά
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
O καθένας να κάνει τις επιλογές του. 18 χρονών δεν είναι μικρή ηλικία, μια χαρά γνωρίζει μερικά πράγματα. Συμμαθήτριά μου δεν πήγε Θεολογία, αλλά ξαναέδωσε και πήγε ΤΕΙ μαιευτικής. Ποτέ δεν έμεινε άνεργη (κάποια στιγμή διορίσθηκε).
Εγώ ήθελα να σπουδάσω Μαθηματικά ή Φυσική αλλά είχα όλη την διάθεση να διαβάσω και να πάρω υποτροφία για το εξωτερικό, όχι να γίνω καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης.
Τώρα αν περιμένει ο άλλος ή η άλλη να διορισθεί με το που θα αποφοιτήσει αυτό είναι κοινωνικό πρόβλημα. Ας υπήρχαν διαγωνισμοί για όλες τις θέσεις αφού είναι λιγότερες από την προσφορά.
Τώρα το πέρασα, σπούδασα Ιστορία Αρχαιολογία, όπου έφαγα ένα σεβαστό ποσό, αλλά δεν διορίσθηκα και δώστου η κλάψα και γιατί οι νοσηλευτές διορίζονται κλπ... δεν μου λέει τίποτα. Ας γινόσουν νοσηλεύτρια κυρία μου να δεις τι εστί βερίκοκο.
Γι'αυτό και λέω πως είναι παραλογισμός συμβουλές σε μαθητές σαν την παραπάνω, ρεαλιστικά πρέπει να τους προμηθεύεις γνώση με τι είδους αγορά έχουν να κάνουν όταν βγουν, ότι οι θέσεις οι πρεστίτζιους είναι λίγες, θα πας να βάζεις και προϊόντα στα ράφια των ΣΜ και ότι οι περισσότερες εργασίες είναι αυτού του επιπέδου. Από την άλλη πάλι είναι κρίμα να τα "γειώνεις" τα παιδιά, τι να πεις....Antares έγραψε: 04 Μαρ 2019, 14:01 O καθένας να κάνει τις επιλογές του. 18 χρονών δεν είναι μικρή ηλικία, μια χαρά γνωρίζει μερικά πράγματα. Συμμαθήτριά μου δεν πήγε Θεολογία, αλλά ξαναέδωσε και πήγε ΤΕΙ μαιευτικής. Ποτέ δεν έμεινε άνεργη (κάποια στιγμή διορίσθηκε).
Εγώ ήθελα να σπουδάσω Μαθηματικά ή Φυσική αλλά είχα όλη την διάθεση να διαβάσω και να πάρω υποτροφία για το εξωτερικό, όχι να γίνω καθηγήτρια μέσης εκπαίδευσης.
Τώρα αν περιμένει ο άλλος ή η άλλη να διορισθεί με το που θα αποφοιτήσει αυτό είναι κοινωνικό πρόβλημα. Ας υπήρχαν διαγωνισμοί για όλες τις θέσεις αφού είναι λιγότερες από την προσφορά.
Τώρα το πέρασα, σπούδασα Ιστορία Αρχαιολογία, όπου έφαγα ένα σεβαστό ποσό, αλλά δεν διορίσθηκα και δώστου η κλάψα και γιατί οι νοσηλευτές διορίζονται κλπ... δεν μου λέει τίποτα. Ας γινόσουν νοσηλεύτρια κυρία μου να δεις τι εστί βερίκοκο.
«Μνημείο περιβαλλοντικού χάους, αρρώστιας και ανθρώπινου πόνου».
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
Για τον ΧΥΤΑ ΦΥΛΗΣ η Επιτροπη Αναφορων του Ευρωπαικου Κοινοβουλιου.
αληθες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2019, 11:33Ισχύει αλλά μέχρι ένα σημείο. Έχω διαβάσει κι εγώ για τις έρευνες που ανάφερε ο τσιλάουτ, και πράγματι, για μια μεγάλη πλειοψηφία ανθρώπων (όχι όμως για όλους) πρόσθετες αποδοχές πάνω από ένα επίπεδο έχουν πολύ λίγη αξία. Είναι τελείως διαφορετικό να πας από τα 10 στα 20 χιλιάρικα το χρόνο, από το να πας από τα 100 στα 110. Τολμώ δε να γράψω, ότι για τον περισσότερο κόσμο το να πας από τα 100 στα 200, ιεραρχείται χαμηλότερα από το να δουλεύείς τέσσερις ημέρες την εβδομάδαΕρμής έγραψε: 04 Μαρ 2019, 11:13 Κακά τα ψέμματα ΣΕ αν παίζει το παστό, παραβλέπεις το fun της υπόθεσης καθώς και τη μάθηση.
δε χρειαζονται μονο λεφτα, χρειαζεται και χρονος να τα γλεντησεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
γιατι ρε νουμερο εγω θα τους αλλαξω καφαο?Yochanan έγραψε: 04 Μαρ 2019, 09:08η ντοιτσε τελεκομ φταιει ναι, δε φταιει που ειστε τεμπέληδες χαραμοφάηδες-ξύστεςperseus έγραψε: 03 Μαρ 2019, 21:20 παω 8 το πρωι ριχνω μια ματια γυρω ,φτιαχνω καφε ταιζω τα γατια ,μπαινω στα μπασκετικα φορα περναει κανα δυωρο ,αμα εχουν χασει ραπτορς και σελτικς μπορει και τριωρο μετα βαζω να δω καμμια σειρα ,12:15 αρχιζω τα τσιπουρα 2 παρα φευγω παω σπιτι φαι σιεστα αμα με χρειαζονται το απογευμα ξαναπαω.
Δεν εχω παραπονο(δεν εχουμε ιντερνετ βεβαια αλλα για αυτο φταει η γαμημενη η ντοιτσε τελεκομ)
![]()
-
talaipwros
μετα τα 40-45 η δουλειά ειναι ταλαιπώρια και πρωταρχικος της σκοπος να φερνει λεφτα ωστε να μπορεσεις να την σταματησεις ή να την κανεις 2-3 μερες την βδομαδα ASAP
τα υπολοιπα ονομαζονται hobbies
τα υπολοιπα ονομαζονται hobbies
Εξαρτάται από το σχολείο. Αν είναι γενικό λύκειο όπου οι περισσότεροι πάνε για πανεπιστήμιο δεν θα τους γειώσεις αλλά θα τους παρουσιάσεις την κατάσταση με αντικειμενικό τρόπο.paul25 έγραψε: 04 Μαρ 2019, 14:22 Γι'αυτό και λέω πως είναι παραλογισμός συμβουλές σε μαθητές σαν την παραπάνω, ρεαλιστικά πρέπει να τους προμηθεύεις γνώση με τι είδους αγορά έχουν να κάνουν όταν βγουν, ότι οι θέσεις οι πρεστίτζιους είναι λίγες, θα πας να βάζεις και προϊόντα στα ράφια των ΣΜ και ότι οι περισσότερες εργασίες είναι αυτού του επιπέδου. Από την άλλη πάλι είναι κρίμα να τα "γειώνεις" τα παιδιά, τι να πεις....
Δεν θα έλεγα να αποτρέψεις μαθητές από το να ακολουθήσουν την επιστήμη που διάλεξαν, επειδή το επάγγελμα στην Ελλάδα είναι κορεσμένο. Αυτό για μένα δεν πηγάζει από καλές διαθέσεις. Αλλά μήπως γινόταν ή γίνεται καμιά δουλειά πάνω σ' αυτό το θέμα; Μια ώρα επαγγελματικού προσανατολισμού είχαμε θυμάμαι την εβδομάδα και γινόταν πάρτι.
Βλέπω τις ανιψιές μου στη Γερμανία που και οι δύο πηγαίνουν στο Gymnasium και θα ακολουθήσουν πιθανόν πανεπιστημιακή εκπαίδευση, αλλά σε διαφορετικά δημόσια Gymnasium. Ένα για την πιο έξυπνη και επιμελή και ένα για πιο επικοινωνιακό παιδί αλλά όχι τόσο επιμελές με χαμηλότερους βαθμούς.
Αφού δεν ήθελε να μπει στο πολυτεχνείο, γιατί το δήλωσε;Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:23 Και όχι μόνο.
Το σύστημα είναι λάθος. Κάποιος θέλει να γίνει γιατρός και επειδή τον έπιασε κόψιμο σε ένα μάθημα και δεν συγκεντρώθηκε σωστά έχασε 800 μόρια και βρέθηκε στο Πολυτεχνείο ελέω μηχανογραφικού.
Ε τι παπαριες είναι αυτά;
- Otto Weininger
Γιατί έτσι τον σπρώχνει το σύστημα.Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:02Αφού δεν ήθελε να μπει στο πολυτεχνείο, γιατί το δήλωσε;Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:23 Και όχι μόνο.
Το σύστημα είναι λάθος. Κάποιος θέλει να γίνει γιατρός και επειδή τον έπιασε κόψιμο σε ένα μάθημα και δεν συγκεντρώθηκε σωστά έχασε 800 μόρια και βρέθηκε στο Πολυτεχνείο ελέω μηχανογραφικού.
Να βάλει αρκετά και άσχετα ως επί το πλείστον για να μπει κάπου
Άπειρα παραδείγματα.
Άλλωστε ποιος θέλει να γίνει ή γιατρός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός ή μηχανολόγος μηχανικός;
Εδώ είναι άσχετο και τραγικό να δηλώνει κάποιος όλες τις σχολές του Πολυτεχνείου.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η νοοτροπία της ελληνικής οικογένειας φταίει, όχι το σύστημα. Δεν σε αναγκάζει το σύστημα να δηλώσεις σχολές που δεν σου αρέσουν.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:56Γιατί έτσι τον σπρώχνει το σύστημα.Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:02Αφού δεν ήθελε να μπει στο πολυτεχνείο, γιατί το δήλωσε;Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 12:23 Και όχι μόνο.
Άπειρα παραδείγματα.
Άλλωστε ποιος θέλει να γίνει ή γιατρός ή ηλεκτρολόγος μηχανικός ή μηχανολόγος μηχανικός;
Εδώ είναι άσχετο και τραγικό να δηλώνει κάποιος όλες τις σχολές του Πολυτεχνείου.
- Otto Weininger
Αλήθεια ε ;Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:59Η νοοτροπία της ελληνικής οικογένειας φταίει, όχι το σύστημα. Δεν σε αναγκάζει το σύστημα να δηλώσεις σχολές που δεν σου αρέσουν.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:56Γιατί έτσι τον σπρώχνει το σύστημα.
Άπειρα παραδείγματα.
Για ξανασκεψου το λιγο ;
Όλοι είμαστε το σύστημα. Ο καθένας δρα όπως νομίζει ότι επιτυγχάνει τους στόχους του. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας είναι άλλο θέμα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Το ρίξιμο των ευθυνών στο "σύστημα" υποδηλώνει ανώριμο πολίτη.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:01Αλήθεια ε ;Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:59Η νοοτροπία της ελληνικής οικογένειας φταίει, όχι το σύστημα. Δεν σε αναγκάζει το σύστημα να δηλώσεις σχολές που δεν σου αρέσουν.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:56
Γιατί έτσι τον σπρώχνει το σύστημα.
Άπειρα παραδείγματα.
Για ξανασκεψου το λιγο ;
5 μέρες δουλεύεις ρε κουφάλα?ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 04 Μαρ 2019, 11:40 Ναι, αλλά πρόσεξε τώρα: εγώ για τη δουλειά που έχω τώρα θα δεχόμουν έξι εργάσιμες την εβδομάδα για διπλασιασμό των αποδοχών. Οπότε το τί κάνει κανείς είναι σημαντικός παράγων
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
- Otto Weininger
Μα τώρα θες και τα λες;Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:57Όλοι είμαστε το σύστημα. Ο καθένας δρα όπως νομίζει ότι επιτυγχάνει τους στόχους του. Το αποτέλεσμα της προσπάθειας είναι άλλο θέμα. Ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει τις επιλογές του. Το ρίξιμο των ευθυνών στο "σύστημα" υποδηλώνει ανώριμο πολίτη.Otto Weininger έγραψε: 04 Μαρ 2019, 22:01Αλήθεια ε ;Bipsco έγραψε: 04 Μαρ 2019, 21:59
Η νοοτροπία της ελληνικής οικογένειας φταίει, όχι το σύστημα. Δεν σε αναγκάζει το σύστημα να δηλώσεις σχολές που δεν σου αρέσουν.
Για ξανασκεψου το λιγο ;
Κανονικά θα έπρεπε να μπαίνει ο καθένας σε όποια σχολή επιθυμεί.
Να υπήρχαν εξετάσεις εντός σχολών μόνον για την περίπτωση που υπάρχουν περισσότερες αιτήσεις από τις διαθέσιμες θέσεις.
Μετά από ένα χρόνο βλέπει ότι δεν του αρέσει; Ή κατασταλάξε σε κάτι άλλο; Με το νέο ακαδημαϊκό έτος να μπορεί να γραφτεί σε όποια αλλη σχολή θέλει. Και αν έχει περάσει κοινά μαθηματα να αναγνωριστούν.
Αλλά μπορεί να γίνει στην Ελλάδα αυτό; Όχι.
Οπότε γυρνάμε σε όσα σου είπα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 500 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Bazoomba
-
- 19 Απαντήσεις